![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
czy nie pamietasz i mam przypomniec ? Taaaa na debugu kidlerek padles nie no pewnie ze tak, zawsze sie ma debuga jak sie juz mana blok konczy. Twoja kariera w tibii zaczela sie na aurea, ja juz znam te gre jak jeszcze isara nie istniala, a za nie swoj hajs zawsze wiem jak blesy kupic! |
Cytuj:
|
PROSZE CIE NIE OSMIESZAJ SIE. W zyciu nie dal bym ci passow do mojego chara kolesiowi z 0 skillem i na dodatek nie potrafi uzywac mozgu. Jak padles piewszy raz to pisalo do mnie 1000 ludzi jak mozna byc tak glupim, wiec nie wiem czy masz sie czym chwalic.
|
Cytuj:
|
Moze Kidler kozaczy ale ma czym :)
|
Sesef jak tam twoja wmv'ka ? :P
|
Cytuj:
|
@doneq, smieszny jestes sugerujesz ze nie gralem twoim charem czy co, i ze jak by od ciebie to zalezalo to bym nie gral , to znaczy ze nie od ciebie zalezy twoj char?
chcesz to moge wyjebac z toba na solo i sie sprawdzimy, kto jest kto, chyba ze wolisz sie obrazic na mnie lub na kogos innego i zrobic mu na zlosc i pasc na dl wlasnym charem kE? to ostatni post ktory pisze na tym naaby forum |
Hahaha dajcie juz spokoj nikogo nie obchodzi kto kim gral temat jest prosty aurea war ... ;) zrobcie nowy temat do klotni :D
|
Feb 01 2008, 21:55:09 CETKilled at Level 101 by Palaianius Ravioulkan
and by a lizard snakecharmer Gogogogog mój bohaterze boterze! ;*** 22:01 Deathbringer [116]: yee but Noffe kicked him 2 time with La Onada 22:02 Deathbringer [116]: and i will be talking about u aswell I przestan plakac to tylko gra, hahahaha. |
Nie podniecaj dupy kidler bo tylko do wojny prowadzisz.... A potem sie kumplami zaslaniasz bo wiesz ze dziubek cie sam ujebie...
|
kidler jebie mnie to ze jestes w la ondzie
|
Cytuj:
@down'nie Jasne jasne, byles z nami lizales dupe mi, teraz jestes z nim wylizesz mu wszystkie bizony. Pozdro. |
Cytuj:
@up nie denerwoj sie to sie skonczy gwarantuje :) |
@kojak
Tak serio to tu wiekszosc bez kolegow nic nie znaczy. W tym tez ja B) smutna prawda;) |
Ale ty hanys znaczysz wiecej jak 63 ms .... czyz nie tak .. ?
|
Nie bede sie wywyzszal :PP
Teraz to i tak malo wazne jak nie moge walczyc za jakies bzdury sam chyba dobrze wiesz.Pokrecona jest sytuacja w Fag-u. |
Niby tak ;p ale i tak wiecej od niego znaczysz
|
Cytuj:
Dzieki misku ;* |
[quote=kidler;1875610]Hahahahahaha, miales juz tu nie pisac misiaczku moj. I co mnie to interesuje czy cie to cos obchodzi czy nie? Pytal sie ktos ciebie o to?
Misiaczka i do tego łysego wiesz gdzie masz, taki kozak niezniszczalny jestes to czemu zkolagami z pz nie wyszedles i nie zabiles nas wszystkich hahaha, twoj kolezka musial wpierdolic dwie paczki relanium zeby sie ogarnac |
Cicho cicho nie unos sie :) :***
|
@franek
No jasne lepiej podczas wojny pojsc na bk jak skonczony idiota i zgrywac kozaka, albo zabic 10 lvla jak jest 151 romow zalogowanych i uciekac na pustynie z nadzieja ze moze nie zauwaza? |
ej debile, macie nowy temat tam sie kloccie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie strasz nie strasz bo sie zesrasz;) |
Cytuj:
W koncu siedzac 24 na dobe to nie ma czasu wstac od kompa i robi sie pod siebie ;) |
Cytuj:
zachowales sie jak frajer i z kazdym lvl up stawales sie nim jescze bardziej. gdyby nie oni mialbys 200 rycerzyka na rooku i zastanwailbys sie jak wykonac questa na spike sworda |
@up
Dokladnie. |
Kurwa mac nauczcie sie pisac dead zamiast ded bo jak to widze to mnie kurwa trafia. I dead to nie jest "trup", "zabic" czy tez death na tibia com. To kurwa znaczy "martwy" JA PIERDOLE!!!!!
|
Cytuj:
|
19:05 Russ'el [32]: ja mu wpierdole ejszcze
19:05 Russ'el [32]: za to 19:05 Russ'el [32]: kurwa mnie popamieta do konca zycia 19:06 Russ'el [32]: zboczeniec 19:06 Kidler Ravioulkan [63]: lej chomskiego 19:06 Kidler Ravioulkan [63]: w pizde 19:06 Kidler Ravioulkan [63]: ile wlezie 19:06 Russ'el [32]: malo bym go ostatnio na imprezie u matuta nie zajebal 19:06 Russ'el [32]: kruwa spil sie debil i cos do mnei pierdolil 19:06 Russ'el [32]: jakby nie matut 19:06 Russ'el [32]: to bym go chyba zabil 19:07 Kidler Ravioulkan [63]: hahahahahaa Chomski wiecej takich imprezzzzzzzzzz ... |
^ up
No i co w związku z tym? |
Nie wiem :) sory prawo silniejszego nie powiem jak ty srales pod siebei gdy zobaczyles dziubka na rlu a wasze kontakty nie byly najlepsze :) tak samo jest ze mna i russ'elem
|
tak samo? tzn srasz pod siebie? -.^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widze kase za deada ... a w pysk i tak dostaniesz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Russ'el dam ci 10k max za ten dead nic wiecej i sie odemnei odpierdol |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |
|