![]() |
|
Cytuj:
|
@UP
Ich znajomośc języka angielskiego??? Jeśli nie to mnie oświeć.... Pozdro Hawan~ |
Omg Ale To Bylo Smieszne Lavio Hahahahahahahaha Ale Sie Usmialem
|
Cytuj:
|
loke nie ma co robic z kasą to traci na połączeniach międzynarodowych... z drugiej strony jestem ciekaw co bylo jak bysmy zadzwonili do kilku hiszpanow B) osobiscie gadalem z budasami na ich vencie i szczerze mowiac tylko pabek tam mniej wiecej cos ogarnial: p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam wam jedno do powiedzenia: Powodzenia w przyszłości na maturze z angielskiego ! |
Ńapinka na statku _/
|
Cytuj:
czy odnosze wrazenie ze tylko HM to smieszy :d? |
Czy odnosze wrazenie czy tylko rise to nie smieszy?;/
|
ogarnijcie sie ludzie nie chodzilo nam tutaj zeby wysmiac czyjs angielski bardziej chodzilo o reakcje
switek jezeli o budasow niektorzy ladnie mowia po angielsku ale wiekszosc to fakt xD no i pewnie usmialibyscie sie tak jak my ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
sorry do mnie ktos dzwonil to odebralem typ cos zaczal pierdolic po angielsku to odlozylem telefon.Zreszta spalem juz wtedy ;p
|
Jasne jasne! :baby:
|
Cytuj:
|
^ Osz kuwa, to już wiem czemu takie z nich nooby.....<budas>
|
Żal was ludzie
|
Żal nas!!!!
|
Ja bym pewnie zareagowal podobnie na telefon od szweda dotyczacy wojny, chociaz pewnie zalezy gdzie i z kim bym wtedy byl:)
Ale Kuvok wypadl elegancko, klasyczna konwersacja ...o ile dobrze pamietam 80 czy 90% z matury zasluzone:) |
Żal hahahaha naprawde nie ukrywam ze ciezko mi sie z kims rozmawiam w cztery oczy lub przez telefon po ingliszowskiemu zdecydowanie latwiej pisze xP
|
Cytuj:
Było dobrze :] |
Cytuj:
|
Faktycznie Shejq ogarnal, szacun. ;)
|
Jakby do mnie zadzwonil jakis szweduch to napewno bym nie pogadal po angielsku X(, bo przyznaje niejestem za dobry z anglika, duzo lepiej mi sie pisze
szczerze? jedyne co mnie nauczylo troszke anglika to Tibia:baby: |
Name: Dance Van'Thorn
Banished: until Jun 27 2008, 18:45:23 CEST because of using unofficial software to play Ehh GM kara? |
Cytuj:
|
09:42 Hulabaloo [166]: thieved 110k from a guy that's RL friend with some1 in NPNP
09:42 Hulabaloo [166]: he jsut msged me "wanna do world trade, my rl need moeny in war" 09:42 Hulabaloo [166]: i was like "ok" 09:43 Hulabaloo [166]: Aran Tufus on xerena, he didn't have char on morgana except a lvl 1 but he asked me to send the items to some1 in NPNP, i need to check the name, i can't spell it sec 09:44 Hulabaloo [166]: Nobi Chra 09:45 Hulabaloo [166]: also he was talking something about guy called... 09:46 Hulabaloo [166]: Tekoreawyn Acanakamurara Moze nie robcie WT z ludzmi ktorych nie znacie =) |
I co chcesz przez to pokazac? Przeciez kazdy wie ze WT to ryzyko... A to ze trafil sie jakis ziomek co lubi sie tym jarac to co mamy teraz plakac i wyzywac bo stracil 100k? Widze ze jednak jestes zakompleksiony na punkcie tej gry, ciagle starasz sie wytknac nasze slabe strony, problemy w gilldie, problem z zyciem rl i inne pierdoly, ktore nas tak naprawde wogole nie ruszaja. Jakbys byl taki pro podalbys swoj nick i z glowa podniesiona do gory udzielal sie na forum a nie zajmowal sie bzdetami jak dzieciak... Daj twoj nick poogladamy filmy z OB i inne posmiejemy sie z Ciebie, pokaz ze potrafisz sie smiac ze swoich wad nie wstydz sie :) Wiem teraz napiszesz ze masz 20 lat, ze ta gra wypelnia tylko twoj wolny czas, ze to my jestesmy no lifami, zachowujemy sie jak dzieci i nie ogarniamy Tibii, przegrywamy wojne bo Russel ma takiego pro jak Ty w teamie i innych; (jesli cos pominalem dopisz plz) Pokaz ze masz jaja a nie tylko potrafisz pisac na forum i szydzic z innych.
Btw. Sir Resaka May 29 2008, 09:58:29 CEST Killed at Level 85 by Kuvok Czemu nie zalogowales i nas nie poogarniales bylo nas 5 z tego Armatyz lognal po 3 min. ? Tylko nie pisz ze ludzi nie bylo na 4 osoby... bo to forum sie litosciwym placzem zaleje xP |
Cytuj:
Wasze błędy wytykam tak samo jak Wy wytykacie nasze, co do nicku nie widzę potrzeby podawania go ;) |
Ale wiesz co Seith (i inni anonimowi), trochę jednak Shejq ma rację. Ludzie podając nicki wystawiają się i na pochwały i na objazdy, reprezentują siebie samych przez grę i forum. Ja już nie mogę powiedzieć, że jestem promastah killer, co rąbie 98693890468 ludzi dziennie, bo ludzie wiedzą że jestem Imperek i zabijam raz w miesiącu (przy dobrym wietrze). To co mówię, potwierdzam grą i w drugą stronę. Chowając się za anonimem, nie wiadomo właśnie kim jesteś i co prezentujesz i to tak jakby trochę zabija wiarygodność. Trochę to zakręciłem, ale rozumiesz (rozumiecie) pewnie o co biega.
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Children%27s_Day#Poland
Juz niedlugo dzien dziecka !!! patrzcie jakie niespodzianki was czekaja EEEE :( juz ktos zmienil haha |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z tego co ja wiem to zmienianie w wikipedi jest być może karalne. Kumpel zmienił w szkole na wikipedii coś dla beki i przyszedł list do szkoły i dochodzili kto to zrobił. ;) Przynajmniej tak było z polską wiki.
Także pozdro. ;) |
@ co do podpisu lavia
ja pierdole coldy na waas to juz na prawde slow szkoda, twoj madry braciszek dizt tez chcial zaszpanowac na forum tibia.com, a nawet poprawnie tego zdania prztlumaczyc nie potrafil... no coz nie udalo sie popisac chlopcowi w ogole to niezle musial murzynowi dupke liznac skoro dostal pozycje vice leadera łał |
Cytuj:
|
Cytuj:
chodzi mi o to idioto ze jak taki dizt smieszny cold mogl zostac vice leaderem gdzie ludzie duzo bardziej ogarnieci od niego sa range nizej, nasuwa mi sie jedno: ostre lizanie murzynskiego dupska rozumiesz juz? |
@Seith
Nie umiesz wnioskować ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |
|