Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Seith 28-05-2008 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawan (Post 2081593)
Ujawnij się kozaku, może ty też robisz jakieś pomyłki??
Czy ty jesteś idealny??

Żeby wymagać od innego, najpierw trzeba być wporządku wobec siebie, lamo.

Pozdro. Hawan~

ahahah Ty nawet nie wiesz o co chodzi :D

Hawan 28-05-2008 11:44

@UP

Ich znajomośc języka angielskiego???

Jeśli nie to mnie oświeć....

Pozdro Hawan~

Victorin111 28-05-2008 14:00

Omg Ale To Bylo Smieszne Lavio Hahahahahahahaha Ale Sie Usmialem

Magroo 28-05-2008 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2081579)
Hahaha!! To jest piękne nagranie.. :D

Loke: "Am I talking with Carlos? "
Carlos " No English plx" Carlos _/

Switek jeszcze coś sobą reprezentował, jakieś tam zdania składał. ;)

Loke : "Is this a Azreal Wizard?"
Azreal : " To chyba pomyłka "

Loke : "Is this a Nobi Chra?"
Nobi : "Kur~ człowieku, weź ogarnij, o co chodzi "

Loke : "I got access to Rogstah Fearless , c'mon we will rook him"
Tenshi "Co Ty kur~ pier~? No ok " <rozłączył się>

Kuvok : "We don't have money for open battle "
Loke : "Kur~ loguj " xDDDDD
Kuvok "thais open battle, but 50 versus 50, not 150 versus 40" (Dłuższa rozmowa, ale nie ma sensu przepisywać)

Reszta na vencie: " He is on drugs or maybe drunk?"

Ale Kuvok najlepiej wyszedł i szacunek dla niego. ;)

xDD

daj upload nagrania ; ).

Switek_Niszczyciel 28-05-2008 14:31

loke nie ma co robic z kasą to traci na połączeniach międzynarodowych... z drugiej strony jestem ciekaw co bylo jak bysmy zadzwonili do kilku hiszpanow B) osobiscie gadalem z budasami na ich vencie i szczerze mowiac tylko pabek tam mniej wiecej cos ogarnial: p

Delarev 28-05-2008 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victorin111 (Post 2081685)
Omg Ale To Bylo Smieszne Lavio Hahahahahahahaha Ale Sie Usmialem

Nie musiales sie usmiac. Wystarczy ze inni sie usmiali, kogo obchodzi czy to zrozumiales czy nie? ;)

Harry_Bazooka 28-05-2008 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2081579)
Hahaha!! To jest piękne nagranie.. :D

Loke: "Am I talking with Carlos? "
Carlos " No English plx" Carlos _/

Switek jeszcze coś sobą reprezentował, jakieś tam zdania składał. ;)

Loke : "Is this a Azreal Wizard?"
Azreal : " To chyba pomyłka "

Loke : "Is this a Nobi Chra?"
Nobi : "Kur~ człowieku, weź ogarnij, o co chodzi "

Loke : "I got access to Rogstah Fearless , c'mon we will rook him"
Tenshi "Co Ty kur~ pier~? No ok " <rozłączył się>

Kuvok : "We don't have money for open battle "
Loke : "Kur~ loguj " xDDDDD
Kuvok "thais open battle, but 50 versus 50, not 150 versus 40" (Dłuższa rozmowa, ale nie ma sensu przepisywać)

Reszta na vencie: " He is on drugs or maybe drunk?"

Ale Kuvok najlepiej wyszedł i szacunek dla niego. ;)

xDD

Widać, że chłopaki zaprezentowali swój poziom...
Mam wam jedno do powiedzenia: Powodzenia w przyszłości na maturze z angielskiego !

J.Rabbit 28-05-2008 16:19

Ńapinka na statku _/

Chrzonszcz 28-05-2008 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delarev (Post 2081758)
Nie musiales sie usmiac. Wystarczy ze inni sie usmiali, kogo obchodzi czy to zrozumiales czy nie? ;)

to po kiego grzyba wrzucacie to na forum ?

czy odnosze wrazenie ze tylko HM to smieszy :d?

Seith 28-05-2008 16:46

Czy odnosze wrazenie czy tylko rise to nie smieszy?;/

Gustaw_konrad 28-05-2008 16:50

ogarnijcie sie ludzie nie chodzilo nam tutaj zeby wysmiac czyjs angielski bardziej chodzilo o reakcje

switek jezeli o budasow niektorzy ladnie mowia po angielsku ale wiekszosc to fakt xD no i pewnie usmialibyscie sie tak jak my ^^

Victorin111 28-05-2008 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delarev (Post 2081758)

To po co wrzucacie to na forum "Morgana War" ? Zeby pokazać jaki to loke jest ELO i dzwoni w rl do ludzi z Rise ? Wyobraź sobie, że wiem jak Hiszpanie gadają po Angielsku i to chyba nie tylko ja (nie mowie o HK ale, ogólnie o Hiszpanach) ;]. Ciekawe czy był byś takim cfaniakiem jakby ktoś do Ciebie tak zadzwonil .Chciałbym to usłyszeć. ;)

xBardolekx 28-05-2008 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad (Post 2082010)
ogarnijcie sie ludzie nie chodzilo nam tutaj zeby wysmiac czyjs angielski bardziej chodzilo o reakcje

switek jezeli o budasow niektorzy ladnie mowia po angielsku ale wiekszosc to fakt xD no i pewnie usmialibyscie sie tak jak my ^^

a jakbys sie zachował jakbyś spał ktoś dzwoni i na*******a po angielsku?:confused: to coś takiego jak tekst czy masz klucze od czołgu..

Seith 28-05-2008 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victorin111 (Post 2082028)
To po co wrzucacie to na forum "Morgana War" ? Zeby pokazać jaki to loke jest ELO i dzwoni w rl do ludzi z Rise ? Wyobraź sobie, że wiem jak Hiszpanie gadają po Angielsku i to chyba nie tylko ja (nie mowie o HK ale, ogólnie o Hiszpanach) ;]. Ciekawe czy był byś takim cfaniakiem jakby ktoś do Ciebie tak zadzwonil .Chciałbym to usłyszeć. ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2082075)
a jakbys sie zachował jakbyś spał ktoś dzwoni i na*******a po angielsku?:confused: to coś takiego jak tekst czy masz klucze od czołgu..

Normalnie bym się zachował. Rozmawiałbym po angielsku, jak kuvok czy svitek ^^

Druid-Carlos 28-05-2008 17:42

sorry do mnie ktos dzwonil to odebralem typ cos zaczal pierdolic po angielsku to odlozylem telefon.Zreszta spalem juz wtedy ;p

Seith 28-05-2008 18:13

Jasne jasne! :baby:

Fureyka 28-05-2008 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victorin111 (Post 2082028)

Biorąc pod uwagę to, że nie mają lekcji angielskiego w szkole, to całkiem dobrze rozmawiają ;)

Jaz' 28-05-2008 18:46

^ Osz kuwa, to już wiem czemu takie z nich nooby.....<budas>

SirAravras 28-05-2008 19:32

Żal was ludzie

Seith 28-05-2008 19:41

Żal nas!!!!

Tymmon 28-05-2008 19:52

Ja bym pewnie zareagowal podobnie na telefon od szweda dotyczacy wojny, chociaz pewnie zalezy gdzie i z kim bym wtedy byl:)

Ale Kuvok wypadl elegancko, klasyczna konwersacja ...o ile dobrze pamietam 80 czy 90% z matury zasluzone:)

Shejqus 28-05-2008 20:01

Żal hahahaha naprawde nie ukrywam ze ciezko mi sie z kims rozmawiam w cztery oczy lub przez telefon po ingliszowskiemu zdecydowanie latwiej pisze xP

Endrju88 28-05-2008 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shejqus (Post 2082444)
Żal hahahaha naprawde nie ukrywam ze ciezko mi sie z kims rozmawiam w cztery oczy lub przez telefon po ingliszowskiemu zdecydowanie latwiej pisze xP

Było dobrze :]

Seith 28-05-2008 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shejqus (Post 2082444)

Ty i Svitek jedynie pogadaliscie cokolwiek wiec tam nie phiardol ze Ci ciezko bo dobrze bylo B)

Delarev 28-05-2008 21:29

Faktycznie Shejq ogarnal, szacun. ;)

GnomekProti 28-05-2008 21:30

Jakby do mnie zadzwonil jakis szweduch to napewno bym nie pogadal po angielsku X(, bo przyznaje niejestem za dobry z anglika, duzo lepiej mi sie pisze
szczerze? jedyne co mnie nauczylo troszke anglika to Tibia:baby:

Lavi0 28-05-2008 23:39

Name: Dance Van'Thorn
Banished: until Jun 27 2008, 18:45:23 CEST because of using unofficial software to play

Ehh GM kara?

Soul's 29-05-2008 03:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GnomekProti (Post 2082673)
Jakby do mnie zadzwonil jakis szweduch to napewno bym nie pogadal po angielsku X(, bo przyznaje niejestem za dobry z anglika, duzo lepiej mi sie pisze
szczerze? jedyne co mnie nauczylo troszke anglika to Tibia:baby:

jak się zamiast chodzić do szkoły gra, to takie są efekty :)

Seith 29-05-2008 10:01

09:42 Hulabaloo [166]: thieved 110k from a guy that's RL friend with some1 in NPNP
09:42 Hulabaloo [166]: he jsut msged me "wanna do world trade, my rl need moeny in war"
09:42 Hulabaloo [166]: i was like "ok"
09:43 Hulabaloo [166]: Aran Tufus on xerena, he didn't have char on morgana except a lvl 1 but he asked me to send the items to some1 in NPNP, i need to check the name, i can't spell it sec
09:44 Hulabaloo [166]: Nobi Chra
09:45 Hulabaloo [166]: also he was talking something about guy called...
09:46 Hulabaloo [166]: Tekoreawyn Acanakamurara

Moze nie robcie WT z ludzmi ktorych nie znacie =)

Shejqus 29-05-2008 10:48

I co chcesz przez to pokazac? Przeciez kazdy wie ze WT to ryzyko... A to ze trafil sie jakis ziomek co lubi sie tym jarac to co mamy teraz plakac i wyzywac bo stracil 100k? Widze ze jednak jestes zakompleksiony na punkcie tej gry, ciagle starasz sie wytknac nasze slabe strony, problemy w gilldie, problem z zyciem rl i inne pierdoly, ktore nas tak naprawde wogole nie ruszaja. Jakbys byl taki pro podalbys swoj nick i z glowa podniesiona do gory udzielal sie na forum a nie zajmowal sie bzdetami jak dzieciak... Daj twoj nick poogladamy filmy z OB i inne posmiejemy sie z Ciebie, pokaz ze potrafisz sie smiac ze swoich wad nie wstydz sie :) Wiem teraz napiszesz ze masz 20 lat, ze ta gra wypelnia tylko twoj wolny czas, ze to my jestesmy no lifami, zachowujemy sie jak dzieci i nie ogarniamy Tibii, przegrywamy wojne bo Russel ma takiego pro jak Ty w teamie i innych; (jesli cos pominalem dopisz plz) Pokaz ze masz jaja a nie tylko potrafisz pisac na forum i szydzic z innych.

Btw.
Sir Resaka
May 29 2008, 09:58:29 CEST Killed at Level 85 by Kuvok

Czemu nie zalogowales i nas nie poogarniales bylo nas 5 z tego Armatyz lognal po 3 min. ? Tylko nie pisz ze ludzi nie bylo na 4 osoby... bo to forum sie litosciwym placzem zaleje xP

Seith 29-05-2008 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shejqus (Post 2083368)
I co chcesz przez to pokazac? Przeciez kazdy wie ze WT to ryzyko... A to ze trafil sie jakis ziomek co lubi sie tym jarac to co mamy teraz plakac i wyzywac bo stracil 100k? Widze ze jednak jestes zakompleksiony na punkcie tej gry, ciagle starasz sie wytknac nasze slabe strony, problemy w gilldie, problem z zyciem rl i inne pierdoly, ktore nas tak naprawde wogole nie ruszaja. Jakbys byl taki pro podalbys swoj nick i z glowa podniesiona do gory udzielal sie na forum a nie zajmowal sie bzdetami jak dzieciak... Daj twoj nick poogladamy filmy z OB i inne posmiejemy sie z Ciebie, pokaz ze potrafisz sie smiac ze swoich wad nie wstydz sie :) Wiem teraz napiszesz ze masz 20 lat, ze ta gra wypelnia tylko twoj wolny czas, ze to my jestesmy no lifami, zachowujemy sie jak dzieci i nie ogarniamy Tibii, przegrywamy wojne bo Russel ma takiego pro jak Ty w teamie i innych; (jesli cos pominalem dopisz plz) Pokaz ze masz jaja a nie tylko potrafisz pisac na forum i szydzic z innych.

Btw.
Sir Resaka
May 29 2008, 09:58:29 CEST Killed at Level 85 by Kuvok

Czemu nie zalogowales i nas nie poogarniales bylo nas 5 z tego Armatyz lognal po 3 min. ? Tylko nie pisz ze ludzi nie bylo na 4 osoby... bo to forum sie litosciwym placzem zaleje xP

Resaki nawet na vent nie bylo wiec nie wiedzielismy ze padl :)

Wasze błędy wytykam tak samo jak Wy wytykacie nasze, co do nicku nie widzę potrzeby podawania go ;)

Imperek 29-05-2008 12:56

Ale wiesz co Seith (i inni anonimowi), trochę jednak Shejq ma rację. Ludzie podając nicki wystawiają się i na pochwały i na objazdy, reprezentują siebie samych przez grę i forum. Ja już nie mogę powiedzieć, że jestem promastah killer, co rąbie 98693890468 ludzi dziennie, bo ludzie wiedzą że jestem Imperek i zabijam raz w miesiącu (przy dobrym wietrze). To co mówię, potwierdzam grą i w drugą stronę. Chowając się za anonimem, nie wiadomo właśnie kim jesteś i co prezentujesz i to tak jakby trochę zabija wiarygodność. Trochę to zakręciłem, ale rozumiesz (rozumiecie) pewnie o co biega.

Komisarzyk 29-05-2008 13:03

http://en.wikipedia.org/wiki/Children%27s_Day#Poland

Juz niedlugo dzien dziecka !!! patrzcie jakie niespodzianki was czekaja

EEEE :( juz ktos zmienil haha

Seith 29-05-2008 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperek (Post 2083444)
Ale wiesz co Seith (i inni anonimowi), trochę jednak Shejq ma rację. Ludzie podając nicki wystawiają się i na pochwały i na objazdy, reprezentują siebie samych przez grę i forum. Ja już nie mogę powiedzieć, że jestem promastah killer, co rąbie 98693890468 ludzi dziennie, bo ludzie wiedzą że jestem Imperek i zabijam raz w miesiącu (przy dobrym wietrze). To co mówię, potwierdzam grą i w drugą stronę. Chowając się za anonimem, nie wiadomo właśnie kim jesteś i co prezentujesz i to tak jakby trochę zabija wiarygodność. Trochę to zakręciłem, ale rozumiesz (rozumiecie) pewnie o co biega.

Może i to zabija moją wiarygodność, ale z drugiej strony ja nikogo nie proszę, żeby wierzył w to co mówię czy też piszę ;)

Miszczunio 29-05-2008 13:13

Cytuj:

Poland

Komisarzyk strzeli palke Russelowi
tak wlasnie, nie tylko ty umiesz edytowac wikipedie

Lavi0 29-05-2008 13:39

Z tego co ja wiem to zmienianie w wikipedi jest być może karalne. Kumpel zmienił w szkole na wikipedii coś dla beki i przyszedł list do szkoły i dochodzili kto to zrobił. ;) Przynajmniej tak było z polską wiki.

Także pozdro. ;)

NalesnikiZserem 29-05-2008 14:34

@ co do podpisu lavia

ja pierdole coldy na waas to juz na prawde slow szkoda, twoj madry braciszek dizt tez chcial zaszpanowac na forum tibia.com, a nawet poprawnie tego zdania prztlumaczyc nie potrafil... no coz nie udalo sie popisac chlopcowi

w ogole to niezle musial murzynowi dupke liznac skoro dostal pozycje vice leadera łał

Seith 29-05-2008 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NalesnikiZserem (Post 2083547)
w ogole to niezle musial murzynowi dupke liznac skoro dostal pozycje vice leadera łał

Huhh, wnioskuję z tego, że każdy kto jest vicem w Rise musiał lizać dupę Victeronowi :>

NalesnikiZserem 29-05-2008 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seith (Post 2083556)
Huhh, wnioskuję z tego, że każdy kto jest vicem w Rise musiał lizać dupę Victeronowi :>

ja wnioskuje ze niezly niedorozwoj z ciebie :(

chodzi mi o to idioto ze jak taki dizt smieszny cold mogl zostac vice leaderem gdzie ludzie duzo bardziej ogarnieci od niego sa range nizej, nasuwa mi sie jedno: ostre lizanie murzynskiego dupska

rozumiesz juz?

SirAravras 29-05-2008 14:53

@Seith
Nie umiesz wnioskować ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32.