![]() |
|
Cytuj:
|
Slycia.. teraz przesadzilas... zeby tak kusic? ;)
super fota.. oby tak dalej hehe ;) |
Fajna wieża w tle.
|
Prócz tego, że z twarzy jesteś miksem Anny "Czesi" Powierzy i jakiejś polskiej prostej dziewczyny ze wsi, to nie mam nic do zarzucenia ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co Wy macie do Slythii? Bardzo ładnie wyszła.
|
Fajne cycki. I chyba tylko one.
|
Slythia, w końcu ładne zdjęcie z Tobą :)
Edukujesz dzieci jak widać up... poza tym ta zielona trawa, strzelista wieża, mur - w końcu zobaczyli jak to w realu wygląda! :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po za tym, takie coś jak dla mnie, czyli osobie nie związanej z fotografią bardziej sprawia wrażenie fotomontażu, a nie "głębi ostrości", cokolwiek to znaczy. |
Hm.. albo mi sie zdaje albo to zdjęcie jest na chama robione aby było fajne? (wklejanie zdjęcia na tło).
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A uroda, to kwestia gustu, na wypadek, jakby cie jeszcze nikt o tym nie informował. @down Zaprzeczasz sam sobie, bo w tym wypadku uroda, to żaden argument. A o tych nędznych tekstach to już wspominać nie będę, bo aż tak nisko nie sięgam, jak co po niektórzy. |
Cytuj:
zgadzam sie ze uroda to kwestia gustu, ja tylko odpowiedzialem na Twoje pytanie, a czemu je zadales.. mog sie tylko domyslac :) |
zdjęcie jak zdjęcie, mnie zawsze dziwi jak takie kiecki nie zlatują:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ocena urody jest niestety obiektywna, i nie ma praktycznie nic wspólnego z osobistymi preferencjami(gustami~). Jeśli chcesz z tym polemizować to zapraszam do lektury paru książek z Psychologii Społecznej. Może będziesz miał coś więcej do powiedzenia poza wyświechtanymi hasełkami, z pamiętników i `blogasków`. A jeśli nadal będziesz się upierał przy swoim, to może czas zastanowić się nad wizyta u psychologa (najlepiej psychologa seksuologa). Chyba że `Twój świat` jest lepszy.. to przepraszam. Btw: zanim napiszesz `ripostę` wikipedia -> uroda @edit down Moje zdanie? Co najwyżej powtórzyłem to czego mnie nauczyli na w/w kierunku studiów. Nikogo nie kwalifikuje, po prostu zasugerowałem. W nawiązaniu do wypowiedzi tu wypowiadanych - na podobnym poziomie. |
Cytuj:
<edit> Jeżeli coś powtarzasz i w to wierzysz, to staje się to jednocześnie Twoim zdaniem. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pierdzielita, panie dzieju... : P
@Slythia: No i fajna wieża! ^^ ; D |
@ Yoh Asakura:
Zapytaj "kto ostatni", będziesz miał zdecydowanie więcej odpowiedzi. |
Cytuj:
|
Yoh - łamaga.
|
emo emo emo <3
|
@Frapper
</3 jest bardziej imoł niż <3 xD Życzę powodzenia w stawaniu się emo i niech prostownica będzie z tobą padawanie! |
Bez wrzucania mi tutaj kto jest paskudny, itp.
Trzymajcie "jakiś" poziom tej dysputy... Niski bo niski, ale przynajmniej taki... A i jeszcze jedno - bez wożenia mi się tutaj. |
Cytuj:
|
Szkoda, że takie bluzeczki nie spadają xD Fajna fotka Slythia ;) Nie wiedziałem, że takie laski grają w tibie ;PP
|
Cytuj:
|
@Frapper
Nieumyte włosy są emo.? @Valard Fajne, naturalne zdjęcie.. Zamieniłbym tylko tam puszkę na inną; > |
Slythia fotka rządzi ; P Dokladnie, ze takie cos nie spada : P
|
Cytuj:
|
Ehh spada poziom tego forum, albo średnia wieku użytkowników. Jeden drugiego obraża. Zamiast jechać na ręcznym wyjdźcie z domów, nie wiem idźcie się gdzieś pobawić bo komputer źle na was wpływa. A ja biorę moje zabawki z tej brudnej piaskownicy i też spadam, do innej czystszej.
Byli, są i będą. Kto? Ludzie. Jacy? Podli. Polska mentalność. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Coca-coli? Lol :D Kajulca fotka z 2001 wyczepista heh ;D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24. |
|