![]() |
|
Cytuj:
@Khazul Jesteś brzydki ! : ( btw. ja też mam botów od huja! i ... otsów mam pełno ; ) i ... sharuje konto z 6ścioma osobami : D (Mam nadzieje, że kogoś usadysfakcjonuje moja wypowiedź) |
Teksty na temat NG mnie rozwalają ^^
wy ludzie nie rozumiecie co to gra zespołowa :D myslicie ze będziemy wastowac RL kase na tibie? (nie licząc PACC). Tibiabot NG nie jest darmowe i tylko tatuś magiqa jest zdolny na taki gest :D pozatym ! łatwo dojrzec iz SD nie zawsze leci od 1 osoby jako 1 :) no sry ale chyba nikt by nie zmienial leadera SD co 1 shot -.^ ludzie... OGARNIJCIE SIE ! |
Cytuj:
|
^^
Moim zdaniem to to nie było OB (przynajmniej nie takie w 100%) bo chciał bym przypomniec że OB odbywa sie na kompletnym pustym terenie gdzie 2 gildije ustawiają się i jedyne przeszkody jakie są to m walle + rzeczy typu garnik itp.
ale powiem tak , nawet jeśli Vision ustawiło by się z Duskiness na 100% Open Battle to szanse na wygranie Duskiness jest nikłe. Niestety ale trzeba przyznać że Taifun niezna się wogule na jakiejkolwiek taktyce... btw. Vision może zacząć się bać Dusków dopiero w momęcie gdy oni uświadomią sobie że przegrali wojne z Vision i przestaną martwić się o postacie , kase , itemy.Wtedy może użyją taktyki "na hama":p a tak wogóle to chciał bym pogratulować Imargamowi (widać na filmie jak "opiekuje" się członkami gildi , taka akcja jak Czipsu stylu was zachodził.. Wogule Gratzzz Dla [GUILD]Vision[/GUILD] |
Up@
Masz racje, niestety na furorze jest to niewykonalne, bo kiedy tylko sie logujemy zaraz biegnie banda noobow ktorych jest 3x wiecej od nas ;o Wczoraj bilismy sie na otwartej przestrzeni, nikt nie ma chyba watpliwosci, ze to byl open. Zastanawiam sie jaka teraz Duskiness poda motywacje na poparce tego ze wygrali wojne :) Pokazalismy ze jestesmy lepsi, po prostu... |
@khazul
to sa tylko przypuszczenia... @Mars ojciec magiqa z ochroniarzami ; ) @open battle fenix musial uspokoic swoje naderwane nerwy i wymyslil se bota ... |
Oni zawsze sie czyms tłumaczą ;] Najpierw gadali że loga dajemy gdy w końcu na open dostali to niby bota mieliśmy =p
|
hyh gj
gdyby bylo to e-pvp to vision mialoby 2x wieksze lvl niz duski :] PS Barles fajny fan club xD |
[quote=Cyrillus;1316999]@khazul
to sa tylko przypuszczenia... hehe wiem :)tak czy siak ladne comba vision walilo |
Hum hum , ja zawsze byłem za wygraną dusków i dalej tak sądze. Wiem , wiem w tej bitwie dostali w przysłowiową du*ę. Ale jak zauważył ten kolo z duss~ w wywiadzie to Duskiness sobie expi a Vision siedzi w pz mimo przebiegu wojny. Jak tak dalej pójdzie będzie 20~ devilrych i Vision będzie płakać. Duskom brakuje dyscypliny ale Wam się tak tylko wydaje że łatwo jest panować nad taką ferajną Taifunowi. Ja myślę że jak duski się zmobilizują i ustalą taktykę to ich zmiażdżą na kwaśne jabłko. Wystarczy że cała gildia pobiegnie na "chama" w sam środek bitwy wara i zacznie miotać sdkami a nie idą po 1 jak jacyś partyzanci ;] W końcu duski mają przeważające siły ;]. Co do botów Vision to wątpie. Wcale tak szybko niestrzelali i niewyglądało mi to na jakieś tam boty. To tylko wytłumaczenie dusków.
Takie jest moje skromne zdanie. Go Go Go Go Dusskiness ;] |
jakich 20 devilrych?? duski expia>>padaja>>expia>>padaj... i tak w kolko...wiec jak tu sie mozna wypowerowac?
"Wystarczy że cała gildia pobiegnie na "chama" w sam środek bitwy wara i zacznie miotać sdkami a nie idą po 1 jak jacyś partyzanci ;]" - to nie jest ots... btw myslisz ze vision bedzie sie gapilo jak duski "wbiegaja"?? ale patrzac na twoj wiek to sie nie dziwie twojej wypowiedzi ;] |
@up
"duski expia>>padaja>>expia>>padaj... i tak w kolko...wiec jak tu sie mozna wypowerowac? " Nom może niektórzy tak ale u kilku dusków level rośnie. A Vision? Siedzi na uhmakerach i robi uhy na afk bo się boją wyjść z depo! "w sam środek bitwy wara i zacznie miotać sdkami a nie idą po 1 jak jacyś partyzanci ;]" - to nie jest ots... btw myslisz ze vision bedzie sie gapilo jak duski wbiegaja??" LoL. Wiem niegapiło by się bo by padło. Z przewagą liczebną i lvl-ową dusków Vision niemiało by szans w walce na "chama". Problem dusków tkwi w strachu o stratę lvl'i i niezgraniu. Co do mojego wieku przy forum niepisze "18 lat+".Pozatym ty nie napisales ile masz lat bo sie wstydzisz ze dalej grasz w ta tibie.Jak Ci się niepodobają moje wypowiedzi to ich nieczytaj. Ale jako osoba odemnie starsza powinieneś mi dawać przykład pisząc bezbłędnie a nie "wbiegaja" "gapilo" "bedzie". Chyba że jesteś ze wsi i u ciebie w rodzinie tak się mówi to zwracam honor. Zal.pl |
przykre expercie... ;<
kto z duskÓw sie poweruje? vision boi siĘ czy siĘ nie boi w to nie wnikaj gdybyŚ spojarzaŁ kogo jest wiĘcej dusk czy vision? (licz mÓj mistrzu wszystkich ktÓrzy trzymajĄ z dusk) btw nie wiesz co "mÓwiĆ" to jedziesz na rodzinke :< i jeszcze jedno... gdzie pisze ze gram w tibie? jak byŚ pro evull mastahu zauwaŻyŁ to Świat "RL" |
Cytuj:
|
Cytuj:
A Co do Expienia i PZ Campingu sie Zgodze z "Krakowiak"... Vision czasami wybiegna zrobia fraga i all juz Banany na ryju maja na Ventrilo ;), W Tym czasie zanim zrobia 2 taka akcje ten co padl moze odrobic lvl podwojnie :), Dla chcacego nic trudnego PS. Ci co nie graja na furo~ i nie lapia sie w temacie Tylko od kogos cos tam slyszeli niech chociaz nie wciskaja od Siebie jakis "Filmów".. |
Oj dobra nie ma co się kłucić. Każdy ma swoje zdanie. MarS normalne że jak jesteś z Vision to będziesz bronił swojej gildi. Moim zdaniem wygra Duskiness ale niepisze tego po to żeby wkurzyć tych którzy są z Vision. @Cyrillus nie jade po
twojej rodzinie poprostu w niektórych rodzinach się mówi "se" "bedzie" itp. Pozatym to ty zacząłeś narzekać na mój wiek! Pozdro Krakowiak |
@klimek
kto odrobil lvl x2 ? ymy? ale wedlug was wpadaja duski zabijaj sorckow a vision sie tylko przypatruje? ehh... |
Cytuj:
|
Hmm... Nom choćby Spaaw. Padł niedawno odrobił lvl i jakoś go Vision jeszcze niezabiło a on dalej expi. Może to słaby przykład ale sytuacja wygląda tak: Duskiness dostaje w d**e i sobie expi bez strachu a Vision wygrywa i nieumie wykorzystać zwycięstwa. Jak ktoś już tam powiedział Vision wygrało bitwe ale nie wojne.
|
@up
mniejsza o to ; p a tu mala ciekawostka ^^ "Kradzież stulecia w Gdańsku: diamenty za 1,5 mln dolarów zniknęły z depozytu" czyzby duski się zdenerwowały : > |
Cytuj:
|
Krakowiak
Wg mnie to to troszke przesadzasz z tym, że Duski wygrają. Pytanie : jak to zrobią? Jeżeli dalej tak bedzie to komus sie to znudzi i pojdzie se gdzie indziej. Dlaczego nikt nie idzie do Vision ?? - Większość (czytaj: Aristocracy) nie ma honoru. - Boją sie o postacie, bo Vision niby pekuje. Taki kolektyw jak Vision z dowódcą takim jak Imargam oraz z takim zrozumieniem to stawia Vision na pierwszym miejscu do wygrania tej wojny. |
@up
Myślę tak ponieważ Duski jak się zmobilizują i przestaną bać się o postacie to Vision niebędzie miało (moim zdaniem) szans z nimi. Pozatym nawet jak Vision będzie wygrywała kolejne bitwy , to dalej członkowie tej gildi niebędą umieli tego wykorzystać. I znowu Duski będą siupać lvl'e a Vision upojona zwycięstwem będzie siedziała w pz lub na uh makerach robiła uhy. I tak w końcu Vision przegra bo niebędzie w stanie wygrać bez żadnego h lvla w gildi gdyż wszyscy z dusków będą mieli większe lvle. Wiem to trochę bujanie w obłokach ale poczekamy zobaczymy. Btw co z Katrilą? Niewidziałem jej w bitwie. |
@up
po pierwsze katrila to ON po drugie skad wiesz czy nie gral na innym charze :) vision.. pilnujcie ich tam na expie zeby za szybko nie odrobili lvl :) |
Cytuj:
2. nie mozesz pojac ze vision jest mniej?? satysfakcja jest to ze duski dostaja po swoich.... 3. narazie na zadne mobilizajce sie nie zanosi ; ] 4.i jak chcesz wykorzystac wygrane bitwy nie majac najwiekszego na servie lvla? @down kolek tez odrobil ^^ |
lol klimek napisales za taifun odrobil lvl to juz lekka przesada 2 lvle w 3 miesiace to Ima tak samo odrobił i katrila i barles 1 lvl wbil
jedynie ymy od poczatku wojny chyba najwiecej wbil restza dusko ok. 1-3lvle~~ w pare miesiecy no to rzeczywiscie extra |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najsłuszniejsze co zrobiles to to:
Stan: Usunięty Imię: Nie mam juz Profesja: Elder Druid Gildia: Nie mam Juz Świat: Nie ma juz :) |
@Bodzio88
Jak juz sie czepiasz szczegółów to zmien swoj podpis :) Chyba ze jestes mr.newbie :D
|
Cytuj:
Szarowalem z kolega ktory sie wyprowadzil do irlandii (wiadoma sytulacja w polsce....)Postac loguje sei w szczecinie o godz 18:15 a pozniej w dublinie o godzinie 19:25 (godzine do przodu tam jest czas) delete na miejscu |
Cytuj:
|
Cytuj:
No to czyja wina skoro sharowales?? |
@Milten
dobra niech ci bedzie Vision raz przegralo cieszysz sie ? hehe chyba raz na kilkanascie bitew ;s |
Anubis Crusade leży :) :D
duski dygają co do open :) :D ale ponoc mowia ze wyjda... :D |
ciekawie nam sie zrobilo ^^ chyba jednak kupa...
|
Anubis kopiowal w dp dzisiaj wiadomosc od Triondusisa Sevona ze nie wiem dokladnie czy to bylo napisane ze dzisiaj ale aczkolwiek bylo po angielsku ze padnie :] Smial sie z tego a teraz co... pewnie go zatkalo ;]
edit; Ma'rin sie cos zamulil bo dopiero teraz sie wlogowal w dp veno i polecial przed siebie ;] |
Cytuj:
bo jeśli robicie to tak logujecie sie all wtedy kiedy jest akurat 6 osob z dusk online i mowicie dobra dawajecie opena to nawet mnie nie rozsmieszaj btw. taifuna nie dzialem online to watpie ze nim ustalałes to :) jesli wogole twoja bajka miala miejsce w rzeczywistosci |
Cytuj:
[*][*][*] |
noob to ty sharerzy to nooby. graj sam wbij tyle co ja to juz bedzie cos
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |
|