Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Qrakk 15-03-2007 02:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1315485)
btw za ile draverika kupiles?

2zł : )

@Khazul
Jesteś brzydki ! : (

btw. ja też mam botów od huja! i ... otsów mam pełno ; ) i ... sharuje konto z 6ścioma osobami : D
(Mam nadzieje, że kogoś usadysfakcjonuje moja wypowiedź)

MarS 15-03-2007 03:05

Teksty na temat NG mnie rozwalają ^^

wy ludzie nie rozumiecie co to gra zespołowa :D myslicie ze będziemy wastowac RL kase na tibie? (nie licząc PACC). Tibiabot NG nie jest darmowe i tylko tatuś magiqa jest zdolny na taki gest :D

pozatym !

łatwo dojrzec iz SD nie zawsze leci od 1 osoby jako 1 :) no sry ale chyba nikt by nie zmienial leadera SD co 1 shot -.^

ludzie... OGARNIJCIE SIE !

wrogonastawiony 15-03-2007 07:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez huggae (Post 1316744)
jak można mieć w teamie 280 ms i jeszcze w dupe dostać ? :D

Bo jak zapewne jeszcze nie zauważyłeś - lvl to nie wszystko ; ]

Roman Waleczny 15-03-2007 09:20

^^

Moim zdaniem to to nie było OB (przynajmniej nie takie w 100%) bo chciał bym przypomniec że OB odbywa sie na kompletnym pustym terenie gdzie 2 gildije ustawiają się i jedyne przeszkody jakie są to m walle + rzeczy typu garnik itp.
ale powiem tak , nawet jeśli Vision ustawiło by się z Duskiness na 100% Open Battle to szanse na wygranie Duskiness jest nikłe.
Niestety ale trzeba przyznać że Taifun niezna się wogule na jakiejkolwiek taktyce...
btw. Vision może zacząć się bać Dusków dopiero w momęcie gdy oni uświadomią sobie że przegrali wojne z Vision i przestaną martwić się o postacie , kase , itemy.Wtedy może użyją taktyki "na hama":p

a tak wogóle to chciał bym pogratulować Imargamowi (widać na filmie jak "opiekuje" się członkami gildi , taka akcja jak Czipsu stylu was zachodził..

Wogule Gratzzz Dla [GUILD]Vision[/GUILD]

Rodri 15-03-2007 09:34

Up@
Masz racje, niestety na furorze jest to niewykonalne, bo kiedy tylko sie logujemy zaraz biegnie banda noobow ktorych jest 3x wiecej od nas ;o

Wczoraj bilismy sie na otwartej przestrzeni, nikt nie ma chyba watpliwosci, ze to byl open. Zastanawiam sie jaka teraz Duskiness poda motywacje na poparce tego ze wygrali wojne :) Pokazalismy ze jestesmy lepsi, po prostu...

Cyrillus 15-03-2007 10:36

@khazul
to sa tylko przypuszczenia...

@Mars

ojciec magiqa z ochroniarzami ; )

@open battle

fenix musial uspokoic swoje naderwane nerwy i wymyslil se bota ...

Yiubhurden 15-03-2007 12:23

Oni zawsze sie czyms tłumaczą ;] Najpierw gadali że loga dajemy gdy w końcu na open dostali to niby bota mieliśmy =p

iNx 15-03-2007 13:38

hyh gj
gdyby bylo to e-pvp to vision mialoby 2x wieksze lvl niz duski :]

PS Barles fajny fan club xD

Khazul 15-03-2007 13:51

[quote=Cyrillus;1316999]@khazul
to sa tylko przypuszczenia...

hehe wiem :)tak czy siak ladne comba vision walilo

Krakowiak 15-03-2007 15:12

Hum hum , ja zawsze byłem za wygraną dusków i dalej tak sądze. Wiem , wiem w tej bitwie dostali w przysłowiową du*ę. Ale jak zauważył ten kolo z duss~ w wywiadzie to Duskiness sobie expi a Vision siedzi w pz mimo przebiegu wojny. Jak tak dalej pójdzie będzie 20~ devilrych i Vision będzie płakać. Duskom brakuje dyscypliny ale Wam się tak tylko wydaje że łatwo jest panować nad taką ferajną Taifunowi. Ja myślę że jak duski się zmobilizują i ustalą taktykę to ich zmiażdżą na kwaśne jabłko. Wystarczy że cała gildia pobiegnie na "chama" w sam środek bitwy wara i zacznie miotać sdkami a nie idą po 1 jak jacyś partyzanci ;] W końcu duski mają przeważające siły ;]. Co do botów Vision to wątpie. Wcale tak szybko niestrzelali i niewyglądało mi to na jakieś tam boty. To tylko wytłumaczenie dusków.
Takie jest moje skromne zdanie.
Go Go Go Go Dusskiness ;]

Cyrillus 15-03-2007 15:19

jakich 20 devilrych?? duski expia>>padaja>>expia>>padaj... i tak w kolko...wiec jak tu sie mozna wypowerowac?

"Wystarczy że cała gildia pobiegnie na "chama" w sam środek bitwy wara i zacznie miotać sdkami a nie idą po 1 jak jacyś partyzanci ;]" - to nie jest ots... btw myslisz ze vision bedzie sie gapilo jak duski "wbiegaja"??

ale patrzac na twoj wiek to sie nie dziwie twojej wypowiedzi ;]

Krakowiak 15-03-2007 15:28

@up
"duski expia>>padaja>>expia>>padaj... i tak w kolko...wiec jak tu sie mozna wypowerowac? "
Nom może niektórzy tak ale u kilku dusków level rośnie. A Vision? Siedzi na uhmakerach i robi uhy na afk bo się boją wyjść z depo!
"w sam środek bitwy wara i zacznie miotać sdkami a nie idą po 1 jak jacyś partyzanci ;]" - to nie jest ots... btw myslisz ze vision bedzie sie gapilo jak duski wbiegaja??"
LoL. Wiem niegapiło by się bo by padło. Z przewagą liczebną i lvl-ową dusków Vision niemiało by szans w walce na "chama". Problem dusków tkwi w strachu o stratę lvl'i i niezgraniu. Co do mojego wieku przy forum niepisze "18 lat+".Pozatym ty nie napisales ile masz lat bo sie wstydzisz ze dalej grasz w ta tibie.Jak Ci się niepodobają moje wypowiedzi to ich nieczytaj. Ale jako osoba odemnie starsza powinieneś mi dawać przykład pisząc bezbłędnie a nie "wbiegaja" "gapilo"
"bedzie". Chyba że jesteś ze wsi i u ciebie w rodzinie tak się mówi to zwracam honor. Zal.pl

Cyrillus 15-03-2007 15:50

przykre expercie... ;<

kto z duskÓw sie poweruje? vision boi siĘ czy siĘ nie boi w to nie wnikaj gdybyŚ spojarzaŁ kogo jest wiĘcej dusk czy vision? (licz mÓj mistrzu wszystkich ktÓrzy trzymajĄ z dusk)

btw nie wiesz co "mÓwiĆ" to jedziesz na rodzinke :<

i jeszcze jedno... gdzie pisze ze gram w tibie? jak byŚ pro evull mastahu zauwaŻyŁ to Świat "RL"

MarS 15-03-2007 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakowiak (Post 1317203)
@up
"duski expia>>padaja>>expia>>padaj... i tak w kolko...wiec jak tu sie mozna wypowerowac? "
Nom może niektórzy tak ale u kilku dusków level rośnie. A Vision? Siedzi na uhmakerach i robi uhy na afk bo się boją wyjść z depo!
"w sam środek bitwy wara i zacznie miotać sdkami a nie idą po 1 jak jacyś partyzanci ;]" - to nie jest ots... btw myslisz ze vision bedzie sie gapilo jak duski wbiegaja??"
LoL. Wiem niegapiło by się bo by padło. Z przewagą liczebną i lvl-ową dusków Vision niemiało by szans w walce na "chama". Problem dusków tkwi w strachu o stratę lvl'i i niezgraniu. Co do mojego wieku przy forum niepisze "18 lat+".Pozatym ty nie napisales ile masz lat bo sie wstydzisz ze dalej grasz w ta tibie.Jak Ci się niepodobają moje wypowiedzi to ich nieczytaj. Ale jako osoba odemnie starsza powinieneś mi dawać przykład pisząc bezbłędnie a nie "wbiegaja" "gapilo"
"bedzie". Chyba że jesteś ze wsi i u ciebie w rodzinie tak się mówi to zwracam honor. Zal.pl

daj przyklady u kogo lvl rosnie :D moze znajdziesz takich ktorzy expia a potem tego zaluja :) bo w przypadku gdyby tego wcale nie robili nie mieli by 100k w tyly (potencjalna zawartosc bpka: 50k, bądź aol + bleesy). no i maja w tyly skille i magic. Wiec niech sobie expia :D ich sprawa :)

klimek1990 15-03-2007 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1317189)
jakich 20 devilrych?? duski expia>>padaja>>expia>>padaj... i tak w kolko...wiec jak tu sie mozna wypowerowac?

"Wystarczy że cała gildia pobiegnie na "chama" w sam środek bitwy wara i zacznie miotać sdkami a nie idą po 1 jak jacyś partyzanci ;]" - to nie jest ots... btw myslisz ze vision bedzie sie gapilo jak duski "wbiegaja"??

ale patrzac na twoj wiek to sie nie dziwie twojej wypowiedzi ;]

Zal?.. Nie beda patrzec, jezeli all z Dusk~ i ci co pomagaja by lali jedna osobe az padnie zaczynajac od sorcow, sorce padaja szybko reszta ucieka sami palki i knighci nic nie zrobia :))..

A Co do Expienia i PZ Campingu sie Zgodze z "Krakowiak"...
Vision czasami wybiegna zrobia fraga i all juz Banany na ryju maja na Ventrilo ;), W Tym czasie zanim zrobia 2 taka akcje ten co padl moze odrobic lvl podwojnie :), Dla chcacego nic trudnego

PS. Ci co nie graja na furo~ i nie lapia sie w temacie Tylko od kogos cos tam slyszeli niech chociaz nie wciskaja od Siebie jakis "Filmów"..

Krakowiak 15-03-2007 16:11

Oj dobra nie ma co się kłucić. Każdy ma swoje zdanie. MarS normalne że jak jesteś z Vision to będziesz bronił swojej gildi. Moim zdaniem wygra Duskiness ale niepisze tego po to żeby wkurzyć tych którzy są z Vision. @Cyrillus nie jade po
twojej rodzinie poprostu w niektórych rodzinach się mówi "se" "bedzie" itp. Pozatym to ty zacząłeś narzekać na mój wiek!

Pozdro
Krakowiak

Cyrillus 15-03-2007 16:18

@klimek

kto odrobil lvl x2 ? ymy?

ale wedlug was wpadaja duski zabijaj sorckow a vision sie tylko przypatruje? ehh...

klimek1990 15-03-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1317283)
@klimek

kto odrobil lvl x2 ? ymy?

ale wedlug was wpadaja duski zabijaj sorckow a vision sie tylko przypatruje? ehh...

Wedlug nas nikt nic takiego nie gada i nie robi ze wpadaja duski zabijaja sorcow poprostu troche by pomysleli i by dali rade :).. nie wiem kto bo nie zwracam uwagi na to ale taki np: Taifun lvl odrobil ymy, lvl odrobil kilka osob odrabialo lvl nawet na taki na jakim padlo a visiony sobie nie odrobia, no chyba ze "Nie przespane noce ciagly stres, Zycie takie piekne jest" ;D

Krakowiak 15-03-2007 16:25

Hmm... Nom choćby Spaaw. Padł niedawno odrobił lvl i jakoś go Vision jeszcze niezabiło a on dalej expi. Może to słaby przykład ale sytuacja wygląda tak: Duskiness dostaje w d**e i sobie expi bez strachu a Vision wygrywa i nieumie wykorzystać zwycięstwa. Jak ktoś już tam powiedział Vision wygrało bitwe ale nie wojne.

Cyrillus 15-03-2007 16:37

@up

mniejsza o to ; p

a tu mala ciekawostka ^^

"Kradzież stulecia w Gdańsku: diamenty za 1,5 mln dolarów zniknęły z depozytu"
czyzby duski się zdenerwowały : >

Rodri 15-03-2007 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakowiak (Post 1317293)
Jak ktoś już tam powiedział Vision wygrało bitwe ale nie wojne.

Jak narazie to Vision wygralo wszystkie mozliwe bitwy...

Slovik 15-03-2007 16:40

Krakowiak

Wg mnie to to troszke przesadzasz z tym, że Duski wygrają. Pytanie : jak to zrobią? Jeżeli dalej tak bedzie to komus sie to znudzi i pojdzie se gdzie indziej. Dlaczego nikt nie idzie do Vision ??

- Większość (czytaj: Aristocracy) nie ma honoru.
- Boją sie o postacie, bo Vision niby pekuje.

Taki kolektyw jak Vision z dowódcą takim jak Imargam oraz z takim zrozumieniem to stawia Vision na pierwszym miejscu do wygrania tej wojny.

Krakowiak 15-03-2007 16:52

@up
Myślę tak ponieważ Duski jak się zmobilizują i przestaną bać się o postacie to Vision niebędzie miało (moim zdaniem) szans z nimi. Pozatym nawet jak Vision będzie wygrywała kolejne bitwy , to dalej członkowie tej gildi niebędą umieli tego wykorzystać. I znowu Duski będą siupać lvl'e a Vision upojona zwycięstwem będzie siedziała w pz lub na uh makerach robiła uhy. I tak w końcu Vision przegra
bo niebędzie w stanie wygrać bez żadnego h lvla w gildi gdyż wszyscy z dusków będą mieli większe lvle. Wiem to trochę bujanie w obłokach ale poczekamy zobaczymy.
Btw co z Katrilą? Niewidziałem jej w bitwie.

sallceson 15-03-2007 16:56

@up
po pierwsze katrila to ON
po drugie skad wiesz czy nie gral na innym charze :)

vision.. pilnujcie ich tam na expie zeby za szybko nie odrobili lvl :)

Cyrillus 15-03-2007 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakowiak (Post 1317340)
@up
Myślę tak ponieważ Duski jak się zmobilizują i przestaną bać się o postacie to Vision niebędzie miało (moim zdaniem) szans z nimi. Pozatym nawet jak Vision będzie wygrywała kolejne bitwy , to dalej członkowie tej gildi niebędą umieli tego wykorzystać. I znowu Duski będą siupać lvl'e a Vision upojona zwycięstwem będzie siedziała w pz lub na uh makerach robiła uhy. I tak w końcu Vision przegra
bo niebędzie w stanie wygrać bez żadnego h lvla w gildi gdyż wszyscy z dusków będą mieli większe lvle. Wiem to trochę bujanie w obłokach ale poczekamy zobaczymy.

1. nie mozesz zrozumiec ze niektore duski nie sa maszynami do expienia ?? ile razy by chcialo Ci sie odrabiac?
2. nie mozesz pojac ze vision jest mniej?? satysfakcja jest to ze duski dostaja po swoich....
3. narazie na zadne mobilizajce sie nie zanosi ; ]
4.i jak chcesz wykorzystac wygrane bitwy nie majac najwiekszego na servie lvla?

@down

kolek tez odrobil ^^

Wuzwar 15-03-2007 17:01

lol klimek napisales za taifun odrobil lvl to juz lekka przesada 2 lvle w 3 miesiace to Ima tak samo odrobił i katrila i barles 1 lvl wbil
jedynie ymy od poczatku wojny chyba najwiecej wbil restza dusko ok. 1-3lvle~~ w pare miesiecy no to rzeczywiscie extra

Atahun 15-03-2007 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakowiak (Post 1317340)
@up

Katrila to on(Andrzej) a gral Qel w tej bitwie

Gwi@zd@ 15-03-2007 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1317318)
Krakowiak

Wg mnie to to troszke przesadzasz z tym, że Duski wygrają. Pytanie : jak to zrobią? Jeżeli dalej tak bedzie to komus sie to znudzi i pojdzie se gdzie indziej. Dlaczego nikt nie idzie do Vision ??

- Większość (czytaj: Aristocracy) nie ma honoru.
- Boją sie o postacie, bo Vision niby pekuje.

Taki kolektyw jak Vision z dowódcą takim jak Imargam oraz z takim zrozumieniem to stawia Vision na pierwszym miejscu do wygrania tej wojny.

Wszyscy Z aristocacy oprocz "ma'rina" wiecie dlaczego ? zabili go z duss to idze do przeciwnej strony a lady moki spaaw i Ziki(Zikiego tak brechtam ze to mala bania on i legeda furory<lol2> huahauahuahuahauhahuahuahua) zamiast wstawic sie za kolegom z bylej gildi to jeszcze sie z nim bija "Sku*******" Pierwszy raz po kims jade i slusznie

Bodzio88 15-03-2007 18:01

Najsłuszniejsze co zrobiles to to:
Stan: Usunięty
Imię: Nie mam juz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam Juz
Świat: Nie ma juz
:)

Abor 15-03-2007 18:09

@Bodzio88

Jak juz sie czepiasz szczegółów to zmien swoj podpis :) Chyba ze jestes mr.newbie :D

Gwi@zd@ 15-03-2007 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bodzio88 (Post 1317436)
Najsłuszniejsze co zrobiles to to:
Stan: Usunięty
Imię: Nie mam juz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam Juz
Świat: Nie ma juz
:)

Eh tak trudno uwierzyc ze stracilem postac ? sharowalem... delete i nic nie zrobie moja wina nie gram w tibie proste
Szarowalem z kolega ktory sie wyprowadzil do irlandii (wiadoma sytulacja w polsce....)Postac loguje sei w szczecinie o godz 18:15 a pozniej w dublinie o godzinie 19:25 (godzine do przodu tam jest czas) delete na miejscu

Milten 15-03-2007 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1317311)
Jak narazie to Vision wygralo wszystkie mozliwe bitwy...

A jak padł Imargam, Katrila, Zwidek, Tarrin i nie pamiętam kto jeszcze. To kto wtedy wygrał też Vision? ;)

Milten 15-03-2007 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gwi@zd@ (Post 1317453)
Eh tak trudno uwierzyc ze stracilem postac ? sharowalem... delete i nic nie zrobie moja wina nie gram w tibie proste
Szarowalem z kolega ktory sie wyprowadzil do irlandii (wiadoma sytulacja w polsce....)Postac loguje sei w szczecinie o godz 18:15 a pozniej w dublinie o godzinie 19:25 (godzine do przodu tam jest czas) delete na miejscu

No to czyja wina skoro sharowales??

Slovik 15-03-2007 19:31

@Milten

dobra niech ci bedzie Vision raz przegralo cieszysz sie ?

hehe chyba raz na kilkanascie bitew ;s

MarS 15-03-2007 19:37

Anubis Crusade leży :) :D

duski dygają co do open :) :D ale ponoc mowia ze wyjda... :D

Cyrillus 15-03-2007 19:48

ciekawie nam sie zrobilo ^^ chyba jednak kupa...

Bert 15-03-2007 19:51

Anubis kopiowal w dp dzisiaj wiadomosc od Triondusisa Sevona ze nie wiem dokladnie czy to bylo napisane ze dzisiaj ale aczkolwiek bylo po angielsku ze padnie :] Smial sie z tego a teraz co... pewnie go zatkalo ;]

edit; Ma'rin sie cos zamulil bo dopiero teraz sie wlogowal w dp veno i polecial przed siebie ;]

Widzialem_Bota_Cien 15-03-2007 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1317589)
Anubis Crusade leży :) :D

duski dygają co do open :) :D ale ponoc mowia ze wyjda... :D

z kim gadałeś na ten temat?

bo jeśli robicie to tak logujecie sie all wtedy kiedy jest akurat 6 osob z dusk online i mowicie dobra dawajecie opena to nawet mnie nie rozsmieszaj btw. taifuna nie dzialem online to watpie ze nim ustalałes to :) jesli wogole twoja bajka miala miejsce w rzeczywistosci

Gwi@zd@ 15-03-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1317554)
No to czyja wina skoro sharowales??

Moja... i tyle czasu poszlo sie Je*** ale noob co sie chwali ze ma nowe p legi nie bedzie mi mowil ze nie mialem tego chara
[*][*][*]

Bodzio88 15-03-2007 20:18

noob to ty sharerzy to nooby. graj sam wbij tyle co ja to juz bedzie cos

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10.