Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Cataclism 15-02-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latino (Post 1270195)
I co z tego ze sie postawio co oni we dwuch mogo loda??? Wlani rodacy ich uwalo 2 raz jak sie postawio przyklad : Catrishia i teraz pytanie czemu szwedzi i reszta muwio ze pl to nooby???

tak "muwia" bo nie umia w ta gre grac ale sa wyjatki :>

Latino 15-02-2007 21:29

Cati ale ja tez uwazam to za nobostwo polak polaka szwed szweda???No chyba ze noobeki koles to wtedy tak albo jak sie pierwszy zaczyna.Ale najwidoczniej z tego co czytam to dla kasy i tojest nobostwo dopiero dla kasy swoich zabijac.

IntoTheRain 15-02-2007 21:29

@2up
"Umia"?? umieja? np. slownik i lekcja kultury oraz szacunku chociaz do kobiet
:baby:

Boltina89 15-02-2007 21:31

War

Nie wiem czy jestescie wszyscy pewni tego, co tu piszecie.

Skonczcie wreszcie obrazac tych Polakow, ktorzy wola byc po tamtej stronie.
To jest ich decyzja. Przeciez kazdy normalny czlowiek nie bedzie sie przejmowal obrazliwymi przezwiskami w wirtualnym swiecie.

Rumcio , Catrishia, Kejisey, Anevarix - Skopo,Dejwidek,Babol,Parencikos

To sie tyczy Was wszystkich. Jedni wola miec "latwe" zycie, drudzy boja sie tego "trudniejszego". A to przeciez tylko smieszna gra, na dodatek nie 3d.

Szwedzi sa w tym lepsi, bo wiecej cash maja w rl, bo mniej przejmuja sie tym, ze padna raz. Polak expiac liczy lvl, liczy erig,net, liczy rankingi. Szwed gra forfun i potem to widac. Bo dla niego odrobienie lvl to tylko smieszne bicie dragow lub tomby z gfb(jak to ostatnio robili camuh,lutore)
Polacy llicza ile ich char jest teraz wart, padnie to straci blessy(nie daj Boze AOL). A powinni pomyslec o tym co wazniejsze. 1,2 gora 3 lvl down i czuc, ze robi sie cos dla dobra sprawy. Czy moze zachowac swoj lvl, powiekszyc go o kilka,kilkanascie poziomow, ale widziec jak kazdy ma mu to za zle.

Za duzo wysluchiwalem od poprzedniej wojny, ze new owner Botliny to noob, placil i pada. Boi sie walczyc. Tu owner nie ma teraz znaczenia, znaczenie ma to, ze czuje sie w pewien sposob dumny, ze wszyscy POLACY z Legendary Souls ciesza sie, ze razem cos mozemy zrobic. Ciesza sie, ze jestem z nimi. Nie ciesza sie czyjas smiercia,czyims hackiem jak to ma miejsce w HWL.

Trzeba wiedziec i rozumiec, ze ten swiat, a swiat w ktorym wklikuje klawisze to cos zupelnie innego. Mam nadzieje, ze nikt nie zacznie mnie jechac, ze teraz kozacze, ze teraz czuje sie jakbym byl Bogiem. To nie prawda,po prostu czuje, ze to co robie, jest dobre.

Cya

Cya HWL :)

Cataclism 15-02-2007 21:31

btw z tego co widze to mamy mass pk :p wiec uwaga all xD

Latino 15-02-2007 21:39

Piekne przemuwienie boltina :baby: na serio zgadzam sie z tobo w 100% chociaz 2 strony wczesniej pisalem co innego chociaz powiedcie mi szczeze nie fajnie by bylo zrobic polsko gildie trzymac sie razem polacy i skopac tylki szwedom moim zdaniem to bylo piekne :D chociaz co tu muwi boltina polacy sie za bardzo bojo ze straco swuj piekny hight lvl a szwedzi for fun dla nich to zabawa, Boltina dzieki tobie od dzisiaj bende gral dla zabawy tez bo tak szczeze zawsze gralem dla cyferek ;d :D :baby: :cup:

Boltina89 15-02-2007 21:52

@up

Kazdy gra dla cyferek. Jakby tego nie bylo, nikt by w ta gre nie gral. Musi byc rywalizacja i motywacja. Mi chodzi o podejscie do utraty lvl,skilli,cashu.

Poza tym caly czas sie mowi guildia polska...My nie chcemy tylko Polakow, dlaczego taki sympatyczny gosc jak Lovize ma byc odtracony? Tylko dlatego, ze urodzil sie w Skandynawii? To nie ma zadnego znaczenia,chce walczyc o to samo o co Polacy. Pamietam jak padl w Venore...Po zalogowaniu ja do niego "=(" , a on "Ajajaj xD"

To taka mala roznica pomiedzy podejsciem Polakow, a innych narodowosci.

Raziel kosiaz 15-02-2007 21:54

Twardy ziom z tego lovize ja bym nie wytrzymał

Xsasero 15-02-2007 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1270309)
(...) czuc, ze robi sie cos dla dobra sprawy. Czy moze zachowac swoj lvl, powiekszyc go o kilka,kilkanascie poziomów (...) to, ze czuje sie w pewien sposob dumny, ze wszyscy POLACY z Legendary Souls ciesza sie, ze razem cos mozemy zrobic. Ciesza sie, ze jestem z nimi.

Wzruszyłem się... Tylko dla czego ty nic nie robisz i ciągle stoisz w dp? Chcesz coś zrobić "dla dobra sprawy" to zbierz gildie i Polaków i idź zabić Szwedów... Chociaż spróbuj... I dopóki czegoś nie zrobicie to będą wszystkich zabijać jeden po drugim... Aż lvl spadną i każdemu sie odechce wojny...

PS. A czy zgodziłeś się na wczorajszą propozycję Lutore w dp w Aank? Jeśli tak to mam nadzieje, że to on odda eq a nie ty rook... Wydaje mi sie że wiesz o co chodzi...

Pozdro;)

Uzu 15-02-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1270309)
Nie wiem czy jestescie wszyscy pewni tego, co tu piszecie.

Skonczcie wreszcie obrazac tych Polakow, ktorzy wola byc po tamtej stronie.
To jest ich decyzja. Przeciez kazdy normalny czlowiek nie bedzie sie przejmowal obrazliwymi przezwiskami w wirtualnym swiecie.

Rumcio , Catrishia, Kejisey, Anevarix - Skopo,Dejwidek,Babol,Parencikos

To sie tyczy Was wszystkich. Jedni wola miec "latwe" zycie, drudzy boja sie tego "trudniejszego". A to przeciez tylko smieszna gra, na dodatek nie 3d.

Szwedzi sa w tym lepsi, bo wiecej cash maja w rl, bo mniej przejmuja sie tym, ze padna raz. Polak expiac liczy lvl, liczy erig,net, liczy rankingi. Szwed gra forfun i potem to widac. Bo dla niego odrobienie lvl to tylko smieszne bicie dragow lub tomby z gfb(jak to ostatnio robili camuh,lutore)
Polacy llicza ile ich char jest teraz wart, padnie to straci blessy(nie daj Boze AOL). A powinni pomyslec o tym co wazniejsze. 1,2 gora 3 lvl down i czuc, ze robi sie cos dla dobra sprawy. Czy moze zachowac swoj lvl, powiekszyc go o kilka,kilkanascie poziomow, ale widziec jak kazdy ma mu to za zle.

Za duzo wysluchiwalem od poprzedniej wojny, ze new owner Botliny to noob, placil i pada. Boi sie walczyc. Tu owner nie ma teraz znaczenia, znaczenie ma to, ze czuje sie w pewien sposob dumny, ze wszyscy POLACY z Legendary Souls ciesza sie, ze razem cos mozemy zrobic. Ciesza sie, ze jestem z nimi. Nie ciesza sie czyjas smiercia,czyims hackiem jak to ma miejsce w HWL.

Trzeba wiedziec i rozumiec, ze ten swiat, a swiat w ktorym wklikuje klawisze to cos zupelnie innego. Mam nadzieje, ze nikt nie zacznie mnie jechac, ze teraz kozacze, ze teraz czuje sie jakbym byl Bogiem. To nie prawda,po prostu czuje, ze to co robie, jest dobre.

Cya

Cya HWL :)

Bardzo madre to co napisales i masz duzo w tym racji..
Zgadzam sie z tym ze kazdy ma prawo wybrac po jakiej stoi stronie .. tylko nie rozumie Polakow ktorzy siedza w hwl i wysluchuja.. Jacy to Polacy sa poje.. Mnie np. to starsznie draznilo .. dla mnie 70 % HWL to pier.. rasisci.. nie mowie ze wszyscy bo sa ludzie ktorych daze sympatia... i mam nadzieje ze ta wojna nie zmieni realcji miedzy mna a nimi ...

Latino 15-02-2007 21:57

Tu tez masz racje ale zawsze mnie fascynowalo klepanie sie narodowosci moze to glupie ale mi sie podoba zreszto to tylko gra niewazne mozesz lubic szweda br
Boltina rox :D Odrazu widac ze ma 20 lat dojzale odpowiadasz hehe 8o bo w rl to faza jak polacy w czyms wygrywajo ale przyklady najlepsze gildie pierwasza 3
1.Unit all szwedzi . 2.Del'Toro all szwedzi 3. z aurery nie pamientam nazwy fast'molt tam jest 90% to polacy czyli nie jest tak zle 3 miejsce w najlepszych guild ;p . Boltina podaj gg bo spoko ziomek jestes to na piwo moze wyskoczymy :P

Xsasero 15-02-2007 22:00

Uzu zgadzam się z tobą, jestem w 100% pewien, że takiego KONDY nikt nie lubi za lvl...[Zazdrość ?(chyba)]Nikt z tąd go TAK dobrze nie zna (jeśli jest inaczej to przepraszam to tylko moja opinia) Wszysca gnoją sie nawzajem, bo ty idzesz walczyć po tej stronie, a ty po tej... Kur** każdy ma prawo do własnej decyzji.... Może "TAM" jest mu lepeij niż w towarzystwie takich i takich ludzi...
Np. Polak zje gówno to i ja jestem Polakiem i też zjem? Ludzie... niech se robią co chcą... Zajmijcie sie sobą...

Boltina89 15-02-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xsasero (Post 1270387)
Wzruszyłem się... Tylko dla czego ty nic nie robisz i ciągle stoisz w dp? Chcesz coś zrobić "dla dobra sprawy" to zbierz gildie i Polaków i idź zabić Szwedów... Chociaż spróbuj... I dopóki czegoś nie zrobicie to będą wszystkich zabijać jeden po drugim... Aż lvl spadną i każdemu sie odechce wojny...

PS. A czy zgodziłeś się na wczorajszą propozycję Lutore w dp w Aank? Jeśli tak to mam nadzieje, że to on odda eq a nie ty rook... Wydaje mi sie że wiesz o co chodzi...

Pozdro;)

Oczywiscie, ze nadal kocham Lutore. I ze pozwole mu oddac swoje eq Sir Babolkowi. Przeciez to bedzie dobry uczynek, bo przynajmniej ktos normalnieszy dostanie prezent.

Btw co ja moge zrobic sam? Co ja moge zrobic w 5 osob? Niewiele.. Tak samo niewiele wiecie jakie sa prawdziwe realia wojen. Tu nie ma dzialan typu "jest ktos, fast lecimy ubic"(te bledy sa po to, by dodac dramaturgii tym slowom :P). W wojnie plan musi byc dlugoterminowy, realizowany w 100%(no przynajmniej 80%:P)

Ciesze sie z kazdego membersa mojej guldii. Ciesze sie, ze nikogo nie uwazam z niej za nooba(chociaz sprzeczka z Adelao na to wskazuje, to nie prawda)
Ciesze sie, ze Ci membersi chca cos udowodnic innym, ale przede wszystkim sobie. Sobie, ze potrafi dokopac tym cffaniakom(wiem, ze przez W :))
Mysla, ze obrazajac kazdego Polaka zyskuja morale...Zadne tam korzysci z tego. Sa tylko bardziej zakompleksieni. Obrazanie kogos, nie znajac go chodz troche, jest smiesznym i niedojrzalym zachowaniem.

Mam nadzieje, ze kilku "glupich polackz'ow" to czyta...I looknijcie komentarz Zazka do Utani Hur ;)

Cya

Xsasero 15-02-2007 22:10

Szczerze powiem myślałem że jest was więcej... Skoro tak się sprawy mają to Not Good...:( Widać od razu (tak mi sie wydaję), że nie zostawisz gildi ani nikogo kto jest po twojej stronie, albo poprostu go lubisz... 3maj tak dalej... Mam nadzieję, że znajdziesz więcej chętnych osób, które nie będą patrzyły na lvl, m lvl, skille etc. i pójdą wszyscy razem, Jak jeden mąż 8o (ahhh jestem cudowny w wypowiedziach :p ) Powodzenia i nie daj se dmuchać... w ryż :p

Poznanski Rycerz 15-02-2007 22:14

...

............

Boltina89 15-02-2007 22:14

Poznanski Rycerz online.. Pewnie dostane zaraz jakas zje*ke

Falcmoon 15-02-2007 22:17

Walcze w tej wojnie nie dlatego ze nie lubie szwedow. Powiem wiecej, oddalem wczoraj 50k znajomemu szwedowi bo mnie poprosil o pozyczke na exp, i wiem ze odda. A ze nie znosze obludy, klamstwa i wyzysku to powiekszenie mojej deathlisty nie zrobi na mnie najmniejszego znaczenia. Niestety wyrozumialosc nie jest zbyt czesto wystepujaca cecha wsrod graczy. Moze latka jeszcze nie te, moze za malo doswiadczenia zyciowego.
A przegrana wojna nie oznacza wcale zakonczenia. Wazne ze wierzysz w slusznosc sprawy o ktora walczysz. Wtedy nawet twoje wizyty w swiatyni nie zlamia twojej determinacji i sily.
Za wolnosc, rownosc i braterstwo koledzy!;)

Poznanski Rycerz 15-02-2007 22:18

..

@up Boltina
Spoko nie boj sie ^^
Dziwi mnie nagla zmiana postaw z NEUTRAL na FANATYKA

Chcialem tylko DOBITNIE pokazac ze to nie wojna na tle narodowosciowym, caly czas ta sama wojna Right~ vs HWL z maja zeszlego roku, ze zmienionym skladem.

Falco - kazdy ma swoje powody do walki ^^, ty moze walczysz zeby szwedom ale ... tam sa polacy anglicy itp :xD

Xsasero 15-02-2007 22:21

Dla mnie jesteście jacyś "dziwni". Jaką zje*ke? Ośmieszacie się (NIE WSZYSCY). Skoro jest to forum to zawsze myślałem, że każdy ma prawo do własnej wypowiedzi i decyzji. Skoro Rumcio czy kto tam inny zadecydował być tam to niech będzie... A nie od razu rzucać się do gardeł. To jest tylko gra i własna decyzja. Jak już mówiłem może akurat tam mu bardziej odpowiada towarzystwo czy coś tam innego, nie ważne co. I skoro TEN poszedł do innych, dobra... trudno... szkoda, że nie jest z nami... No nic... A nie od razu o zdradzie kraju czy nie wiadomo czego. Trzeba znaleźć inną osobe która go zastąpi... Jednak cięzko jest wbić na kimś fraga wiedząc, że to rodak lub nawet qmpel. Powinniśmy zaakceptować jego decyzje i uszanować to. Nie zapominajcie się to tylko GRA.

Pozdro;)

PS. Spóżniłem się troszke z postem...

Nevolk 15-02-2007 22:22

Co do Delewu:

Kumpel gra teraz Nevolkiem i gadał z kumpelą ale ten nevolk to postać po hacku i po drugim rooku teraz to noob char jakisl;;p

21:08 Nevolk [13]: ja pierdole i nie pierdol ze stracil sca
21:08 Alian Lady [75]: all eq
21:13 Alian Lady [75]: wyjebal all do wody jak go trapli
21:13 Alian Lady [75]: i nie mial juz aola
21:13 Alian Lady [75]: to byl 2 raz
21:13 Nevolk [13]: a potem sie w*****l i padal na noobkach?
21:14 Alian Lady [75]: nie na noobkach
21:14 Alian Lady [75]: to noob charry hwl
21:14 Alian Lady [75]: :P
21:14 Nevolk [13]: aha
21:14 Nevolk [13]: jak on padal co 5 minut
21:14 Nevolk [13]: okolo
21:14 Nevolk [13]: to specjalnie chyba szedl zeby go ujebali
21:14 Alian Lady [75]: tak
21:14 Alian Lady [75]: i pisal jestem polakiem i kocham polske
21:16 Alian Lady [75]: ale mial satysfakcje ze nic nie oddal im z siebie

ZOSTAŁ WIERNY DO KOŃCA TO JEST POSTAWA PRAWDZIWEGO POLAKA A NIE DAWAĆ SIĘ JAKIMŚ SZMATĄ !! PAMIĘTAM JAK NA NEVOLKU BRAŁEM UDZIAŁ PRZECIWKO NOOBOM (SZWE - BR)

NA TAKIEJ WOJNIE TEŻ BYM WALCZYŁ DO KOŃCA I WALCZE !

Boltina89 15-02-2007 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1270443)
@up Boltina
Spoko nie boj sie ^^
Dziwi mnie nagla zmiana postaw z NEUTRAL na FANATYKA

Chcialem tylko DOBITNIE pokazac ze to nie wojna na tle narodowosciowym, caly czas ta sama wojna Right~ vs HWL z maja zeszlego roku, ze zmienionym skladem.

Falco - kazdy ma swoje powody do walki ^^, ty moze walczysz zeby dojebac szwedom ale ... tam sa polacy anglicy itp :xD

Nie jestem fanatykiem. To co Falco napisal to takze moje zdanie.

Nic dodac ,nic ujac

Boltina89 15-02-2007 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevolk (Post 1270456)
Co do Delewu:

Kumpel gra teraz Nevolkiem i gadał z kumpelą ale ten nevolk to postać po hacku i po drugim rooku teraz to noob char jakisl;;p

21:08 Nevolk [13]: ja pierdole i nie pierdol ze stracil sca
21:08 Alian Lady [75]: all eq
21:13 Alian Lady [75]: wyjebal all do wody jak go trapli
21:13 Alian Lady [75]: i nie mial juz aola
21:13 Alian Lady [75]: to byl 2 raz
21:13 Nevolk [13]: a potem sie w*****l i padal na noobkach?
21:14 Alian Lady [75]: nie na noobkach
21:14 Alian Lady [75]: to noob charry hwl
21:14 Alian Lady [75]: :P
21:14 Nevolk [13]: aha
21:14 Nevolk [13]: jak on padal co 5 minut
21:14 Nevolk [13]: okolo
21:14 Nevolk [13]: to specjalnie chyba szedl zeby go ujebali
21:14 Alian Lady [75]: tak
21:14 Alian Lady [75]: i pisal jestem polakiem i kocham polske
21:16 Alian Lady [75]: ale mial satysfakcje ze nic nie oddal im z siebie

ZOSTAŁ WIERNY DO KOŃCA TO JEST POSTAWA PRAWDZIWEGO POLAKA A NIE DAWAĆ SIĘ JAKIMŚ SZMATĄ !! PAMIĘTAM JAK NA NEVOLKU BRAŁEM UDZIAŁ PRZECIWKO NOOBOM (SZWE - BR)

Wczesniej doszeld do HWL. No comment. Nie wystarczy Wam to, jak teraz wyglada jego char

Lukus 15-02-2007 22:28

Mam nadzieje ze ta wojna nie skonczy sie jak np ta:

http://www.youtube.com/watch?v=dA12r...elated&search=

Milego ogladania (link jest czysty);)

Falcmoon 15-02-2007 22:31

@poznanski - gdzie ja napisalem ze walcze przeciw szwedom? przeczytaj dokladnie calego posta. Wiele powodow tam wypisalem. I zaden z nich nie mowi o tym ze chce zabic szwedow a wrecz przeciwnie. I nie, nie komentuj, bo nie mam sily odpowiadac na posty ktore sa pisane w pospiechu i tylko po to aby komus dopiec albo pokazac sie z dobrej strony.

Ajron 88 15-02-2007 23:03

Zwykle gadanie typu "boże polacy pomagają szwedom w wojnie z inną polską gildią" wywołuje u mnie sawly śmiechu , po pierwsze :

1. narodowośc nie ma tutaj żadnego znaczenia.
2. HWL to w większej częsci Holdenrzy i Wyspiarze , w mniejszej Szwedzi i najmniejszej Polacy.

O co mi chodzi '? O to że tym razem gadanie jakie zacytowałem na początku postu ma swoją rację bytu , tym razem nie chodzi o to że ja jestem polakiem , ty jesteś , mamy sobie pomagac bo "szwed" to zło itd. Chodzi o to że gildia HWL to banda quasi rasistowskich dzieci (lub w kilku przypadkach ludzi doroslych zachowujących sie jak dzieci) którzy na swój obiekt nienawiści etnicznej wybrali Polaków. Niepotrafie pojąc jak Rumcio czy Catrishia potrafi znosic ich gadanie czy nie dosłowne nabijanie sie (np. comment Zazka).

Pzdr.

Btw. Proponuje żeby każdy do sygnatury na tibia.com wstawił sobie "I am Polish , and I love Poland" <jeśli jest niepoprawne gramatycznie to niech ktos to skoryguje , moze podraznimy tym quasi rasistów ^^.

Acha ,a co do wojny i gadaniu że gildia Aylithy nie ma szans.. powiem tak , po tym jak zobaczyłem człowieka który spadł na ziemie z wysokości 4 kilometrów (spadochron sie nie otworzył) i przeżył (złamana 1 noga) , jestem w stanie uwierzyc w wszystko.

Peaople can fly panowie~

Xando 15-02-2007 23:19

Przejmujecie sie tym ze Hol~, Swe~ obrazaja Polakow? Ja bylem we wojnie Right~ vs. Hwl od samego poczatku i nie raz zostalem obrazony "za Polaka". A wiecie co najbardziej ich denerwowalo? Jak nic sobie z tego nie robilem , jak ich ignorowalem. Wtedy to sie denerwowali . Oni po prostu chca zwrocic na siebie uwage. Przeciez to sa 11-14letni dzieciaki. Daje sobie reke uciac ze w rl nawet by zlego slowa nie powiedzieli o Polakach ;)

Morbom 15-02-2007 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1269609)
Mial najlepsze eq na Galanie ktore kupil na allegro :]

Pozdrooo.

Mr Adelao, jak nie wiesz to nie pierdol głupot za przeproszeniem, bo mi się kurwa hafta chce puścić jak widzę niektóre twoje komentarze

Poznanski Rycerz 15-02-2007 23:39

...

Ajron
Bez przecinka przed AND>.. Zauwaz ze spadl na krzaczki ^^
Wojne macie szanse wygrac, chociazby masslogami i w waskich korytarzykach bo co jak co ale knightow wam nie brak. Jak bedzie openek na facu to mi napiszcie :] ^^

Aaaa
Falco - Nie zauwazylem tego pierwszego NIE ^^ ... Gdybym chcial sie komus przypodobac to bym nic prawie nie napisal ^^.

Ale chcialem napisac ze to nie na tle narodowosciowym

Btw.
Boltina - fanatyk- uzylem tego slowa, bo teraz jestes vice- liderem walczacej gildi czyli DUZA zmiana ^^.

Ajron 88 16-02-2007 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1270650)
Ajron
Bez przecinka przed AND>.. Zauwaz ze spadl na krzaczki ^^
Wojne macie szanse wygrac, chociazby masslogami i w waskich korytarzykach bo co jak co ale knightow wam nie brak. Jak bedzie openek na facu to mi napiszcie :] ^^

Aaaa
Falco - Nie zauwazylem tego pierwszego NIE ^^ ... Gdybym chcial sie komus przypodobac to bym nic prawie nie napisal ^^.

Ale chcialem napisac ze to nie na tle narodowosciowym

Btw.
Boltina - fanatyk- uzylem tego slowa, bo teraz jestes vice- liderem walczacej gildi czyli DUZA zmiana ^^.

Krzak czy nie krzak , zauważ że dopóki to sie nie stało nikt nigdy by nie powiedział że to możliwe, a jednak !

Wszystko jest możliwe.

Morbom 16-02-2007 02:32

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18838

01:01 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Konda. He was killed by Folxs.

Uzu 16-02-2007 02:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morbom (Post 1270857)

KONDA robi swoje "akcje " o ktorych nikt nie wie .. a pozniej ma pretesje ze mu nikt nie pomogl .. szkoda ze padl ale ze swojej winy.. ja tam w tej war na niego i tak nie licze.. mam tylko nadzieje ze cala reszta nie bedzie popelniac juz taakich bledow jak dotychczas.. i ze bedzie good..

Boltina89 16-02-2007 04:03

Albo Konda zacznie z nami wspolpracowac, albo wykoncza nas jeden po drugim.

Dobrze uciekal i pewnie by mu sie udalo. Jednak sposob w jaki na koncu padl..174 juz ms bez many....

Mam taka sama nadzieje jak Uzu..Ze wszystko sie ulozy, bo narazie lipa ;)

thewojtek 16-02-2007 07:41

06:29 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Ledrick. He was killed by Uzupatorka.

Uzu 16-02-2007 08:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 1270897)

no comment ^^

Vienek 16-02-2007 08:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 1270897)

to ledrick w wojnie jest że padł? o.O

Adelaoo 16-02-2007 08:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morbom (Post 1270646)
Mr Adelao, jak nie wiesz to nie pierdol głupot za przeproszeniem, bo mi się kurwa hafta chce puścić jak widzę niektóre twoje komentarze

Jest to prawda, wiec cicho powiedzial bym wiecej, ale dam sobie spokoj B)

P.s wojna zaczyna sie tak samo jak tamta...

Latino 16-02-2007 09:08

Adelaoo

Muwilem ze nie bende sie czepial ale masz kumpli w tibi nie??? To moge sie zalozyc ze te 90% kturych uwazasz za kumpli ciebie nie lubi co widac na forum :PB) Myslisz ze jestes pempkiem swiata czy co ???

Uzu 16-02-2007 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek (Post 1270907)
to ledrick w wojnie jest że padł? o.O

Niet to prywatne porachunki ;p

Cataclism 16-02-2007 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morbom (Post 1270857)

No comment ^.^ UHAuhauhAuhAUHAuhAuhA

Latino 16-02-2007 12:50

Nom piekny dead omg ale nie mial skulla czemu do dp nie spierdolil???? uwalil pk kogos????? czy co zreszto on ma 176 i im nie spierdolil LOL

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22.