![]() |
|
Nawet na pekowanko z kumplami wybrać się nie można bo zaraz mnie ścigają
19:25 You lose 57 hitpoints due to an attack by Misiolond. 19:25 You lose 78 hitpoints due to an attack by Pakerskii. 19:25 You lose 179 hitpoints due to an attack by Marco Vi. Hihi po tym sd miałem 4 hp, dobrze że blisko było pz ;] PozdrO dla niedorobionych typów up. Właśnie mam dylemat czy ich PvP (czyt. Arisstos, Raven'Gru, Misiolond, Pakerskii, Marco Vi. ) jest słabe? Czy ja mam takie dobre :P |
Cytuj:
Btw pozdrawiam Lubaczow =P |
@up
Rozumiem że, już koniec meetingu xD? |
Cytuj:
Co do Madriena(jak mnie pamięć nie myli) to ktoś mu na postać wbijał zmienił pasy zapomniał na jakie i r keya niemial xD My też cie pozdrawiamy ;D btw kto ty?:) Lord Asmor here (przed hackiem) |
Cytuj:
Btw, Madrien nie był wyżej ode mnie, więc ja miałem wyższe miejsce od 60 na serwerze ;o? |
[CHAR]Gasp[/CHAR]
Nowy nabytek Visionów Heheh pewnie będzie jak niedawno ^^ dużo ludzi przyszło i jakiś spy i wojna przegrana ;] @up A ja na temat Xavine slyszałem, że passy i recka trzymał na kompie i mu sie komp spalił i jakimś dziwnym trafem ich zapomniał, ktoś jeszcze kiedyś powiedział ze Xavine kupił Sanyola :D Więc teraz to jest znowu spalony dysk bo Sanyol sie od kwietnia nie loguje ^.- Zresztą mają podobny comment na tibia.com ^^ chodzi mi te krzyże. |
Cytuj:
|
Vision ornanizuje PoI quest.
180k na łepka ciekawe - zbieraja 30 osób a jak do tego dołączy 40 osób z Vision to pewnie znów pół ekipy padnie. no ale GL ;] |
Cytuj:
GL,uahauaha :) |
Poległem:(
23:33 You see a dead human (Vol:10). You recognize Lord Trevour. He was killed by Venz. |
Cytuj:
|
Papug of Furora [58]: 23:32 Exaniis [46]: VENZ TWOJA STARA PIERZE W RZECE
prawda to ?! Uwaga uwaga, Ascath jako jedyny z vision chyba nie sprzedaje protekcji. Dzis jak dla zwaly do niego zagadaleam to napisal "nie" ;[ |
Comment Venz'a
Cytuj:
Banished: until Jul 25 2007, 23:53:31 CEST because of excessive unjustified player killing |
nawalony jak Messerschmitt albo gra mu sie znudziła ; p
|
Cytuj:
To jest ss z adv Youen'a aka Khazul'a ;'] , z Forum ze zdjęciami z Furki ;] PozdrO |
kiedy się w końcu kończy ten meeting?bo miał sie kończyć z pon a vision sobie dalej nieźle expi ;/
|
zal ci dupe sciska ze dalej expia???:) maja teraz dobra okazje to expia to ich zycie i robia co chca -.-
|
jak im sie kasa skończy na picie ;]
|
Cytuj:
a co Khazula to imo hack?bo znikly itemy z domku |
Jako że pisałem do 2 moderatorów i nie otrzymałem odpowiedzi, piszę tu. Wczoraj po godzinie 24 wchodząc na forum.tibia.pl wyskoczył mi komunikat "OWNED BY 31337". Po 10-15 minutach forum zostało wyłaczone.
Skanowalem komputer i nic nie wykryło. Zwracam sie do Was/Moderatorów o wytłumaczenie tego. Czy moj komputer został zainfekowany przez to forum. Jeżeli ktoś poza mna miał podobny problem i sobie z nim poradził proszę o pozostawinie wiadomości na PW. http://images24.fotosik.pl/31/3085edbb6924f12d.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |
|