![]() |
|
Zło.. ]:->
|
-Pojechany Nick
-Staramniebije tylko te zapamiętałem :p |
Dostali ode mnie raporta i namelocka:
-Ruchalem Twoja Stara (Refugia) -Mieszasz Kisiel (Refugia) -Akcja melon (Refugia) |
*Notoryczny miotacz sledzi
*Kolekcjoner-dusz *Piec Zlotych (dawno widzialem ten nick wiec nie wiem czy istnieje jeszcze) |
Heh
Ja osobiscie na Furorze spotkalem dwa dziwne nicki tzn. "Zesralem sie" i "Zrobie Lodzika" moze malo wyrafinowane ale przyznaje rozbawily mnie one.
|
Abdul Wisimulacha (amera kilka lat temu)
Lesiu obwiesiu (harmonia) Genowefa hawk (harmonia, ale raczej w kategorii smieszny) Potworny Destruktor (Dolera najglupszy jaki dalem rade wymyslec wtedy) Gincie Gincie (dolera, nick mojego najlepszego kumpla z rl aliance potty + gincie forever!) |
@Gohart Zajebi***
Topic : Zemsta pomidora III, ale chyba już delete. :/ Skarpetka leppera, czy jakoś tak : p |
Ja spotkałem między innymi Wstretna Obciagara :D
Bardzo interesujące:] |
Najgrubsze nicki jakie widziałem : wacek , jeleni i cwe,,,:D
|
Ja spotkalem :
Naczym Expisz |
Ja widziałem ostatnio [CHAR]Knight'Ostatni Uczciwy Rycerz[/CHAR] na aldorze. Jupi!
moje chary: Najarany Kotlecik - Calmera Cuchnonce Skarpetki - Samera :P |
1. Dajwon Tewilry Furora
2. Draxia Calmera 3. Ej jak wejsc do ghoula Furora 4. Mamo miecio ma padaczke Empera 5. Mamo ratuj bartek ma padaczke Empera 6. Teacher Assassin Furora |
[CHAR]robie siku[/CHAR](usuniety)harmonia
[CHAR]robie kupe[/CHAR](usuniety)iridia |
To ja kiedyś widziałem na Lunarze jak grałem (jeszcze były to czasy świetności klienta 7.9) to widziałem taki fajni nick:
- Zjebek Brzmi nieźle :D |
Najgłupszy nick to
MATEUSZ DRAGON WIELKI |
ja widziałem na honerze:
1.Mohamed du zyhui 2.Abdullach siepalke 3.Ossama kuta sisko 4.Envanko fakaj dzide |
@up 2 zgadzam sie. MDW to noob : ]
Kupe Krecee(still exists!!) Kupe Robiee(delete) Kupe Walee(delete) furora moje i moich kolegow pk chary xD Dalesz nazwy to jeszcze sa takie Widzialem'ptaka cien (to ja xD - namelock :S) Kocham Mame - Titania o.O Koniowal - shivera Abdul wisi mu lacha - Jakis noob - acc deleting xD widzialem pelno nickow... :S |
Choc do luzka - chyba delete dawnoo to było :S
Maciek co sie stalo - delete chyba W każdym razie nic specjalnego nie widziałem :S |
12:03 You see Natym Otsie Runy Sieniekoncza (Level 1). He has no vocation. Aldora ;)
|
Ja widziałem nick Bandi ma adhd :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |
|