![]() |
|
Cytuj:
@rekin czy jakos tak :D btw. rekin zostanie ojcem :):) @edit yogus witamy na jednym i z nielicznych polskich jak i badziwnych forach o tibii |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
jesli to ty wtedy pisales, to sobie przypomnij lol |
nie wiem skąd wam się wzięło, że to byłem ja. Wtedy char był mój.
|
to chyba pamietasz jak pisales "jebac was sieje i tak wpierdol dostaniecie"?
|
@mistrzuniu
hehehe wszystkim mnie sprzeda :D najpeirw opis przez tydzioen na gadu teraz to :P heh jak juz sie tak mna chwalisz to jeszcz mozesz dodac ze sei dzisiaj zareczylem :P @Gonzo dzieki |
yoogus ****u jeżeli to ty jesteś stary owner to ci powiem że cię starzy kumple sprzedali pało :D
źle dobrałeś sobie ziomali i cie kur wo sprzedali @ i to ty postowałeś z murzynem :baby: |
Cytuj:
@ lako pamiętam mówiłem do myradowika cos w stylu "i tak przegracie" ale reszta była pod jego adresem a nie całej gildii WG, za co go później przeprosiłem. |
Cytuj:
ps. a to tak ode mnie- morda, bo lancuch skroce. |
Cytuj:
Cytuj:
E no, rozluźnijcie odbyty. Spinacie się za bardzo. Wpadnie tutaj moderator i wyczyści wszystko, i po kiego wam to? Szkoda tylko jego czasu, i waszego, na pisanie jak bardzo "spięci" jesteście. ;) |
Cytuj:
|
A ja sie dolacze do kazdego teamu walczacego przeciwko szwedom:]
doszedlem do momentu w ktorym znudzilo mi sie expienie a jebane szwedki maja taka siatke ze nawet bot chara im ubic nie idzie bo zaraz sie wri zleci :P Po co mi swobodny exp na serwie gdzie nie mam nic do powiedzenia i byle 50 level szwedzki mi mowi co mam robic?:P to juz sie wole klepac;] czego mnie nikt na wojnie nie chcial? 150 hp na ture piechota nie chodzi;] jakby siejom sie zachcialo powrotu albo valentinesom kolejnej wojny to nie zapomnijcie sie przypomniec przez PM:P szkoda 70 dni pacc zeby sie zwastowalo |
Character name Vasilies does not exist. oO
|
Cytuj:
pozatym dlaczego napisales ze gdyby nam sie zachcialo powrotu? bo nie rozumiem tego ;s |
Cytuj:
Po prostu bug i tyle. |
Cytuj:
gonzo jak matury poszly? bo u mnie przejebane matma rozszerzona i 3 zadania tylko zrobilem |
Cytuj:
P.S Matma rozszerzona nie była taka zła, na 70% ujdzie ;( |
ng - czego tak kozacki bot musi miec tak zryte niektore rzeczy?
nie da sie nic odczytac z pliku na dysku i wez tu zrob masslog script ogolnie to jakos odnosze wrazenie ze boty czerpia wiecej rozrywki z gry moj 14 letni kolega otarl sie o bycie ojcem, moja 17 letnia rl jest od poltora roku zareczona. Rekinek ile masz lat?:>> |
Cytuj:
elfbot rox <333 Artur & Marcin Stesknilam sie :D Dalej sie tak kochacie ;]? |
Cytuj:
@WErOnIkA Ta kochamy się co wieczór :] Co tam ciekawego słychać oprócz tego że grasz na Aldorze (a tak wogóle to twoje miasto jest hujowe, 1h szukania jakiegośmiejsca żeby flache rozpracować w spokoju) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |
|