![]() |
|
Cytuj:
Ja ze skilla 48 na skill 49 sworda robie w 2h. Mam 11lvl i skille 48/47. |
Same skille i tak nic nie dadzą, bo nawet ze skillami 100/100 będzie się obrywać od nieco lepszych potworków typu guardy, dsy czy tam inne, dlatego bezsensem jest dla mnie trenowanie do nie wiadomo jakich skillów, bo mając za mało życia i tak możemy zginąć i te kilka dni treningu, bo tyle się mniej więcej traci na wysokich skilla, pójdą na marne. Ja trenuję tylko, jak nie mam czasu na aktywną grę, i nie skarżę się, że coś mnie mocno bije.
|
20-25lv skille 70/70 i mozna grac !!!!
przed 65/65 nie ma sensu expic ani grac |
najlepiej wbic 70/70 od razu i isc expic, jesli nie chcerz tak dlugo skillowac to wbij jakie chcerz i biegnij expic
|
wbicie skila 70/70 bedzie trwało wieki
o i mam małe pytanko bo słyszałem że jak sie ma lepszoł broń to skile szybciej lecą to prawda?? |
Cytuj:
Ja mam knighta 23lvl skille 65/66, mam zamiar skillowac do 80/80 =] |
;p
Ja np mam 11 lvl i 48/47 skille ;p xD:p
|
Cytuj:
|
hmm
U knight nie mają znaczenia ilość blood hitów musi go zadawać po prostu co 15 czy 30 sec juz sam nie wiem.
Bzdury gadasz :P |
Ja na swoim lvlu (30) skile mam 67/65 i aktualnie skiluje. Według mnie opłaca się trochu przyskilować bo później expienie jest przyjemniejsze :p. A co do moich skili, to ja troche poskiluje poczym ide poexpić i tak na zmiane :).
|
Ja mam 44 lvl i uwazam ze mam dosc slabe skile bo tylko 73/72 ale aktualnie trenuje zeby zrobic 75 albo 80 zobacze czy mi sie zechce hehe ;) a co wy sadzicie o moich skilach?
|
ja mam knighta ale nie nawidze skillic i dlatego gram sorcem
|
Ja mam 12 lvl 3 mlvl i wlasnie wbilem skile 51/50, i mam zamiar trenowac jeszcze bo pózniej łatwiej bedzie. Gdy chciałeb sprawdzic best hita na skillach 50/49 to serpent swordem zabilem rota 1 ruchem. MOzecie mi nie wiezyć ale tak bylo. Mimo, że mam mały lvl to mysle, że gdy poskilujemy do np. 60/60 to pozniej exp idzie szybciej niż gdybyśmynie trenowali. Tzn gdyby z rooka wyszło 2 knightow, 1 by skillował a drugi expił to ten co skilluje spokojnie by dorownał lvl temu co nie skillował. Kurde ale namieszałem, sorki
|
Prawidłowe skille...
Ja radze skillować do 80 skilla wtedy zaczyna się zabawa... a jak nie chce ci się do tylu skillować to nie graj najtem, cya.
|
Cytuj:
|
^^
Nom sluszna prawda tez wiem cos o tym ;D a najlepiej jak sie ma ze 100 hehe ;D
|
Cytuj:
|
Ja tam skillowałem do 70 na 30lvlu, teraz mam 74 na 35lvlu. Zamierzam wbić 75 albo dobić 50lvl i potem do 80 jechać. Na 14lvlu mialem 4mlvl i 60. Potem hack i gówno.
Takie małe sprostowanie: jak miałem 15lvl i 61 skilla (serpent sword (po haku)) to bił mnie 13sork i zbrodnia - zabił mnie :|. I powiem Wam, że siła ataku w pewnym sensie rosnie z lvlem. Na 30lvlu guard mnie trafiał co chwilę (nawet jak awansowałem na 73 po skillowaniu), a teraz rzadko. |
Ja mam skile po 74 i sobie skiluje do 80 a potem exp:D bo chyba do 85 to za dużo czasu by poszlo
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |
|