![]() |
|
@Duriel
Myslales o karierze komika? Bo dzisiaj zajebiscie ci sie to udawalo ;d Tak samo jak robiles z siebie ciote uciekajac na piramidy w ank, wiesz o co chodzi xD @Down Duriel wie o co chodzi, szkoda ze nie skopiowalem jego tekstow jak pisal ze nosi destroy fieldy ale jak ktos tam go trapnal to nie uciekl xD |
Cytuj:
??? |
Cytuj:
|
|
@Taxo
Po co to napisales? chciales sie pochwalic? Szkoda, ze nie skopiowales tych tesktow, tylko bys sie osmieszyl... a co do tych piramid to do jaj sobie biegalem lol @Down Nie wiesz nawet o co chodzi... np. taki noob taxo biegal za mna majac nadzieje, ze mnie ubije, walnal chyba 10 razy z exori i ani razu nie dostalem hita :S |
Cytuj:
|
Trzeba być po*bem żeby nie wejść na piramidę (gdy się obok niej stoi), aby uniknąć deada/hita... -.- Ja nie wiem co wy widzicie w tym dziwnego. Uważacie, że macie takie pro pvp, a nawet na piramidę wejść nie umiecie..
|
@up
Idz ty lepiej rysuj te kropki w flashu (opis/avatar)... Nie wiesz, a gadasz... Chodzi o to że nasz anonimowy kozaczek za bardzo kozaczy, a jak przyjdzie co do czego żeby mógl sie wykazać to s*******a na piramidy... |
@Up
Wez wy*******aj smieciu, nie moge sie wykazac kiedy mam rsa, bo rzuci sie na mnie pierwszy lepszy... I jeszcze na dodatek bylo w chuj debili online. |
Cytuj:
|
@Testy
Jak wam poszly?:p |
76pkt =( i chuj
|
Ja 87pkt :P
a tu cos z dzisiejszego hunta http://img261.imageshack.us/img261/1...ademonyxz6.png http://img261.imageshack.us/img261/1...ad2ce178dd.jpg |
mi słabo wypadły =/ ;( e tam może się dostanę tam gdzie chce iść :PP
Znacie jakieś fajne gry przez sieć (oprócz tibi) ? Gram w guild wars(nudzi sie juz ;p) World of Warcraft(ileż można) Wolfenstein (mało możliwości od czasu do czasu można popykać) Counter Strike (hymm... ja nie przepadam) Mu online( podobne do diablo itp- nudaaaaa) Więc? ;> Tibia mi się znudziła i za dużo czasu zajmuje. Oo właśnie jak obstawiacie dzisiejszy mecz ? ja stawiam na remis 0:0 lub 1:1. |
@up
no jasne, euro 08 ;] |
Ja tam w GW gram ciągle i jest gut. Na pewno lepiej mi się pyka niż w WOWa itp. Jeszcze Ci soldata (taki cs 2d ;p) polecam, ostatnio dość dużo osób z forum w niego pyka (look 'o wszystkim i o niczym').
|
2:1 dla Polski bedzie ;D
|
Obstawiłem 2:1 dla polski , mogę wygrać 140 zł :D:D
GOGOGOGO 2;1 :D:D |
1 : 0 ! Może jeszcze wygrasz ;d
|
GOOOOOLLLLL !!!!!!!!!!!
Jupiiii:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::D: D:D:D:):):):) 8o8o8o (ja nic nie mówiłrm że remis będzie) byle tak dalej !!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |
|