![]() |
|
Omg
Wogule taki zje...ny temat połowa postów to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać i te poradniki beznadzieja są dla takich max. noob nie wiem poco wogule to niedługo ja z kolesiem napisze poradnik to zobaczcie!!!!!B)
|
Gdzieś widziałem, że jakiś koleś napisał, że odrazu jak sie z rooka wyjdzie, skilowac, skilowac, skilowac :P Ja skiluje dopiero tak gdzies od 20 levla, zeby nikt do mnie nie pisal "LEAVE, NOW!!!" xD Moja "taktyka" to:
8-15 lvl - Kazo: dwarfy/roty, ew. dwarfy sold. 16-20 - Thais: Cyce 20+ - Carlin: Ghoul,Scorp,DS :P 40+ - Thais: Mino Guardy, Dragi solo 80+ - Edron: Demony, Hero, Behy, Necro itp. 150-200 - Edron: Orshabaale 200+ - Sadzic sie z PK i puszczac UE przed dp aż do bana 8o Lord Tucio to moja 3 postać po takowym banie :D:D Knajt oczywiście xDD |
254 strony...przepraszam, może było ale nie przeczytam wszystkiego :)
Knight 31 lvl (facc) 76/75 eq: c-arm, c-helmet, plate legs, dragon shield, bs, gs, boh, scarf... gdzie polecacie expić ? jaki będzie exp na godzine ? ile UH będzie schodzić na każdą godzine ? przybliżony zarobek na każdą gdzine ? |
Siemka Exp I Skille
sIEMKA WAM
mam knighta na lvlu13 a skille mam 40/36 club i shielding na jakie potworki mam hodzic?? odpiszcie mi na emial [email protected]:berserk: :berserk: :berserk: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: |
A Ja ?
Witam ! Chcialbym sie spytac na jakich mam potworach expic ? :confused: Mam eq : knight armor , plate legs , crown armor , tower shield , wand of plogue , leather legs i scarf lub protection amulet :cup: . Mam 23 lvl 24 mlvl a jak to sie przyda , to 20 shielding ;) jakby co to prosze mi zaoferowac jakies inne potworki niz cyce , bo wlasnie na nich expie , ale nie dosc ze strasznie dlugo to i czesto jakies nooby tam chodza albo denerwujacy hlvl X( ;( |
Knight 20 lvl.
Eq: Crown armor, knight legs, p-ammy, cruz helmet, boots, fire axe i vamp shield/Dragon lance. Skille: 65/65 PACC Dam sobie rade ze scarabami? Jesli nie to na co chodzic? |
Heh ja na moim sorcu 11 lvl expie sobie na rotach trolach wolfach spiderach minosach cyklopach i na wielu wielu innych potworach
|
@żaq
rade sobie dasz, ale nie wiem czy będzie to opłacalne. możesz też odwiedzać tomby |
Cytuj:
W takim razie na jakich skillach to bedzie oplacalne? PS Teraz mam juz 66/66 :P |
Knajt Xd
Mam 13 lvl. skille takie sobie - 41/40. Eq : c arm, p legs, p ammy, crus helm, vamp shield, f axe, croc boots. Mieszkam w Thais na celeście. Gdzie mam expic? Nie chce skillowac (moze na 20 lvlku poskilluje), tylko expic.B)
|
Cytuj:
z twoim lvl na cycach to hardcore, 2 cyce cie ztrapuja i dedasz na kilka strzalow:D |
Gdzie mógłbym poexpić knightem(oprócz dwarf soldierów):
Skills: 60/60 mlvl: 4 Eq: -steel helmet -knight armor -plate legs -medusa shield -fire sword -scarf -leather boots Mam pacc'a. Z góry dzięki. |
Cytuj:
odnośnie mnie gdzie moge expic 30 lv skille po 70 bije z bs tylko nie soldy i Dc już mi obrzydły od 20 levela i czy bic z bsa czy kupic lepiej gsa |
Łuk4sz polecam katdere weź bp Uh może sie przydac szyvki exp fajna kasa ,mozesz tez isc na mount sterumn
|
30lvl , 71/71 w clubie, 5 mlvl.
eq: p-set, war hammer, warrior helmet. CHciałbym wiedzieć gdzie moge expić nie tracąc uh a dużo zarabiać ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
42 knight 73/72 c armor p legi crus helmet drag shield i k axe,
Dam rade na cycach (mount stermunt itp) bez straty uhow (ew wyrabiac na exurze) ? |
Gdzie expić Elder druidem 35lvl 40mlvl
Eq:Golden armor/Blue robe, Crown/plate legs, Royal/crown helmet, demon shield, tempest rod(energia), P ammy i bohy? Chodzi mi o miejscówki dla pacc lub jakieś ciekawe dla facc. Możecie też podać dokładniej miejsce bo np nie wiem na których tombach expic które piętro itp. Z GÓRY THX |
@up
Według mnie dobrym miejscem są: 1. Tar pit tomb (ten przy tych smołach) na poziomie -2 2. Tomb w ruinach (na północ od tar pit) też -2 (tylko trzeba uważać bo respi się tam 1 vamp i 1 FE) 3. Mintwallin, jeżeli masz zrobionego postmana W każdej miejscówce polecam zrobić summony (2x Monk lub 2x DS w przypadku opcji numer 2). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |
|