Co mnie dzisiejszy mecz lol,Leo to by wolal grac w holandii bo by sie zjaral po meczu i nawrzucal na pzpn,taktyka i motywacja bylo na poziomie gownianym,waszego flame'u nie czytalem bo jest mniej wart niz pol-nil.(jednak potem przeycztalem bo spac mi sie nie chcialo)
* lol do mnie ze sie popisuje,ja p'dole. Zanim qwa ocenicie to qwa poznajcie,sam ostatnio sie przekonalem jak mozna oceniac mylnie ludzi na podstawie roznych sytuacji,ale cholera mnie trzaska jak ktos mi pisze ze sie to popisuje,lansuje czy jaki hooy. Prawda,to forum to moj maly nalog i lubie tu pisac.Zawsze to robilem i zawsze to robilem jako ja majac swiadomosc ze niektore poglady moga zakonczyc moja "kariere" w tibii. Niektorzy jednak nie dorosna nigdy do tego by stac sie autorami wlasnych tekstow,jak ktos ma do mnie jakiekolwiek animozje to niech nie zaklada na forum konta i pisze "hehe fayter nadrabia real na forum" tylko zlapie mnie online i pogada o czymkolwiek z reala moze w koncu dostrzezecie po drugiej stronie czlowieka bo widze ze dla was jest jedna strona ktora dostrzegacie i na jej podstawie wydajecie ocene nigdy nie poznawajac drugiej tej prawdziszej strony czlowieka. Z felixa takze prosze zejsc,bo prawda czasem sie k'wi ze tak powiem zapominajac o pewnych wartosciach,ale w gruncie rzeczy dobry z niego ziomek.Cecepe,skoro cie tak on smieszy ustaw sie z nim na rl i pokaz jaki kozak jestes,bo narazie na 4um od'ebales jakas szopke i myslisz ze zrobiles na kims wrazenie,mi dales powod tylko do smiesznego wywodu z ktorego wiekszosc osob nie wyciagnie prawidlowych wnioskow i jutro bede odpisywal na dissy osob trzecich co mysla ze sa w stanie mi nawrzucac przez kabel.
jutro walne edit ze wzgledow wiadomych
Ps. jestem najlepszy i sram wam na klaty.
|