![]() |
|
najmocniejszy potwór jakiego pokonałem to Gs na 35 lvl pall skil 74/53
nie było dużego problemu z ubiciem go bo nie dałem mu sie zbliżyć ciężej według mnie było z dl'em:D |
Cytuj:
|
Na 25lvl (druidem) zabiłem kilkanaście Giant Spiderów B)
|
Best Solo mam na 38 Druidzie - Hero ;]
Best Team też na droidzie - Warlock ;] na Kinie Dragon/DL ;s |
jak miałem 13 lvl Knightem "Abf" - Beholder
|
a ja na 15 pallku gs solo skille 54/41 .:]
|
Na 20 lvlu (kiną) zabilem wyverna ^^
Ale loot i waste mnie dobiło i już więcej na to coś nie ide. :) @edit przed chwila zabilem dragona waste 9 potions i wogóle nic nie poleciało xD |
Ja na 17 lvl knightem ze skillami 43/41 beholdera ubiłem :cup:
|
Cytuj:
hmmm ciekawe jakim cudem używałeś knightem smp jak biłeś bk B) |
moje solówki
20lvl dragon 31lvl giant spider 41lvl dragon lord najgorzej mi było z gs'em ale dał dobry loot(gss) |
Zabiłem Ghula na 9lv (skille 20/18) z jednym potem...
Zabiłem Draga(dziecko) na 12lv (Skille 30/31) |
:cup::cup::cup:
A ja pallkiem zabilem solo orca berserka na 19 lvlu skile 52 czy cus
Druidem z blokerem draga mialem 16 lvl :cup:8o |
A ja pallkiem zabilem solo orca berserka na 19 lvlu skile 52 czy cus
Druidem z blokerem draga mialem 16 lvl :cup:8o |
co niektóry to takie głupoty gada, że się płakać chce :) GS na 19 Lvl tak tak xD z time ringiem i haste by go dogonil chyba ze metodą down/up ale w to tez wątpię xD
ja ubiłem DL'a na 53 Lvl jaki RP Gs na 50- pewno dal bym rade na mniejszym ale nie próbowałem nawet ;) |
mój best to gs na 21 lvlu pallem techniką up/down bo bym nie uciekł przed nim :p
skille 60/42 na blood herb quescie :):) teraz soluje na pohu up/down ale rzadko bo szkoda kasy na waste i hard jest dość ( ubiłem 3 gsy a na 4 padłem bo za 225 mi walnął :p). ale za to te 3 gsy ubilem prawie bez żadnych potów ( zeszło może z 10 health ) ponieważ miałem roha. a teraz mam 24 pallka to soluje dragi z łatwością bez waste :p. niedługo wybieram się z teamem na dla jak wbije z 35 lvl ;) |
Demon Solo
|
Dragon i Dragon Lord Hatchling na 23lvl (skille 70/70) :p
|
jak narazie to zabilem dema z utamo, behe bez utamy
lvl 93, m lvl 63 |
Siemka :)
Ja swoim drutem na 22 lvl-u się zaplątałem gdzieś na Mount Sternum i wyskoczył mi zza roga Hunter:p Ubiłem dziada, miałem szczęscie, a on chyba zły dzień bo walnął mi tylko dwa hity-45 i 47 :D Loot-nic :) Poza tym to guardy bije-mam w chwili obecnej 26 lvl i 27 mlvl |
Ja na 17 lvl apllem skille 60/48 ubiłem solo draga :cup: :elf:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |
|