sliver28luty |
16-05-2011 22:56 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
(Post 2809187)
Jakbyś miał się uczyć na prezentację z polskiego, to też byś przeglądał profile randomowych ludzi z listy
A revils serio jest debilem, ale fajnie, że ma taką spoko dziewczynę jak ty ryba!
|
gratuluje ci twoje kretynstwo przekroczylo wszelkie granice i zmobilizowalo mnie zeby zalozyc nowe konto na forum, po tym jak stracilem swoje jakies 3 lata temu, tylko po to, by ten jeden jedyny raz Ci pocisnac i tymsamym dac dowod, ze gry komputerowe nie sa dla ludzi z chorobami psychicznymi, a zwlaszcza ze schizofrenia.
nie wiem skad mnie znasz, a raczej jestem przekonany, ze mnie nie znasz i czemu o mnie piszesz, gdyz tak jak wyzej napisalem nie odwiedzam tego forum od 3 lat. no ale z tego co widze choroba psychiczna rzadzi sie swoimi prawami. nie jest jednak powiedziane, ze bedzie szerzenie sie takiego debilizmu akceptowalne, gdyz czlowiek chory powinien sie leczyc, a nie zasmiecac obcym ludzia czat i rozne fora swoimi wizjami.
mam nadzieje, ze wyprodukujesz cos fajnego w odpowiedzi na ten post, co by inni mogli sobie poczytac, ale ja z debilami co jeszcze nawet matury nie maja i zapowiada sie, ze nie beda miec nie dyskutuje.
|