![]() |
|
ja na otsie znalazlem bakpak tunder hamerow 3 bakpaki armorow empea i 4bakpaki winget helmetow ale sie ciesze
|
Kiedys w venore taki koles rozdawal itemsy i stalem depo obok, koles polozyz vampirke i ludzi mu smieci zaczeli rzucac ja mu powiedzialem zeby zucal na srodek do mnie i zaczal koles tak rzucal ze vamprika wpadla do mnie na depo ale mu oddalem bo ham nie jestem:D aaa i kiedys w thais depo na dole na skrzynce lezal parcel nie stamplowany bo koles zle wpisal nick chyba w parcelu noble armor dwarven shield 1k bp manapotionow 100 spears i jakies tam duperele noble arma oddalem a koles w zamian dal mi p legi ;)
|
a ja wczoraj zawinelem zle zaadresowany parcel a w nim bohy :)
lub jakis czas temu wchodze do depo patrze podemna lezy g armor to zawijam do siebie xD albo w ciele demon shield |
Ja dzi¶ znalazłem 3 royal speary. :]
|
Ja plate set i lootbag z 400 halaberdami 8o koles musial to zbierac dlugoo :D
|
a ostatnio w ab znalazlem crimson sword 8o8o koles wywalal jakeis smieci i to wywalil hehehehe kiedys jak jeszcze moja 1 postacia gralem to znalazlem trupa jakiegos a w nim plate legsy i platinum amulet o,O
|
hehe
pewnie nie uwierzycie^^
ale ja w carlin depo w dużo dawniejszej wersij znalazlem w bagu niepozornie polozonym wokól 10 innych medusa shield bohy f sword bo ktos pewnie chcial se przerzucic ale to konto mam juz od dawna hackniete ^^ =// |
Ja na ziemi to nic takiego ale w dedzie na slimach znalazlem:
Golden Armor Demon Shield Bright Sword Medusa Shield Na 16lvlu troche sie podniecilem xD |
W deadzie na d lair Vampire shield i bp health potionow,golden arma-koles rzucal go mi pod nogi przy dp i fire bombe,i d-field i se wzielem,a potem sprzedalem mu za 23k i on niechcacy demonke wrzucil wiec,zarobilem 55k :) Sam raz padlem na kicku ;P i blue legi poszly na dlu :=(
|
ja znalazłem jaki¶ amulet of loss ale wyszuciłem bo muj silver amulet był zdecydowanie ładniejszy i fajniejszy z wyglondu, a nie jaka¶ fioletowa kulka
|
a ja najpierw padlem stracilem dsm i rh na gsie przez kicka :( a potem za pare dni mnie hakli stracilem itemy za 150k+ noi na koniec zabilem 50 ek botera na dwarfach dokladnie 49 i zlocilem dsm demon shield i bohy to bylo z miesiac temu
|
Hehe
A ja widziałem na ¶rodku depo demon shild. Jako¶ nikt nie wzi±ł... :p
|
A ja ide se z deserta a tu go¶ciu na dwarf bridge wywalił soft bootsy i szybko zabrałem :P.Knightem na tombie pod Mount Sternum w dedzie Blue Robe i Dragon Shield :P Jaki¶ Sork padł.Mam nadzieję że jeszcze co¶ mi się uda zdobyć :P
|
Ja kiedys znalazlem lootbaga na Minotaurach na Darashii. Wazyl on okolo 20k oz., zarobilem 12k :cup:
|
yy jak pamietam to jeszcze na 7.7 wersjii zlurowalem berserka na zameczku kolo ab palek chyba 23 wlecial zbloczylem i padl poszlo kilka uhow na uhanie berserkera :D
ale sie oplacalo bo w dedzie byly bohy i crown helmet a w Backpacku 2bp of uh bag manasow cos kolo 300 gp jakies runki nawet 1 uha nie uzyl tylko mane spalil xD i jeszcze jakis 10 druidek stal kolo depo w carlin i ziomek walnal go z SD padl na hita a ja zgarnalem loota a bylo w nim kolo 2 bp sdkow i kilka uhow ;D na free itanz plax zlapalem fire sworda mystic blejda i pirate vodoo doll wtedy kiedy jeszcze chodzila po 20k ;p |
heh :) Niezłe żeczy, ale w tego MMS to nie uwierzę.
Na rooku to maca :( . Na mainie to c armor i v shield. Ale najlepsze to było jak kole¶ ekspił na ds na ghostlandzie. W końcu padł, otwieram jego deda, a tam black orb-4 taka na ¶wiecie, to był ¶wiat Astera, 5 lat temu. Sprzedałem wtedy za 150k :) . |
Ja expie sobie sorcerm na soldach... patrze jakis 20druidek pada na moich oczach, podchodze, otwieram a tam: 3bp mf, b robe i 3k ;d w tym 10 platynek..
na rooku wkrecilem daawno kiedys ze na mainie mam chara na 70lvl i jak mi da jakies secik to mu na mainie dam 5k, gostek dal mi: chain armor, studded helmet, mace, plate shielda, buty, i 200gp ;d |
ja najcenniejsz± rzecz znalazłem na cyklopach mianowicie crown helmet :)
|
Obsidian knife na elf fortess
|
Jak tak was slucham to w niektorych przypadkah mnie zal sciska : )). Ja na szczescie mialem pare takich przypadkow. Zaczne od najwiekszego farta, kiedy na POHu scigalem GSy zobaczylem jednego z 3hp, a obok niego "dead humana". Gdy go otworzylem to oto co ujrzalem:
-Tower shield -Devil helmet -Crown Armor -Knight Legs - ok. 2k i pare p armorow (Jak sie potem okazalo wlasciciel tych rzeczy mial RSa -zal-) Drugi przypadek to w dp ktos najwyrazniej zrezygnowal z gry, i rzucal mi rzeczy na moje dp. Byly tam: 3bp dwarven shieldow 4cc i pare kluczy Czesto tez widze lootbagi na expach ale nie jestem takim tlukiem zeby zabieac komus dorobek calego dnia :) A wiec tyle :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |
|