Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Uriza 04-05-2007 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reg (Post 1408271)
Wojny na morganie się nigdy nie skończą. Było Hurri vs. Niz squad. Hurricane przegrało i zapłaciło ale w większości mogło grać dalej. Gildia Niza podzieliła się na Corruption i Killemall. DO Corruption dochodzi Revolution, a Killemall jest hunted forever. Teraz Corruption rozpadło się na Avis i Successful, i mamy kolejną wojenkę, a Killemall wraca do łask. I ktoś mi może powie, że to jest ostatnia wojna na morganie??

A tak w ogóle to jestem po stronie Successful i pisać kto chce darmowe uhy (nick i miasto). Na morganę już nie wróce a przynajmniej wam pomogę. Nie chodzi o to, że Successful jest Polską gildią. Po prostu z ich strony nie widziałem PA, czego nie mogę powiedzieć o Avis.

Uriza
Venore

Jaz 04-05-2007 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uriza (Post 1408409)
Uriza
Venore

Żal... On mówił o członkach Successful, kretynie.

Uriza 04-05-2007 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 1408444)
Żal... On mówił o członkach Successful, kretynie.

sam kretyn jestes on pisze a nie mowi

Xanroar 04-05-2007 21:19

Następny gracz rookuje swoja postać:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
20:07 Steph Spectre [77]: i need someone to rook me
20:08 Xanroar [24]: You want rooked?
20:08 Steph Spectre [77]: yaya :D:D
20:08 Xanroar [24]: Its joke? :d
20:08 Steph Spectre [77]: no
20:09 Xanroar [24]: Ok, bb heh ;0
20:14 Steph Spectre [75]: please come all venore to rook me!!

Chyba, że żartuje (On). Ehh...

@Down: Zgadzam się jak słyszę takie teksty jak "Je*** Szwedów", to mi się źle robi. A czy widzieliście kiedyś Anglików, Szwedów itd., którzy chodzą po depo i wołają "Plx Items!"? Ja nie.

@Edit: 21:36 Ell Demono [64]: Bye bye morgana :* for ever in my life :*~ Że co?

Crealnex 04-05-2007 21:27

Żal mi was, wielcy POLACY!
Oczerniacie innych, bo są ze Szwedami, Anglikami, Hiszpanami, itp.
A to przecież Unia Europejska! ;]
Czy wy nie rozumiecie, że niektórzy wolą się nie przyznawać, że są Polakami?
Ostatnio w Radiu R*F MF (Żeby nie było, że reklama -.-), był artykuł o tym, że Polacy za granicą wstydzą się innych Polaków.
Przytoczę pewne słowa:
Cytuj:

Jedziemy autostradą, a tu nasi rodacy, z piwami, krzyczą, przeklinają, pokazują brzydkie gesty...
Czy to, że ktoś jest w drużynie, która jest w GRZE WIRTUALNEJ, tworzy go zdrajcą?
Get a life!

@Up
Jak dasz to jesteś równy gość, a jak nie dasz, wyklną Cię, że aż żal się robi, czego te dzieci się uczą. :P

Delarev 04-05-2007 21:54

fakt faktem: ze strony Avis mozna doszukac sie PA. nie na mnie osobiscie bo 30 lvli oni nie pkuja ale z tego co czytam i ogladam. jesli mialbym wybrac to bylbym za Successful dlatego ze oni nie stosuja PA (przynajmniej nikt nic nie mowil). a nie dlatego ze to sa polacy. mnie raczej tez denerwuja ludzie ktorzy mowia POLAND ROX, WSZYSTKO INNE NOOBS AND SUX. a trzeba przyznac racje ze jak zaczynalem grac (ok 6 lat temu) to brazyle to byli nooby...biegali po depo i sell chain armor, plx items. teraz my przejelismy po nich paleczke i jakos chyba nie pali nam sie zeby sie tego wyzbyc :/
*pisze "nam" jako Polakom, narodowi
pozdro i goodluck for Succ~

Crealnex 04-05-2007 22:55

May 04 2007, 21:26:57 CEST Killed at Level 66 by Marcin Reichert
and by Master Fiara

Ell Demono

Co się stało, Panie Czesiu? ;/

Gustaw_konrad 04-05-2007 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crealnex (Post 1408698)
Czy to, że ktoś jest w drużynie, która jest w GRZE WIRTUALNEJ, tworzy go zdrajcą?
Get a life!

Dokladnie! A w pilce noznej? Jak jakis Polak gra w zagranicznym klubie i ma mecz z polska druzyna to tez nazywacie go zdrajca?

Leefoo 04-05-2007 23:29

@2xUp
Wydaje się, że to samo, co z Tenchu Vortex... Jakieś noobki niby po Thais latają i zabijają ludzi przy pomocy bota z sd :f

EDIT: Ell już na tibia.com wszystko napisał, ehh...

Crealnex 04-05-2007 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad (Post 1409078)
Dokladnie! A w pilce noznej? Jak jakis Polak gra w zagranicznym klubie i ma mecz z polska druzyna to tez nazywacie go zdrajca?

Dokładnie!

@UP
Zaznaczasz atak, i HOTKEY SD.
Podobno Ell stracił rzeczy warte 1kk.
Ale fart, takiego ubić. :evul:

Borucao 04-05-2007 23:52

Dajcie se siana z tymi zdrajcami-.- chcą być po stronie avis niech będą ich sprawa -.- I dajcie spokój Monice to że bardzo lubi Russelka to jest sprawa :] Każdy ma prawo wyboru :] uahaha xD

Faumik 04-05-2007 23:58

22:33 Ell Demono [64]: niewidze klawiatury przez jebany lzy -.-.- ;//////

MarcinStw 05-05-2007 00:06

http://img66.imageshack.us/img66/1522/ellfe9.png

Sheriff Thais own3d?

Prosze was nie żałujcie go tak ;)

Screeny lekki przedsmak przed filmikiem

EQ
http://img58.imageshack.us/img58/8218/eqlv1.png

Vacek 05-05-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faumik (Post 1409182)
22:33 Ell Demono [64]: niewidze klawiatury przez jebany lzy -.-.- ;//////

looooooooool

DavidSTW 05-05-2007 00:17

Troszkę mi Cię szkoda no ale trudno Ell troszkę kozaczyłeś i musiało się to skończyć teraz my zaprowadzimy tu ład i porządek i posprzątamy MORGANE z syfu i jeszcze jedno dlaczego w full eq sie woziłeś??
No nic będę miło Cię wspominał bo były czasy, że mi pomagałeś.
Może jeszcze się spotkamy.
POWODZENIA;(
P.S
/\
Fransua De'laviva to ja nieprawdasz że jestem piękna(ny);)

Delarev 05-05-2007 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 1409155)
Dajcie se siana z tymi zdrajcami-.- chcą być po stronie avis niech będą ich sprawa -.- I dajcie spokój Monice to że bardzo lubi Russelka to jest sprawa :] Każdy ma prawo wyboru :] uahaha xD

no wlasnie...moze Russel jest na viagrze i ma wiekszego od przecietnego polaka xD a to juz pewnie jest wazne dla P. Moniki xD
...nie no tak se kpie troszku :p

a co do Ella to dobrze mu tak ze padl. Skonczyl mu sie rs to wbil nowy i do tego z full eq biegal. I dobrze mu tak.

Borucao 05-05-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DavidSTW (Post 1409234)
Troszkę mi Cię szkoda no ale trudno Ell troszkę kozaczyłeś i musiało się to skończyć teraz my zaprowadzimy tu ład i porządek i posprzątamy MORGANE z syfu i jeszcze jedno dlaczego w full eq sie woziłeś??

WTF ? New Uriza ? New edition? -.-

Raditz Saiya-jin 05-05-2007 00:28

Ell~

Mushausahusa XD Co za noob, na RS'ie chodzic w takim eq. Rozumiem jakby to byl np. Nizahe, ale nie jakis 60ek ktory jest latwym celem dla ekipy 30 sorców.

DavidSTW 05-05-2007 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1409267)
Ell~

Mushausahusa XD Co za noob, na RS'ie chodzic w takim eq. Rozumiem jakby to byl np. Nizahe, ale nie jakis 60ek ktory jest latwym celem dla ekipy 30 sorców.

Po pierwsze było nas 8 wkrótce będzie film.:D

MarcinStw 05-05-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1409267)
Ell~

Łatwy cel? hmm.. no nie wiem dostał 2x Comba na jednym wyłapał prawie 700hp ~~ po czym sie nie uhnoł (nie wiem czemu?) potem juz tylko dobitka, a przy kompie był i nie był afk bo caly czas biegał przed dp i meczylismy sie z nim jakieś 15 min~~ i była nerwówka na Vencie~~ bo cały czas biegał i się krecił ;< ale stał na jakaś minute w miejscu ;) zdążył napiasc "help"<co bedzie widać na filmie> zamiast się uhnąc :)

:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57.