![]() |
|
Cytuj:
Venore |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Następny gracz rookuje swoja postać:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20:07 Steph Spectre [77]: i need someone to rook me ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20:08 Xanroar [24]: You want rooked? 20:08 Steph Spectre [77]: yaya :D:D 20:08 Xanroar [24]: Its joke? :d 20:08 Steph Spectre [77]: no 20:09 Xanroar [24]: Ok, bb heh ;0 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20:14 Steph Spectre [75]: please come all venore to rook me!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Chyba, że żartuje (On). Ehh... @Down: Zgadzam się jak słyszę takie teksty jak "Je*** Szwedów", to mi się źle robi. A czy widzieliście kiedyś Anglików, Szwedów itd., którzy chodzą po depo i wołają "Plx Items!"? Ja nie. @Edit: 21:36 Ell Demono [64]: Bye bye morgana :* for ever in my life :*~ Że co? |
Żal mi was, wielcy POLACY!
Oczerniacie innych, bo są ze Szwedami, Anglikami, Hiszpanami, itp. A to przecież Unia Europejska! ;] Czy wy nie rozumiecie, że niektórzy wolą się nie przyznawać, że są Polakami? Ostatnio w Radiu R*F MF (Żeby nie było, że reklama -.-), był artykuł o tym, że Polacy za granicą wstydzą się innych Polaków. Przytoczę pewne słowa: Cytuj:
Get a life! @Up Jak dasz to jesteś równy gość, a jak nie dasz, wyklną Cię, że aż żal się robi, czego te dzieci się uczą. :P |
fakt faktem: ze strony Avis mozna doszukac sie PA. nie na mnie osobiscie bo 30 lvli oni nie pkuja ale z tego co czytam i ogladam. jesli mialbym wybrac to bylbym za Successful dlatego ze oni nie stosuja PA (przynajmniej nikt nic nie mowil). a nie dlatego ze to sa polacy. mnie raczej tez denerwuja ludzie ktorzy mowia POLAND ROX, WSZYSTKO INNE NOOBS AND SUX. a trzeba przyznac racje ze jak zaczynalem grac (ok 6 lat temu) to brazyle to byli nooby...biegali po depo i sell chain armor, plx items. teraz my przejelismy po nich paleczke i jakos chyba nie pali nam sie zeby sie tego wyzbyc :/
*pisze "nam" jako Polakom, narodowi pozdro i goodluck for Succ~ |
May 04 2007, 21:26:57 CEST Killed at Level 66 by Marcin Reichert
and by Master Fiara Ell Demono Co się stało, Panie Czesiu? ;/ |
Cytuj:
|
@2xUp
Wydaje się, że to samo, co z Tenchu Vortex... Jakieś noobki niby po Thais latają i zabijają ludzi przy pomocy bota z sd :f EDIT: Ell już na tibia.com wszystko napisał, ehh... |
Cytuj:
@UP Zaznaczasz atak, i HOTKEY SD. Podobno Ell stracił rzeczy warte 1kk. Ale fart, takiego ubić. :evul: |
Dajcie se siana z tymi zdrajcami-.- chcą być po stronie avis niech będą ich sprawa -.- I dajcie spokój Monice to że bardzo lubi Russelka to jest sprawa :] Każdy ma prawo wyboru :] uahaha xD
|
22:33 Ell Demono [64]: niewidze klawiatury przez jebany lzy -.-.- ;//////
|
http://img66.imageshack.us/img66/1522/ellfe9.png
Sheriff Thais own3d? Prosze was nie żałujcie go tak ;) Screeny lekki przedsmak przed filmikiem EQ http://img58.imageshack.us/img58/8218/eqlv1.png |
Cytuj:
|
Troszkę mi Cię szkoda no ale trudno Ell troszkę kozaczyłeś i musiało się to skończyć teraz my zaprowadzimy tu ład i porządek i posprzątamy MORGANE z syfu i jeszcze jedno dlaczego w full eq sie woziłeś??
No nic będę miło Cię wspominał bo były czasy, że mi pomagałeś. Może jeszcze się spotkamy. POWODZENIA;( P.S /\ Fransua De'laviva to ja nieprawdasz że jestem piękna(ny);) |
Cytuj:
no wlasnie...moze Russel jest na viagrze i ma wiekszego od przecietnego polaka xD a to juz pewnie jest wazne dla P. Moniki xD ...nie no tak se kpie troszku :p a co do Ella to dobrze mu tak ze padl. Skonczyl mu sie rs to wbil nowy i do tego z full eq biegal. I dobrze mu tak. |
Cytuj:
|
Ell~
Mushausahusa XD Co za noob, na RS'ie chodzic w takim eq. Rozumiem jakby to byl np. Nizahe, ale nie jakis 60ek ktory jest latwym celem dla ekipy 30 sorców. |
Cytuj:
|
Cytuj:
:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57. |
|