![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla przykładu sprawdzałem na innych potworkach na Mainlandzie w kopalniach Dwarfów (też parę potworków było za ścianą, i to niejedną, a HP wyświetlało). |
No tez tak właśnie myślałem bo nigdy tam tego nie było;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie wiem czy to juz bylo, ale nie mam zamiaru sprawdzac i tym samym czytac ponad 240 stron tematu :P.
http://rapidshare.com/files/70848830...Quest.avi.html To jest fake, czy co? |
Przecież hp potwora nigdy nie jest wyświetlone
@Up Dzieki za keyloggera. Juz się nim bawię(czyt. Daje głuchy Cynk na Policji w internecie) @Edit Jak to Dragon nigdy nie dowiedził Rookgardu?? Co wy pieprzycie. Był kiedyś dragon i chciał znaleźć spokój na rookgardzie, ale było tam coś takiego, że jakieś potwory nie chciały, żeby on tam żył i go zabiły. Teraz jest quest na cooper shielda na roockgardzie ^^ |
@2x up
no nieee :|jak nie znajda na youtube to w pliku avi :/ @up tu chodzi o to ze hp sie wyswietla na tibia ng... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Na filmiku pokazany jest koles, co robi Spikesword Quest na rooku. Wyglada calkowicie jak real. Jak ktos bedzie chcial obejrzec, a nie chce mu sie sciagac z rapidshara, to pisac w temacie, zauploaduje na YouTube najwyzej, o ile jeszcze go nie widzieliscie (teraz nie mam konta). |
Cytuj:
Gorący apel do moderatorów: umieścić na widocznym miejscu ogłoszenie/przyklejony temat o treści "Filmik nakręcony przez Shadow Rexa to FAKE, prosimy nie pisać o nim więcej postów.". @down: Debil. |
Mino Mag
Wejdźcie se na www.video.google.pl i wpiszcie mino mage tam bedzie dwóch kolesi co go zabijają I TO JEST NOWA TIBIA SĄ ADDONYale mam terz podejrzenia mugl to byc ots albo goscie se zrobili fake'aX(X(X(X(X(X( a do teleportu to tez nie poszli -.-
[CHAR]Somrius[/CHAR] [ITEM]Magic Plate Armor[/ITEM] [MONSTER]Morgaroth[/MONSTER] |
No i oto mi chodzilo, teraz wiem, ze to tylko fake.
|
@lechista
a niby skad wiesz o tym dragu ? |
Moje zdanie
@up książki z rookgardu
@topic Przeczytałem wszystkie 246 stron. Zdecyduje się napisać, co o tym sądze. Mamy dużo możliwości, bardzo dużo. księgi z rooka powinny dużo pomóc. wg. mnie to quest na myślenie. podstawowe pytanie od czego zacząć? quest z rooka powinien być na rooku, więc wg. mnie na mainie nie ma co szukać. jakiś NPC ma info, które trzeba jakoś wygarnąć, jak ze "A Strenght Fellow" w Venore. jeszcze znikanie/przenoszenie gdzie indziej SS'a może mieć znaczenie. tylko jak duże? według mnie nie zbyt duże. podobno rozwiązanie mamy przed nosem. szukajmy w tym, co już mamy, nie szukajnmy niczego innego. ja poszukam czegoś o Hyiacyncie (czy jakoś tak). mam tylko postać na mytherze, ale słabą, więc dużo za miastem nie znajdę. "przepickowanie" rooka wg. mnie nie ma sensu. Co do Mino Maga, to ja się nie skupiam na znalezieniu wejścia do niego, ponieważ sądze, że nie ma nic wspólnego z SS. Ktoś chce poszukać na Mytherze? zapraszam. Nick: Athelas Demon Hunter. P.S. Ktoś z was napisze pewnie teraz, że nic nie wniosłem do tematu. chciałem wyrazić swoje zdanie na ten temat, więc nie obrażajcie mnie. I prosze wyrażać się kulturalnie w tym topicu, bo kłutnie nic nie dają |
Cytuj:
Name: [CHAR]Lord of Gula[/CHAR] Sex: female Profession: None Level: 45 World: Danera Residence: Rookgaard Last login: Oct 12 2007, 13:29:55 CEST Comment: Retired? Maybe ;] First Player with 1kk of experience on Rookgaard-Danera. ..::Lord of Gula::.. Account Status: Free Account |
Mam pomysl do ktorego potrzebne jest 14 osob. Wiemy, ze Cipsoft tworzac tibie wzorowal sie na mitologii itp. Przypomninialem sobie mit o minotaurze w labiryncie. I wpadlem na taki owoz pomysl;] :
W tym micie minotaur zjadal co 4 lata 7 dziewic i 7 prawiczkow wiec moze by tak pojsc 7 1lvli male i 7 1lvli female na mino hell mozna by poprobowac... |
@Up
Dobry pomysł. Przecież 1lvl to prawiczek ;D A ten tunel dla pierwszych leveli, aby wyjść z miasta po coś był :D Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł. Nareszcie ktoś coś ciekawego wniósł do tematu ;D |
usunac posta (to przez neo ;/)
|
@up,up
data, czas, swiat i gdzie sie spotykamy moge sie dolaczyc |
Wszystko spoko, tylko najpierw trzeba znaleźć taki labirynt...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:09. |
|