![]() |
|
Cytuj:
|
19:30 Kick :s Wszystkie serwery padły
Moze je cofnac Wtedy bede 370k expa na plusie hahaha xD |
Saint Gorgio
Feb 24 2007, 20:01:59 CETKilled at Level 100 by Lecther Tirado and by Cassixx Talantyr Feb 24 2007, 15:07:08 CETKilled at Level 90 by Aabla and by Themen |
I co się chwalisz? ;o To nie od nas ^^
lol Gorgio gleba bez blessów i 3 lvle w dół... Roxz00r ^^ |
Cytuj:
|
No ja to pamietam, Saint to sie rozplakal na ventrillo jak mu chara buchneli xDD
|
@Greg'Ant
Nie chciał byś mieć lvl mniej ? @Kolirn Z tego co wiem ten 140 ek nie poszedł do suave dlatego że FaG go straszył tylko dlatego że jak miał wybierać to tak czy siak poszedłby do suave ponieważ tam jest soldek :) Jestem ciekaw czy byś tak gadał gdyby to FaG wygrywał i byś nie miał Pro u Soldka (z tego co słyszałem) B) @Tommoro Nie rób z siebie idioty nie cofną serwa dla 1 osoby a i btw kick był po 19 a nie przed ;) Co do wojny: Jak wygra Alliance na dobre to mogę się założyć, że all pl będą hunted poza małymi wyjątakami Doneq,Lagurus,Zevs~,Vesz czy tam soldek. Takie jest moje zdanie. |
odzyskal go stary owner aka vrs i kilka dni temu znowu sprzedal
|
Cytuj:
|
Cytuj:
warrior nie chciał się bić. został zmuszony do dojścia do war. Co do soldka... jemu wystarczyła rozmowa i zaufanie do mnie by wiedzieć że nie jestem jego wrogiem, fag chciał mieć listy. Trust can kill you, or set you free |
Cytuj:
po 2. Jak się toczy walka o serwer to 140 ek zostanie neutralny ? HAHA smiech |
Sposób na neutralność - Nie grać w tibie :p
|
Cytuj:
ad2 nie ma rzeczy niemożliwych są tylko niewiarygodne, warrior potrafi tylko latać po OFie i bloczyc potworki innym, to będzie jego 1 prawdziwy war ciekawe jak sobie poradzi... Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. Pytka z quake się popsuła już se nie pogram:/ |
@Kolirn
Biedny Warrior <przytul> :( |
Eldero nie wiem po co piszesz to do mnie bo to nie mój char jest w suave i to nie z moim charem walczysz w wojnie. trochę mi żal warriora bo to jest spoko kumpel i tyle.
btw. widze że kidler pokazujesz swoja 'władze' w venore na nowo tym razem 56 sorkiem theman'em czy jakoś tak. Lepiej uważaj z kogo eq ściągasz... jakbyś mógł Fire Axe, Knight armor, Crusader Helmet tibioholics/venore dziękuję za uwagę :) |
Siemka
Dzisiaj na Vamp Hell wpadl po mnie Xarcus, Kim Deathblade i Dollie, Tageho Toots cos takiego, ucieklem fartem moglbym znac reason?? |
Proponuje zapytac sie o to na priv lub na forum.tibia.com...
duuKi__/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:17. |
|