![]() |
|
Siemka ludziska, co u was? (I tak pewnie nie odczytam odp, bo nie bedzie mnie tu bardzo dlugo:( ) Ale pytam, byscie nie mysleli ze o was zapomnialem. <3 ya! Gdzie jestem i co robie... Nie powiem :P. Mam dostep do netu na chwilke i pisze by pozdrowic tych ktorych na to zasluguja.
A teraz z innej beczki... @Rastafarians - japp. Zgodze sie w 100%. bedzie tak samo albo gorzej. @ Galdi - Po 1 - Jestem kumplem diega nie musze pisac na prv. Po. 2 Melon to ja Moj nick Lijo hentyney... I co z tego? Gowno mozesz <3. Nie jestes wart tych paru zdan ,ale niech ci bedzie... Pisze tylko dlatego, iz wiem odpiszesz jakies rozne smieszne komentarze, co wywola usmiech u innych na twarzy i dostarczy im wiele radosci :) a ja zawsze mysle o innych. Pewnie tego nie zrozumiesz i bedziesz pisal jak najety badz sie odgrazal. O to chodzi Ziomek :). Pamietaj ze tylko glupich jest latwo sprowokowac. |
Cytuj:
Napisz jak sobie to wyobrażasz, gdyby "Polacy" przejęli dominacje na serwerze. Skrzynka obywatelska w depo z zaleceniami i skargami? A może wprowadzenie demokracji, komunizmu czy czegoś z tych rzeczy? hmmm? Naprawdę by się wszystko zmieniło na zajebiste jak za dotknięciem czarodziejskiej róźdżki? ( Dla pewnego kręgu ludzi tak, ale dla przeciętnego irydyjczyjka, (a tych tu najwięcej napewno) nic.) Postanowiłem to napisać, bo widzę jak tu większość namawia do wojny i wierzy w to,iż po niej wszystko będzie wporzo. Wojna nigdy nic dobrego nie przynosi. edit: up - jakoś zawsze darzyłem (i darzę) Ciebie sympatią :D Pewnie dlatego, że podobnie rozumujemy. :) |
Cytuj:
ja wiem jak by to było ciągle wojny pl vs swe są żałosne ;| @Lijo chujtnej Idź spać bo już jest po dobranocce lamusie |
00:19 Zardos [100]: well..
00:19 Zardos [100]: i think.. you miracoulously did an ue before me 00:19 Zardos [100]: with very low dmg 00:19 Zardos [100]: like 290~ 00:20 Zardos [100]: then i did ue of 346 00:20 Zardos [100]: 347 00:20 Zardos [100]: witch i saw 00:20 Zardos [100]: and he was down i nie mam fraga ;< |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Rasta~ Tak Rasta masz racje tak jest wszedzie , ale nie sadzisz ze puki mamy szwedów lepiej jest słyszec "polacy leja szwedów" niż "Polacy sie nawzajem wybyijają" ?
Pozdro |
Cytuj:
Cytuj:
@wojna pl vs swe - "Polacy" mogli by przejąć Iridię, ale brak im jest jednej rzeczy - Przywódcy przez duże P. Kogoś kto by wytyczył im cele, obrał strategię i poprowadził; takiego "polskiego Nolina". Bez takiego kogoś scenariusze z poprzednich miesiecy będą się powtarzać jak zdarta płyta. Niestety, widzę tylko dwóch takich, którzy by się nadawali - jeden już umarł, drugi się jeszcze nie narodził. |
Cytuj:
|
Cytuj:
right ?:p |
@Naro - ja bym jednak obstawiał na lidera. Zdrady których wcześniej doświadczaliście były nieraz powodowane sprzeciwem wobec działań innych waszych członków, brakiem jedności, brakiem zgrania (?), invitowaniem takich Scottych Starburstów, reszte sam dopisz... Tu jest właśnie miejsce dla działań przywódcy. Nie mam zamiaru nikogo krytykować, ale wiele decyzji podczas poprzednich wojen było naprawdę na słabym poziomie. Wojna to nie tylko siła armii, ale też dyplomacja i strategia na tej płaszczyźnie. Bez Przywódcy wojna jest przegrana na starcie. Arcanium mimo wszystko wie jak bawić się w dyplomatyczne strategie.
@Phoenix - podobno o narodzinach Przywódcy decyduje czas i warunki, nie on sam, więc kto wie... :P Ja nigdy nie chciałbym zostać kimś takim. I jeszcze nie umarłem dla Iridii :) "From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken, The crownless again shall be king" |
Cytuj:
|
Cytuj:
.. Phoenix~ |
Cytuj:
A verek to zioooooooooooooooooooooooooooooooooooom |
Cytuj:
Phoenix - White Power ;p |
hmm zardos xyllo diego~ sorios doszli do Fire of hell
Zyrex montana zrobil gildie duzo ludzi ma invy huxy thalic laroz neo montana itp Firenze Arcanium hunted nazgul before xyllo etc joined FoH. I guess it what therefore he started to pk together with xyllo. Zip it if u have no idea what's goin on. |
Cytuj:
hHEuiheiuHEUIhIUEhiuHEUIheUIHiuheIUheiuHiueHIu |
Cytuj:
|
Cytuj:
lider to coś prawie najważniejszego w gildi , oprócz lojalności , motywacji , dobrego celu , zachartowania , i chęci walki i zwycięstwa - lider powinien to wszystko stworzyć... Pozatym lider jest za wszystko odpowiedzialny , ci zdrajcy którzy dostali się do gildi - to była decyzja tamtego lidera , zła decyzja niestety ... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Co do Nolina. Cenie go bardzo i jest spoko, jeden z lepszych graczy na Iridi, jednak czy bylby on dobrym dowodca?? Nie jestem tego pewien. od czasu kiedy jest on liderem czyli okolo 2 lat, nie walczyl jeszcze, wiec niewiadomo jak by sie zachowal na polu bitwy.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15. |
|