![]() |
|
Cytuj:
A co? Zazdrosny? A może masz złe wspomnienia, może czujesz się niedoceniany? Rodzicie może preferowali bardziej Twoje młodsze rodzeństwo? Nie będę dalej wnioskował, ale jak dla mnie jeste¶ kolesiem, który ma kompleks bycia nikim w grupie. A i pied~ 3 po 3, że lizał murzynowi dupsko jest na Twoim poziome i tego poziomu się trzymaj, dlatego nie pytaj się za co dostał vicka w ten sposób takich ludzi jak np. ja czy inni użytkownicy tego forum. To, że odzywasz się tak do rodziców czy kolegów i jest to dla Ciebie normalnie , to mnie nie obchodzi, po prostu staraj się być chociaż tutaj na forum, człowiekiem z jak±¶ tam kultur±, a wtedy otrzymasz odpowiedĽ. |
ciekawe rzeczy się dowiaduje vice lider za wylizanko dupci niedługo jak kto¶ invita dostanie do guildi to bedzie znaczyć ze robił pałeczke hehe choć podobno na danubi takie co¶ miało kiedy¶ miejsce ;D blow jobik za invita do bad boys
|
@up
omg to bardzo bad boys byli :D |
Cytuj:
|
Garkariel
May 29 2008, 15:53:37 CEST Killed at Level 130 by Nobi Chra and by Zirkov |
A ja wiem kto to Seith :) Za 100k powiem xD Chyba że sam zainteresowany da więcej XDDD
Ale dzisiaj nudy. A co u was? |
Cytuj:
A kto to? |
|
@Endrju88
To może u Ciebie w wawie s± nudy. Ja dzi¶ byłem na plaży(super pogoda w gdyni), a jutro jade na domki z przyjaciółmi ;D |
Cytuj:
No to masz całkiem fajnie. Ja po 7miu godzinach na uczelni (ucz±c się rzeczy które mnie zupełnie nie interesuj±) jestem mocno znudzony. |
May 29 2008, 20:17:29 CEST Killed Keler at Level 43 unjustified
May 29 2008, 20:14:46 CEST Killed Arielin at Level 43 ok May 29 2008, 20:14:35 CEST Killed Tohlo Darkeyes at Level 47 ok |
Bardol przestan sie osmieszac B)
|
ale Karolku ja sie nie osmieszam :D w koncu ktorys z nich to eter chociazby ;) ja tylko pokazuje what's the hell is doing xD
|
Cytuj:
<OSTATNIO BYŁ> Cavalry of Roxando Crew |
Cytuj:
|
@2up
Garkariel |
@up o co ci chodzi ?? :o
|
Cytuj:
|
|
http://mega.kot.wrzuta.pl/film/jLMjC...miliada_debili
haha leje xD -Więcej niż jedno zwierze to? -lama |
Maybe little pwned yes :)
Cinek Niszczyciel Kuvok Azreal Wizard Ak Kozak Koroner Bercik the Wolf Aspirant Beck Kto jeszcze? |
|
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA OGARNELISMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
ALL BY BYLO GOOD GDYBY PARCELE BYLY HAUAHAHAHAHAHAHHAHA NO ROZJEBALO MNIE TO xDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
Zikss ...... |
mialem parcele ;s mogliscie mowic
|
Niezle,niezle ^^
|
Nom szybka reakcja była,trzeba przyznać.
|
Ej, bedzie ob ?
|
nawet nie mozna spokojnie w szkole piwa wypic zeby sie dowiedzidec ze 8 fragow stracilismy... BRAWO KORKI!!!!! zabiliscie chociaz kogos? jak wroce do domu i nie zabijemy zadnego zyda to pierdole morgane robie chara na harmonii i zrobie poi z mateuszem
|
This small statue has been carefully shaped from an ice cube.
Yaaaa, moje najwieksze marzenie sie spelnilo, nie jade na wakacje bo bede non stop sie na to patrzyl :) |
Myslisz ze ironizujac jestes fajny?
|
Cytuj:
http://youtube.com/watch?v=zdVuEpD9_IY Amerykańska familiada :P O wiele ¶mieszniejsze wg mnie :D Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm Hansonik masz zamiar przyjechac na karbonalia?
WIESZ ZE CIE DOJEBIE !!! SUKO NIEMYTA JAJEM CIE OBRZUCE !!! ~ Aspirant |
czasami przykro mi ze takie dzieci sa w rise...
no coz taka jest wojna :< P.S. jak masz zamiar pisac takie posty, to nie ujawniaj swojego nicku, bo reprezentujesz po czescie gildie Rise. Wiec jesli chcesz sie podpisywac pod postami, to kultury troszeczke |
Cytuj:
;( @up :cup: ps. obie strony maja takich dzieciaków tylko że ci od was nie sa polakami i niepisz± na carlin.pl tylko na swoich forach ;p jednym z przykładów jest russel inferno z nim nigdy normalnej rozmowy nie przeprowadziłem zawsze musiał powyzywać ;s |
a skad wy sie tam wzieliscie wogole ?
|
zajebali jakiegos noobhara elwo tigoshin czy jakso tak ;s
|
Slyszalem ze jak Russel wchodzi na vente to leci haselko typu "suck my balls men" i glupawy smiech :> takze zadna nowosc ze jest idiota i potrafi tylko wyzwac
|
Fidos'Fyb gleba.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04. |
|