![]() |
|
Cytuj:
ty zastanow sie, czy chcesz byc kims na serverze czy miec ogarniety ryj i rl:). nie zmieniaj tematu, sam fakt ze musiales sie porownac sie z wiszem znaczy ze cie to dotknelo. idac dalej tym krokiem, chciales sprawdzic czy jest tak naprawde (bog wie co bys zrobil gdyby cie tam zbesztali powiesilbys sie?). no ale znalazly cie jakies paszczury (bo jakie normalne laski wchodza na takie witryny) i cieszysz ogora ze jeszcze nie jest az tak zle, i ze to lustro co peka gdy widzi twoj ryj, to tylko jakas wada produkcyjna :) przyjdziesz caly wesoly do pokoju siadziesz do kompa napniesz napleta na forum i jestes dumny i zadowolny :) high five mate oby tak dalej, na pewno beda z ciebie ludzie !! obys znalazl 'zestaw ogarniecia sie' pod choinka, merry xmass !!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
mam innego chara na wojnę, więc po co wejstować kaszmejkera? |
|
Najman has left the party
hahahahahahahahahahha |
Lavio, przecież ty nie masz całego questa zrobionego i nie wiem czy ty się tu chwalisz serio, tym bardziej że masz 200+ lv i swój serwer : D
To może my się tak troszku pochwalimy ^^ Arenę, tą którą trzeba robić w 2 osoby, podołałem z Kitkiem jako czwarty team - 139ek, 74ms. No i kituś jest pierwszą osobą (grubo) przed setką która to zrobiła. Wiadomo, wykonalne byłoby i pewno na niższych lv np 130ek, 50ed, tylko nikt z nas nie wiedział co tam jest i co trzeba dokładnie zrobić ; p Całą resztę misji robiliśmy bez spoilerów, no bo niestety takich jeszcze nie ma, bądź nie było. I właściwie jako 2 team czteroosobowy - Ja, Kenomi, Blafyn i Rony Clend zrobiliśmy całego questa na świecie gdzie gra 2 razy więcej ludzi. Teraz wystarczy zbierać książki, oddawać je codziennie, zabić bossa tam za bramą co się otwiera podczas najazdów i zwiedzać sobie nowe miejscówki. Właściwie to już jest kwestia czasu bo nic w tym trudnego nie ma ; d http://img683.imageshack.us/img683/8397/sickhouse.jpg |
nie kłuje cie ten sov w pache?
|
Gdzie ty tam pachę widzisz?
|
no to co łączy tyłów z ręką to między innymi pacha a ty usilnie próbujesz tam ten czubek sova wepchać
|
Cytuj:
|
to jest mpa a nie moja pacha :<
|
Ciężka rozkmina z tym sovem. o,o
|
20:37 Obiz Nailad [54]: exuta sio "toksong
20:27 Lalzes [106]: co ty bnueogarze robisz? nooby dnia |
...
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
Ktoiry Z Was To GumiŚ Ghuahuuehuauha>>>>>>?????????????????????//
|
... a więc kto ma największy skuter w mieście?
|
Ty zmien kurwa dilera bo nikt nigdy nie wie o huj ci chodzi. Rozumiem mieć swój świat, swoje rozkminy ale ty to kurwa jestes konkretnie przyjebany
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gonzo postanowil dla odmiany wlaczyc tvwizor a tam Sydney Polak z nowa nuta, i zalapal zajawek B)
Albo koledzy w szkole teraz tak mowia ;d |
Cytuj:
Mistrz _/ xDDDD Edit: Character Information Name: Ewelinaa on Morgana Sex: female Profession: Elite Knight Level: 198 World: Kyra Character Deaths Dec 12 2009, 01:52:54 CET Killed at Level 199 by Ewelinaa on Morgana. No takiego skilla, to ze świecą szukać! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Name: Rosi Thern
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 167 World: Morgana Residence: Yalahar Character Deaths Nov 26 2009, 20:16:58 CET Killed at Level 168 by Ciap Ciap, Kenami and Victeron. Sam jestes duzo bardziej ambitny :P |
Afff up.
To co napisałeś sugeruje że nie masz pojęcia co było śmiesznego w poście Wisza :P Bo ten jego death to nic dziwnego |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Moze podzielil bys sie wiadomoscia, jak zrobiles ikone pokazujaca ile mf i to co pokazuje ile mutated ratow zajebales?
|
jasne, czemu nie
licznik mutated ratow: auto 100 listas '$monstername killed: $killed' | set $monstername 'mutated rat' | foreach 'newmessages' $msg if [$msg.content ? 'Loot of a $monstername' && $msg.isinfo] inc $killed zmieniasz monstername na nazwe potwora, uzywasz malych znakow, oraz zgodnie z zasadami j. angielskiego, jesli nazwa potwora zaczyna sie od samogloski to zmieniasz 'Loot of an jesli nie zaczynasz skryptu od poczatku taska, tzn masz juz kilka zabitych to uzywasz set $killed 00 (jakas liczba) pozniej mozesz uzyc takiej akcji if [$killed >= 0000] gotolabel task ;) licznik mf w hotkeys lub peristent hotkeys wklejasz to auto 1000 dontlist | {countolditems 237 30000 'strong mana potion' | wait 200} | seticontext 'smp' $itemcount.'strong mana potion' ikona: Name: smp Enabled: yes DrawAsBackground: no Size: Small LeftCommand: RightCommand: State: Inactive IconType: Normal IconIds: 237 0 0 0 BkgType: Normal BkgIds: 0 0 0 0 AlignX: Right PositionX: -10 AlignY: Absolute PositionY: 40 Text: TextColor: 0 HoverColor: 0 State: Active IconType: Normal IconIds: 0 0 0 0 BkgType: Normal BkgIds: 0 0 0 0 AlignX: Absolute PositionX: 0 AlignY: Absolute PositionY: 0 Text: TextColor: 0 HoverColor: 0 |
auto 200 healparalysis exura
auto 20000 eatfood jakby ktos chcial jeszcze jakis kozacki zaawansowany skrypt pisac |
Sprzedam 174 ED (na koncie 125ek, 52ek + noob chary) na świecie morgana, bez deletion warning (nigdy nie zbanowany) co oznacza mozliwosc world trade, z pelnym eq (magma set, demon armor, softy, książka +3mlvl, maska +2 mlvl, bohy, runy, ringi etc. Cena wywoławcza 700zł. Pacca jeszcze jest dużo.
--- Endrju88 dodał 0 minut i 35 sekund później --- Do tego dorzucam licencje na elfbota i ng. |
Cytuj:
Co więcej naprawdę pierdoli mnie to, czy pomogło mu paść 500 osób, czy wyjebał się sam, bo jest niedojebany, albo ma pakiet dysmózgowi. Poza tym, jeśli rozpatrywać to pod kątem fragów - nie byłoby nic dziwnego w tym, że padłem od 2 najwyższych sorców i druida na serwerze, bo przy dobrym combo (paraliż i spam ue), podejrzewam, że wyłożył by się nawet większy ek. Zastanawia mnie tylko to, jak niedopierdolonym kretynem trzeba być, by na jednym serwerze (Morgana) walczyć przeciw tym, którym pomaga się na innym (Kyra), ale spoko, widocznie stopień rozjebania mózgu lesia wykracza poza jakąkolwiek zdolność mojego pojmowania. Anyway, również sprzedam chara z full eq (army do skilla, demon arm, yalahari, skullcracker, nightmare shield, hellforged axe, dwarven legi, parę demon helmetów, 2x soft boots, 60 key ringów), trochę pacc jest, jeśli kogoś to robi - addony też są, domek jest (wart sporo, bo ponad 500k mi zań oferowali), dużo lokacji odblokowanych, ma warna. Dorzucę 1kk na start, chyba, że ktoś chciałby więcej, to możemy ponegocjować. :) 800pln, nie mniej. |
Cytuj:
I nie wiem czy Kłosu to Morgana(chociaż możesz mówić o kimś innym). Ale bardziej to ludzie z Morgany, pomagają Lesiowi na Kyrze(jeżeli chodzi o kogoś innego). |
HAHAHAHAHAH, kurwa wiszu choć nic złego na Ciebie nie powiedziałem to jedziesz mi XD aaaaaaa to pewnie za ta nmary co wyjebałem Cię z nich jak pierdolonego nooba :< so sad meeeeeeeeen, widzisz jednak mogłem więcej od Ciebie na morganie HAHAHA
|
Cytuj:
chyba ze lubisz sie wyjebywac na paralizu @andrzej 700zl, szalony.. no ale gl |
No to ja już nie wiem ile mam za postać krzyknąć...
|
I trochę nick przy długi ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:51. |
|