![]() |
|
@All
Przestancie sie klocic, ja przestalam ( moze dlatego, ze Carrota juz nic nie pisze =p ) @Vegeta Fajny avatarek ;d @Luki Fajny avatarek ;d |
Cytuj:
Pierw sie zastanow kto tutaj spamuje.. co chwile widze wasze posty na 5 wyrazow -.- |
Wiesław jest bardzo nerwowy.
Sa juz wyniki uzytkownika roku itd, wiecie co jest najgoresze? Ze wybrali jakis tam zaszany temat o Auerze a nie nasz! >.< |
Na poczatek po malym odpoczynku maly huncic:
http://i99.photobucket.com/albums/l2...nts/UO0073.jpg Biore sie za exp koniec niemam hunta:DD 260k poszlo za all hunty co mialem;] |
@up
GZ @Neo Nie gadaj na mnie Wiesław bo mnie to w*****a... @Kasztan Nie bede tego komentował, bo znowu kłótnia by była |
@up
Wkoncu to twoje imie ;P A wolisz Wiesiu ? |
@Katty
A poco mam pisać jak nikt mnie nie akceptuje? x( |
@Kattinka
Vegeta to Kamil... |
@Luki
To wszystko przez Rekina! On mnie w błąd wprowadził :P @Carrota MAsz racje ;P |
@Carrota
wreszczie sie z toba zgadzam :evul: |
Nie jestem Wiesław. Przezywaja mnie tak bo mój stary ma tak na imię, a Luki jest Grzesiu :P
|
A ja jestem Bartłomiej i:
16:49 You advanced from Level 50 to Level 51. |
A ja jestem Katarzyna i gratuluję Bartłomiejowi. ;D
|
Oh my god!
17:02 You see Ever Saine (Level 40). She is an elite knight. She is Elite Swordsmen of the City of Babylon (Fallen Angel). 17:02 GM Draconian Silvera [2]: Stop hunting and answer me please. 17:02 GM Draconian Silvera [2]: Wrong answer. 17:02 You see GM Draconian Silvera (Level 2). He has no vocation. 17:03 GM Draconian Silvera [2]: :) 40 Ek ban za bota |
A ja jestem Krzysiek :evul:
Miło mi was poznać :D Pozdrowionka ps. @Markizek nie atakuję cię, jak wszyscy inni wypowiadam swoje zdanie i tyle ;) |
No jak sie wszycy poznajemy to ja Daniel jestem ;d
|
no oki...ja to Bartoszeczek :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. dalem skojazenie z best lvl na Harmoni :P |
@up
Domyśliłem się XD Mateusz Dragon Wielki ;d |
18:24 Neurozenho [83]: Selling Demon Legs (15kk)
WTF?! @Edit OH MY GOD!! 18:27 Neurozenho [83]: 15:30 You see demon legs (Arm:9). It weighs 70.00 oz. Selling (15kk) @Edit2 18:32 Neurozenho [83]: 15:30 You see demon legs (Arm:9). It weighs 70.00 oz. Selling (15kk) *Msgs saking how i got etc..etc.. wont be answered. buy or not* |
No ja jestem zadowolony... :)
Od jutra wracam do treningu :) Muszę wreszcie dobić te 90axe :) abym mógł sobie poexpić troszkę na feriach :) Dziękuje Kasiu że chociaż ty jedna o mnie pamiętasz :* :D |
19:13 Asen Yokar [73]: Sell Magic Long Sword 30kk
19:13 You see a magic longsword (Atk:55 Def:40) It weighs 43.00 oz. It's the magic Cyclopmania Sword. Chce ktos kupic???:evul: :evul: :evul: |
@up
Ja chce!!! 2gp?? Co ty na to? |
Drogi "usuwaczu moich postów" :D :evul: u are ROX:evul: , niezla sprawiedliwosc, gz dla ciebie :cup:
plz n/c mojego posta, niechce klotni |
Cytuj:
|
Hah:) uwierz neuro a daleko zajdziesz:)
|
Moze ma moze nie ma ,musialby pokazac xD.
@Girni Z tego mdw to sie usmailem |
Nie powiedzialem ze ma te legi, Kopjwoalem to co napisal. Oczywiste jest ze to fake.
Juz jeden botter dzisiaj zbanowany, a ty patrze nastepny! Czekam na GMa narazie |
Ehh... a Kilalla i Neuro ze sobą chodzą, nie ? Jakim cudem jak ona jest z USA, a on z Brazylii ? ;D
|
Cytuj:
zajeb i reporta :D |
Ehh... od 1h siedzialem z cichym mac i probowalismy zajebac cave botera(zanczy 3, ale to tej samej osoby).
Bot byl taki dobry, ze sam odkopywal dziury, a nawet nas popychal :D! Pozniej sam zaczol pisac, az w koncu przylazl owner... ;[ btw. ale moj bot nie dal rady dzisiaj 65 lev... 37% ;[ No i vampka z vmap hella :D! EDIT: DOUBLE POST ROX >.< |
Mendolina@
Twój post został skasowany za przekleństwa... Jak nie znasz regulaminu tego forum to się z nim zapoznaj... |
@ALL
Mam takie małe pytanie do was :( Czy jak odpalacie tibie to czy też nie macie nicku nad głową i nad innymi graczami?? |
@up
Jesteś taki głupi, czy Ci za to płacą? (OMFG) :baby: |
@2up
Ctrl+n |
Cytuj:
Nie on jest z policji :D! |
@Grini
Ani jedno ani drugie -.- @luki Dzieks @kasztan Nie jestem z policji -.- HWDP(Hugo W Dolinie Pomarańczy) |
@Kasztan
GM nie przyszedl, wiec ubilismy Go z Kennym Hellscreamem. Loot to 4k w kasie i leather boots. Jak sie ma farta to sie ma, i dzisiaj dokladnei 15 min temu znowu botowal, lurnelismy mu z Dawem stalkery i padl. 6k w kasie. |
Jakies slabe boty, ale tego skurwysyna co z Cichym znalezlismy to mial tak dobrego bota, ze przesuwal nas, odsuwal to co na dziurze jak sie go ropnelo, to szukal innych drog do cave.. nawet mi pota zajebal -.-(to byl na 100% bot)
za 1h przylazl owner..(wymienil chary, bo ma 4 :p) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |
|