![]() |
|
Cytuj:
cala reszta 100% + jeszcze dochodzi placenie przy pierwszej lepszej okazji i aktywnosc tylko jak przewaga jest po ich stronie ;) polowa z typkow ktorzy siedzieli 24/7 jak paleczka byla po naszej stronie jak zaczelismy przegrywac zaczela nie wchodzic na venta albo od razu placic ;] pozatym powiedzmy sobie szczerze wojny nie da sie wygrac dopoki ng i wszystkie pochodne tego gowna sie nie podziela ;] a zapewne nastapi to niedlugo :> |
kasy nie maja ale mooose samych paymentow przez weekend z 500k zebral
|
a iteraz ng na noobach pekuje w veno ^^
|
Finer nie bede walczyl z kumplami a mam tam 2 bardzo bliskich ktorym bym nawet passy podal : P
Brevix owiara zabawy w venore, ja myslalem ze game over jest po stronie ng/vicious ale sie mylilem : P |
żal mi tej akcji własnie po blessy i aol miałem iśc 280k miałem przy sobie aby że nałożyłem je tam gdzie strzały -.-
|
Finer nie bede walczyl z kumplami a mam tam 2 bardzo bliskich ktorym bym nawet passy podal : P
Brevix owiara zabawy w venore, ja myslalem ze game over jest po stronie ng/vicious ale sie mylilem : P Jak bym sie mylil to mnie poprawcie nie jestem fatum. Zastanawia mnie to ze luli skaizo padl od swoich i ze moosedarshade zabil jac-kala moze mi ktos to wytlumaczyc? xd |
@Romas
Owiara to on raczej nie jest :) |
Jak dla mnie to początek wojny właśnie , ale moge sie mylic. Za dużo sie tu dzieje... Sodoma i Gomora...
|
zal w ogole co sie dzis dzieje. nie mniej lepszy hardcore. szkoda brevixa.
|
widziałem jeszcze ciało don'dussy w veno killed by mosse
|
Cytuj:
P.S. Jestem juz prawie jak axio :D |
pkerka dalej sie szerzy?
|
tak tak sieka dzisiaj w Venore :< padło troche osób Xeraz,Brevix,Totosh,Mystic Masster,Gader,Don'Dussy---to z tych wyższych lvli jeśli o kimś zapomniałem to sory.
|
jeszce pkuja czy dali juz spokoj?
|
Dali już chyba dawno spokoj ale pekowali z hmm 3h~~
|
Cytuj:
tylko nie wjezdzajcie na mnie ,ze on przynajmniej cos robil ,ja w tym czasie nie gralem na obsidii Cytuj:
Cytuj:
btw. co masz do mojego ava ? |
Team do walki jest i to całkiem niezły.
Co do kasy NG to kasę mają akurat Ci którzy nie chcą walczyć bo jak sami mówią mogą być zabici teraz łatwo przez 5 magow i ich osoba w wojnie nie ma sensu. Myślę że za kilka dni Evo dostanie chara i zaczniemy. Jestem optymistą, muszę się przyznać ale czas pokaże. |
For better Obsidia ?!? B)
|
tak , juz to widze jak azared czy jakis inny swe wole byc podwladnym Archina niz walczyc w wojnie. snij sobie dalej
|
No i tu się mój drogi mylisz
Ja nie mam najebane w bani jak ty i nie chcę żadnej władzy. Chce poprostu wywalczyć sobie wolność a nie być nie wiadomo kim. to chyba różnica =] Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |
|