Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

.:Boixos:. 17-12-2007 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1791406)
jak mieli nam pomoc to nie pomagali !! a uczyc niedoswiadczonych graczy jest bardzo ciezko bo raz ze sie boja, pasow nie pozyczaja , jak jest wojna to nie maja kasy i zawsze jak jest battle to maja lagi i musza byc w ostatnim szeregu chociazby by btli najwyzszym knightem w gildii :D a sorce z reguly nie lapia pz aby yc przygotowanym do ucieczki i dania loga na pustyni :) i jeszcze dodatkowo nie znaja planszy :D

pasow nie pozyczaja-nom ,mysla ze np takiemu rybie bardziej zalezy na okradzeniu ich niz na wygranej wojnie ..
cala reszta 100% + jeszcze dochodzi placenie przy pierwszej lepszej okazji i aktywnosc tylko jak przewaga jest po ich stronie ;) polowa z typkow ktorzy siedzieli 24/7 jak paleczka byla po naszej stronie jak zaczelismy przegrywac zaczela nie wchodzic na venta albo od razu placic ;]

pozatym powiedzmy sobie szczerze wojny nie da sie wygrac dopoki ng i wszystkie pochodne tego gowna sie nie podziela ;] a zapewne nastapi to niedlugo :>

Nedomanus 17-12-2007 17:26

kasy nie maja ale mooose samych paymentow przez weekend z 500k zebral

Nedomanus 17-12-2007 18:54

a iteraz ng na noobach pekuje w veno ^^

Romas1 17-12-2007 19:50

Finer nie bede walczyl z kumplami a mam tam 2 bardzo bliskich ktorym bym nawet passy podal : P

Brevix owiara zabawy w venore, ja myslalem ze game over jest po stronie ng/vicious ale sie mylilem : P

-Szary- 17-12-2007 19:58

żal mi tej akcji własnie po blessy i aol miałem iśc 280k miałem przy sobie aby że nałożyłem je tam gdzie strzały -.-

Romas1 17-12-2007 20:10

Finer nie bede walczyl z kumplami a mam tam 2 bardzo bliskich ktorym bym nawet passy podal : P

Brevix owiara zabawy w venore, ja myslalem ze game over jest po stronie ng/vicious ale sie mylilem : P Jak bym sie mylil to mnie poprawcie nie jestem fatum.

Zastanawia mnie to ze luli skaizo padl od swoich i ze moosedarshade zabil jac-kala moze mi ktos to wytlumaczyc? xd

Allirav 17-12-2007 20:38

@Romas

Owiara to on raczej nie jest :)

Collel 17-12-2007 21:04

Jak dla mnie to początek wojny właśnie , ale moge sie mylic. Za dużo sie tu dzieje... Sodoma i Gomora...

Nedomanus 17-12-2007 21:09

zal w ogole co sie dzis dzieje. nie mniej lepszy hardcore. szkoda brevixa.

duger 17-12-2007 21:17

widziałem jeszcze ciało don'dussy w veno killed by mosse

Slayer-Nuddle 17-12-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pershing (Post 1791682)
Dokladnie ,to ty tylko raz byles w wojnie i raczej watpie ,ze to ty ja zorganizowales. Oprocz twojego paralyza ,to raczej tylko ng wbijalo na tobie fragi ,wiec nie mow ,ze WY cos organizujecie ,tylko ONI.

tenk ju

Po 1, bejbe, mialem oprocz Slayera jeszcze 2 chary, ktore uczestniczyly w roznego rodzaju wojnach. Nie oznacza to, ze cos organizowalem. A slowo MY w tym kontekscie oznacza wszystkich czlonkow, ktorzy uczestniczyli w wojnie i jakby jedno "cialo" ktore tworzyla ich gildia. Czy ty naprawde jestes tak glupi ze oceniasz mnie po "dawaniu" fragow i paralizu? Zreszta takiemu Pershingowi jak ty to trudno to wszystko ogarnac, a mi naprawde nie chce sie Tobie, drogi zjadaczu chleba, wszystkiego tlumaczyc. Zaplacisz dyche to ci nagram odglos paraliza i bedziesz sobie mogl pamieciowke strzelac (tylko nie za glosno bo po rurach niesie). Zreszta, Twoj avatar mowi sam za siebie.

P.S.
Jestem juz prawie jak axio :D

Nedomanus 17-12-2007 22:29

pkerka dalej sie szerzy?

Sainex 17-12-2007 22:34

tak tak sieka dzisiaj w Venore :< padło troche osób Xeraz,Brevix,Totosh,Mystic Masster,Gader,Don'Dussy---to z tych wyższych lvli jeśli o kimś zapomniałem to sory.

Nedomanus 17-12-2007 22:37

jeszce pkuja czy dali juz spokoj?

Sainex 18-12-2007 00:04

Dali już chyba dawno spokoj ale pekowali z hmm 3h~~

Pershing 18-12-2007 00:37

Cytuj:

Czy ty naprawde jestes tak glupi ze oceniasz mnie po "dawaniu" fragow i paralizu?
a czy jestes az takim debilem ,zeby nie zauwazyc ,ze ani zlego slowa o tobie nie powiedzialem ,bo ze gowno w wojnie zrobiles to kazdy wie.

tylko nie wjezdzajcie na mnie ,ze on przynajmniej cos robil ,ja w tym czasie nie gralem na obsidii

Cytuj:

Zreszta takiemu Pershingowi jak ty to trudno to wszystko ogarnac
n/c

Cytuj:

Zreszta, Twoj avatar mowi sam za siebie.
za to reka ,ktora dusi supermena zombiaka ,zajebiscie o tobie swiadczy...

btw. co masz do mojego ava ?

Shandowsky 18-12-2007 03:32

Team do walki jest i to całkiem niezły.

Co do kasy NG to kasę mają akurat Ci którzy nie chcą walczyć bo jak sami mówią mogą być zabici teraz łatwo przez 5 magow i ich osoba w wojnie nie ma sensu.

Myślę że za kilka dni Evo dostanie chara i zaczniemy.

Jestem optymistą, muszę się przyznać ale czas pokaże.

FoRa1 18-12-2007 15:53

For better Obsidia ?!? B)

zielaq 18-12-2007 16:03

tak , juz to widze jak azared czy jakis inny swe wole byc podwladnym Archina niz walczyc w wojnie. snij sobie dalej

Shandowsky 18-12-2007 16:33

No i tu się mój drogi mylisz
Ja nie mam najebane w bani jak ty i nie chcę żadnej władzy. Chce poprostu wywalczyć sobie wolność a nie być nie wiadomo kim. to chyba różnica =]

Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18.