![]() |
|
18:26 You see Unitera Sorcerrer (Level 38). He is a paladin.
13:22 You see Rozowy Elegancik (Level 5). He has no vocation. :D |
Cytuj:
moze i ale pewien popularny temat : Pacera Thread mial prawie 400 stron i zostal zamkniety ;/ @3x down JEBAĆ Ł*S |
Na candii jest koles:
Name: Blant Zrana Former Names: Mato Sens, Zabij Dresa ; pp pozatym kiedys na isarze widzialem : - sprzedam postac na isarze - nie dedajcie mnie plis |
10:56 You see Mokra Psiocha (Level 13). She has no vocation. VALORA RLZZZ
12:37 You see Rookasauruz (Level 1). She has no vocation.valora 12:37 You see Rakgard (Level 1). He has no vocation.valora |
Niespodzianka
Mucosolvan Studdedlegsman Sklep Tesco EDIT: Przypomniałem sobie te dwa nicki. Są to: Legii mowimy nie i Aliant radziecki EDIT 2: Szymon Pogromca Orsha (o boże to ja!) EDIT 3: Jak sobie zmienić nick? I mam nowy nick widziałem go to jest Maly Pluszowy Mis |
[CHAR]Bajpaseczek[/CHAR] to ja, czy ten nick jest normalny :P ?
|
Takie ujrzane przeze mnie to:
Obejsrana Glista (to bylo jeszcze za czasów komuny chyba) iksde Cosie'stao (tez dawno_ Kruca Fix (przed wojna) Lord Depilator (1rok temu) @Edit Aha jeszcze byl gosc Mam Wodoglowie (coś takiego, nie wiecej niz rok temu) Wudz Ruzowa Glowa (czy jakos tak) Czytac mój podpis i klikac w jajco xD |
Niedozywione Dziecko z Harmonii ;]
|
dsdsa
delete
s s s |
Isara: Mityczny Pogromca Ratuf (10lvl rookstayer)
:D |
|
22:48 You see Hardcorowa Jadwiga Wozniak (Level 1). She has no vocation.
Candia |
Patryk pogromca smokuf.
Takie nicki jak ten mnie rozp~!@#$%^&_+laja "Pogromca" uhauhaahah najgłupsze jakie można wymyśleć. |
10:19 You see Apap Noc (Level 5). He has no vocation.
[CHAR]Apap Noc[/CHAR] |
[CHAR]Knight of cieple tosty[/CHAR]
|
[CHAR]Nienawidze Policji[/CHAR] Widziałem go ostatnio na 6 lvl na rooku (Candia) Teraz 8 sork 8o\
Natym otsie runy siekoncza<-- lol ! ;D Załamka Name: Noobek Sex: male Profession: Paladin Level: 88 World: Lunara Residence: Venore Last login: Mar 21 2008, 00:11:49 CET LOLLLLLLLLLLLLLLLLLL |
Maciek Policjant
Biegal i aresztował każdego, szczególnie z przekraczanie prędkości przez h leveli ;p |
Babka ze stali ;o
|
[CHAR]Ktos Obrzygal Furtke[/CHAR]
[CHAR]Bija Mnie Pogrzebaczem[/CHAR] [CHAR]Tusk Musi odejsc[/CHAR] Owned. |
Doktor Frankenszczur - kolega - nebula
Zykfryd Skrzypifurtka - niepamietam jaki serw i dokladnie jakie bledy byly Niemam Reca - chyba refugia Cocodzambo - chyba furora - kolega toudi druid - kolega (toudi to ogr z gumisow xD) Jak przypomne sobie wiencej napisze to narazie all ^^ pzd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |
|