Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Decade 28-11-2008 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tag1929 (Post 2353251)
kup se blackd tam masz all i duzo lepszy od ng :)

niczego juz do tibii nie kupie, ostatni pacc to tez byl blad, ng mam za free. Tu chodzi o to raczej ze dosc dobrze znam delphi, a język skryptowy w NG = delphi. Naprawde lubie pisac skrypty dla wlasnej przyjemnosci. mam fajne zreszta do sortowania loota w backpacki w dp, do leczenia itd - moge sie podzielic bo nikt ich nie kupi;]

Eneris ja nie bede PGowal swojej postaci do 170 levelu zeby pomoc polakom na elysii. Moge pomoc tym czym mam a skoro sie nie nadaje ten 80 ty to trudno. Niech sie kurzy w depo :) lepiej zeby sie kurzyl niz pozeral moj czas.

Decade 28-11-2008 23:05

ja tez za kase w tibii ale ta kase w tibii tez mozna sprzedac na allegro i na rl przepierdolic na prawdziwe piksele a nie komputerowe

ja jestem dziwny zaczalem na tym forum spamowac ze pomagam w crackowaniu ng, a zapomnialem ze keyloga nie poprawilem na tibie 8,31. Filantrop? xd

Gonzo 28-11-2008 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2352899)
Bo z tego co przeczytalem to wywnioskowalem ze sieje sobie odpuscili gre na tym serwie (tymczasowo)?

gonzo jak matury poszly? bo u mnie przejebane matma rozszerzona i 3 zadania tylko zrobilem

Powiem Ci, że mam jeszcze przed sobą piękne 2,5 roku do matur. :)

Ale dzięki, że pytasz. Swoją drogą, zdawanie matematyki na maturze to wg. mnie sadomasochizm. ;)

Decade 29-11-2008 00:05

aa pojebalo mi sie jak wtedy gadalismy, ty powiedziales ze idziesz sie uczyc a ja zrozumialem ze do matury. Powiem ci ze pierwsza klasa jest bardziej przejebana niz te wszystkie matury.

Matma sadomasochizm? no coz... wzialem kartke do reki zadne zadanie mi nie podchodziło. Po pol godziny znalazlem sobie jakies zadanie od ktorego moglem zacząć. Po dwoch godzinach mialem wszystkie ponapoczynane. Po dwoch i pol godziny skonczylem 3 zadania reszte zostawilem tak jak była. 30% powinno być. Ale nie uczylem sie do niej zupelnie więc.. 2 zadan nie zrobilem bo zapomnialem jak sie robi schemat hornera, innego bo nie wiedzialem jak sie sinusy przez siebie dzieli - to wszystko bylo tylko trzeba sobie powtorzyc.
Ale i tak zmienie deklaracje maturalna na informatyke.

rekinek 29-11-2008 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2353050)
Rekinek ile masz lat?:>>

22

tu nic wiecej nie bylo ;d tylko chujowo ze mnie ktos zacytowal ;|

elvaanes 29-11-2008 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rekinek (Post 2353806)
22

heh dzisiaj wlasnie iopidjalem moje przysze ld dzidzi ":D

Edit: i gdyby nei to ze w jakis samocjhdo walnalem po piajku to by bylo fajnie ?D

hahaha gz ! ;D.
Mam nadzieje ze Ci tam ktos odemnie gratulacje powiedzial , bo jak widzialam na opisie u kogos xd to mowilam zeby Ci przekazal !! a jesli nie to :
gratuluje i coz.. szczescia zycze^^

Gonzo 29-11-2008 01:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2353805)
aa pojebalo mi sie jak wtedy gadalismy, ty powiedziales ze idziesz sie uczyc a ja zrozumialem ze do matury. Powiem ci ze pierwsza klasa jest bardziej przejebana niz te wszystkie matury.

Dodam jeszcze, jak wygląda mój sprawdzian z biologii - dostajemy zadania z matury, HUH! I <3 biol-chem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2353805)
Matma sadomasochizm? no coz... wzialem kartke do reki zadne zadanie mi nie podchodziło. Po pol godziny znalazlem sobie jakies zadanie od ktorego moglem zacząć. Po dwoch godzinach mialem wszystkie ponapoczynane. Po dwoch i pol godziny skonczylem 3 zadania reszte zostawilem tak jak była. 30% powinno być. Ale nie uczylem sie do niej zupelnie więc.. 2 zadan nie zrobilem bo zapomnialem jak sie robi schemat hornera, innego bo nie wiedzialem jak sie sinusy przez siebie dzieli - to wszystko bylo tylko trzeba sobie powtorzyc.
Ale i tak zmienie deklaracje maturalna na informatyke.

Uważam, że matma to sadomasochizm, ponieważ osobiście nigdy jej nie rozumiałem, ba, od drugiej klasy gimnazjum co semestr jestem zagrożony. Mimo korepetycji, jak i osobistego ślęczenia nad nią po kilka godzin - null po prostu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rekinek (Post 2353806)
22

heh dzisiaj wlasnie iopidjalem moje przysze ld dzidzi ":D

Edit: i gdyby nei to ze w jakis samocjhdo walnalem po piajku to by bylo fajnie ?D

Przypomniał mi się kawał.

Spotyka się dwóch znajomych:
- Stary, jedziemy do Zenka, dziecko mu się urodziło.
- Tak? A co ma?
- Wyborową.

....mistrzuniu.... 29-11-2008 01:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2352899)
Bo z tego co przeczytalem to wywnioskowalem ze sieje sobie odpuscili gre na tym serwie (tymczasowo)?

gonzo jak matury poszly? bo u mnie przejebane matma rozszerzona i 3 zadania tylko zrobilem

to zle zinterpretowales wypowiedzi kogokolwiek od nas.

btw. jakis frajer dal mi bana hahaHAHahhaha zenada, ale nie tylko mi bo zlaczkowanemu tez ;s hehHEHEhhaha zaaall

....mistrzuniu.... 29-11-2008 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenow (Post 2353896)
to teraz sie tylko dowiedziec ktory to mod sie bawi w straznika texasu i dojebac

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tempior
Powód: Zupełny brak kultury
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.

Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------

To ostrzeżenie nakłada 10 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.

Oryginalny post:
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=2351703
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lovePA
Oryginalnie napisane przez LovePA Pokaż post
hahaha zdziwiłbyś się jak dużo wiem na temat lamusie po zawodówce, nie wiesz z kim gadasz a zgrywasz cwaniaka. dajesz się mamić że niby ja to akont dilejtet or so założę się żę jakbym powiedział że ja to hagen to byś uwierzył a potem bym zmienił się na dalitasa który stoi na aukcji za 1,4k koron szwedzkich i byś się zjebał w gacie. nawet nie wiesz jak łatwo tobie i twoim kumplom z wiochy wcisnąć baję. i do tego bezczelnie uważasz się za nie wiadomo kogo. dowartościowój się tu dalej może zyskasz uznanie gdzieś poza dwutysięczną wioską.

zamknij morde dzieciaku pierdolony bo !GOWNO WIESZ!

jestes takim kozakiem na forum to sie ujawnij kim jestes naprawde. Twoje slowa odpowiadaja za twoje wychowanie.
Dziecko neo
Pozdrawiamy
Forum Tibia.pl

lóól, takie cos mi wyslali heh

Weronisia 29-11-2008 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2353493)
to ie jes żadne 150 h na ture bo z twoim lvl padniesz za nim battle się zacznie, i wąłsnie po to miałbyś expić żeby się kiedyś przydać, ale właśnie dlatego Polacy mają wszędzie po pizdzie od szwedów.. bo są GŁUPI.

@WErOnIkA
Ta kochamy się co wieczór :] Co tam ciekawego słychać oprócz tego że grasz na Aldorze (a tak wogóle to twoje miasto jest hujowe, 1h szukania jakiegośmiejsca żeby flache rozpracować w spokoju)

lol byles i nic nie powiedziales xD?
Ja juz jestem wiecej w Krakowie niz w Warszawie, ale mysle ze udaloby sie cos wypic:> mówie jak alkoholiczka a po 1 wypitym piwie swiat staje sie bardziej kolorowy :D Wawa ogólnie beznadziejna i do tego duzo wsi sie zjechalo w pogoni za edukacja ;<

Al'Bundy 29-11-2008 20:48

[quote=Gonzo;2353872]Dodam jeszcze, jak wygląda mój sprawdzian z biologii - dostajemy zadania z matury, HUH! I <3 biol-chem.

mi tez ciagle pierdola o tej maturze ... " na maturze bedzie to, na maturze bedzie tamto" etc a o matmie to nic nie wspomne ...

yoguss 29-11-2008 21:17

w sumie nikt wam nie kazał iść do liceum

rekinek 29-11-2008 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yoguss (Post 2355036)

musisz sei uczyc do 18 roku zycia bo inaczej zostanie nalozona kara piniezna lub inna na Twoich rodzicow ;p

Eneris 29-11-2008 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Weronisia (Post 2354627)
lol byles i nic nie powiedziales xD?
Ja juz jestem wiecej w Krakowie niz w Warszawie, ale mysle ze udaloby sie cos wypic:> mówie jak alkoholiczka a po 1 wypitym piwie swiat staje sie bardziej kolorowy :D Wawa ogólnie beznadziejna i do tego duzo wsi sie zjechalo w pogoni za edukacja ;<

używasz już GG? Do Krakowa zamierzam zawitać po maturach bo robie małe tour do Zielonej Góry.

Gonzo 29-11-2008 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Al'Bundy (Post 2354985)
mi tez ciagle pierdola o tej maturze ... " na maturze bedzie to, na maturze bedzie tamto" etc a o matmie to nic nie wspomne ...

Dokładnie. Matura w dupie dziura, 30 % to żaden próg. I tak zdamy, chociaż... Niestety, samo zdanie mi nie wystarcza - na medycynę chce się dostać.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yoguss (Post 2355036)

W sumie też prawda, ale czasami każdy powinien trochę ponarzekać. Dla odstresowania. :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rekinek (Post 2355073)
musisz sei uczyc do 18 roku zycia bo inaczej zostanie nalozona kara piniezna lub inna na Twoich rodzicow ;p

Autopsja, czy zacząłeś czytać poradniki dla początkujących rodziców? ;)

Gonzo 30-11-2008 02:05

Rozmowy nocą, wersja Elysia.

01:51 You see Werladyn (Level 71). He is a paladin.
01:51 Vasilies [117]: o,o
01:51 Werladyn [71]: 0.o
01:51 Vasilies [117]: :O
01:51 Werladyn [71]: :o
01:51 Vasilies [117]: OWL
01:51 Werladyn [71]: wtf
01:51 Vasilies [117]: i dont know.
01:51 Werladyn [71]: me too
01:51 Werladyn [71]: gonzo
01:51 Werladyn [71]: xD
01:51 Vasilies [117]: heuaehauiehaeuiae
01:52 Werladyn [71]: oldwerladyn here
01:52 Vasilies [117]: OldWerladyn
01:52 Vasilies [117]: wiem
01:52 Werladyn [71]: yeye
01:52 Vasilies [117]: :D
01:52 Werladyn [71]: :P
01:52 Werladyn [71]: ja tyz
01:52 Werladyn [71]: xD
01:52 Vasilies [117]: o rly?
01:52 Werladyn [71]: nie no na zarty
01:52 Werladyn [71]: :P
01:52 Vasilies [117]: e, to wleci na tibia.pl
01:52 Vasilies [117]: o,o
01:52 Werladyn [71]: co
01:52 Werladyn [71]: xD
01:52 Vasilies [117]: GÓWNO, tu Cie mam :D
01:52 Werladyn [71]: aaaaaaa
01:52 Vasilies [117]: 1:0 dla mnie.
01:52 Werladyn [71]: dobre
01:53 Werladyn [71]: spytne
01:53 Werladyn [71]: jestes sprytny jak lis
01:53 Werladyn [71]: nie no tak mnie zrobic
01:53 Werladyn [71]: xD

OldWerladyn 30-11-2008 02:08

to było takie sprytne :P

Gonzo 30-11-2008 02:20

Jakie to uczucie, gdy z PZ można wyjść TYLKO w nocy?

http://img221.imageshack.us/img221/104/faildmi0.jpg

To już trzeci fail.

Decade 30-11-2008 03:28

wczesnie z andrzejek wrociliscie.

nie stresuj sie matura, w 3 klasie bedziesz chcial studiowac cos zupelnie przeciwnego do medycyny.

Gonzo 30-11-2008 03:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2355491)
wczesnie z andrzejek wrociliscie.

nie stresuj sie matura, w 3 klasie bedziesz chcial studiowac cos zupelnie przeciwnego do medycyny.

Na andrzejki siedziałem w domu, nie ma to jak zapalenie tchawicy, huh!

A co do matury - szczerze w to wątpię. :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15.