![]() |
|
Expic czy nie o to jest pytanie...
Mam małe pytanko mam knighta 29 lvl skile 69/69 4 mlvlB) i czy jak wbije 70/70 skilla to czy moge juz spokojnie zacząć expić czy wbić jeszce te pare skilli?? osobiście już mi zbrzydło to skillowanie :p będe wdzięczny za odpowiedź8o
WIELKIE POZDRO DLA ALL!!8o |
To zależy jakie Ci skille odpowiadają. Chcesz zaczynaj expić to twój wybór. :P
Ale ogólnie masz całkiem niezłe skille :p |
Cytuj:
Jak zbrzydnie ci expienie znaczni skilowac albo robić cos, na co masz ochotę xDD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz racje - teraz w erze run na hotkey'e paść można chyba tylko na lagu, kicku :) |
Cytuj:
Moje stare konto na forum :p Będę z niego pisałB) |
ja mam 12lvl skille 45/43
(dragon shield fire sword :P ) i czy to dobre skille czy nie??? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
na 16 lvl mialem skile 60/60
ja mam 49 knighta i mam skile 79/79 i jest dobrze :]
|
Moim zdaniem każde skille są dobre i da się z nimi normalnie grać. Na początku lecą szybko więc troszkę treningu nie przeszkadza, ale jakieś tabelki xx skill na xx poziom są bezsensowne. Jeżeli grasz i sprawia ci to satysfakcję, to nie musisz pytać innych jakie powinieneś mieć skille. Jak długo odpowiadają one tobie, tak długo nie powinny one nikogo obchodzić.
|
ja mam 36 knight'a skile 78 76 i jakos dobrze mi sie nim gra, nie potrzebuje zadnych evul pro skilli
|
wychodzisz na maina wbijasz 20 lvl i skilujesz do 80 a pózniej to według uznania
|
Czytaj
Cytuj:
- A więc musisz trenowac na 2 potworkach. (Wiecej nic nie daje). - Najslabsza bron z danego profilu (trenujesz axe bierzesz "sickle", wiem, że na niektórych światach ciężko je zdobyc lecz jeżeli wychodzisz z rooka i wiesz, że już będziesz trenił axe i oczywiscie będziesz knightem idziesz do All'Dee czy jakos tak i tam po 15 gp jest 1 sickle. Kupujesz z 5 na wypadek deadów przez pk czy tez zagapienie się na dwarfie czy w innych przypadkach. - Tarcza- też nie musi byc profesjonalna. Ja myślę, że nie warto zakładac dragonke, natomiast myśle, że dwarven shield styka. - Jak wspomniałem wyżej najslabszą bron do treningu bierzesz i idziesz zrobic jakies 30/30 na trollach (W carlin dobrze się robi tylko, że duzo ludzi ale mniejsza z tym). Następnie kupujesz eq za kasę, którą udało Ci sie zebrac z trolli. Później mając eq ruszasz na dwarfy do Kazrodoon z 2 parcelami. Układasz je tak abyś mógł spokojnie trenowac na 2 dwarfach. Jedziesz do skilli 65/65. - Następnie idziesz na minotaury tez w Kazoo( Jak ktoś wie gdzie są), a jak nie szuka innych miejsc. Skillujesz ile chcesz i idziesz expic. Myślę, ze pomogłem kilku osobom w kwestii skillowania Ja skille 60/60 zrobiłem w niecały tydzien. /Recifo |
lol
ja mialem knighta 14 lev skile 48 sword i 45 shilding oraz 3 magic level ale niestety mi konto shakowno i jakos nie umiem go odzyskac :( jak by co napiszcie do mmnie i powiedzcie mi jak je mam odzyskac plz
|
@up
dobre wg. mnie na ten lvl to 60/60 @down wedlug mnie!!X( |
Ja mam lvl 93 ek
Skile 87/79 eq: dsm, g legs, demon helmet, boh, aol i gs. Dobrze ? :o |
/\up
Jak dla mnie to trochę słabe skille jak na twój lvl,szczególnie ten shield. |
ja na 19lvlu mialem skile 65/64 obecnie mam 33lvl i skile 69/67 (ida w gore :p )
|
skile
jakie macie ksile ??:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35. |
|