![]() |
|
Frapper cho grać uszyć mi jakiś gear bo mam sux : P
|
A ja bym chciał, żeby w końcu coś się działo wokół ogrów w hordzie :)
Mógłby się zamiast dragonmaw clan przyłączyć do hordy Twilight's Hammer clan :P |
Cytuj:
|
No właśnie!
A może Garrosh to tak naprawdę będzie Deathwing, przemieniony w orka. Deathwing w cata wróci, zarąbie Garrosha i zmieni się w niego, dołączy klan dragonmaw do hordy, który będzie tresował(?) nowe smoki, a klan Twilight's Hammer dołączy się by służyć Deathwing'owi, żeby wspomagać Armaggedon. Cairn się sprzeciwiał to smok zgadał się z Grimtotemką by podała truciznę, a Deathwing wyzwał go na pojedynek, w którym ma zginąć Cairn, a nasz przebiegły czarny smok udaje wystraszonego i że to był wypadek. Za dobrze wykonane zadanie w społeczność taurenów powoli wnikają grimtotemy (auctioner, banker). No czyż to nie genialne? |
Nie. <znaczki>
|
Jak nie jak wszystko idealnie do siebie pasuje?
|
Teorie spiskowe w WoWie i hui! lolnage!
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
tadaa |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
No nie, nie zaczynajmy znowu debaty >_<
|
Cytuj:
Tłumaczenie dla debili: Smoki mogą przyjąć wygląd dowolnej lub prawie dowolnej rasy. Jednak tworzą pewien wygląd - np. Alexstrasza wygląda jak wygląda w human formie w jakiej jest w wyrmrest accord. Nie byłaby w stanie wyglądać tak jak np. Jaina. Cytuj:
|
Uwielbiam jeść banany.
|
For The Pony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
For the Aiur.... yyyy Ner'zhul
|
For the Chopper :cup:
|
For the Kebab und Tortilla!
|
Cytuj:
Rejestracja ftw? : D |
Jak szybko zarobić dużą sumę golda(chcę legi i buty 264ilvl crafted) , nie mam żadnych profesji ,które miałbym wylevelować?
|
Needować na dungeonach jak dzika świnia! To mój ulubiony sposób.
|
AH control.
Ale to jest zbyt skomplikowane, byś nic nie wiedząc na to zarobił. Wygrinduj sobie jakieś profesje je heja. A jeśli chcesz wiedzieć, czy poza tymi dwoma są jakieś sposoby na zarobek - to nie ma. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02. |
|