Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Valoria (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27429)

Kora 18-08-2006 15:47

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10842

Baksiu nowa sol zabity przez boundy ;]
Miłego dnia.

Horzym 18-08-2006 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demek (Post 942463)
To co zamazałem to jest TOP SECRET tylko 1 osoba ztego forum wie co prócz mie ;)

ja wiem...obsidian knife

taki niby "bro" z ciebie haja.... a nie chcesz kumplom powiedziec... co zrobic zeby outfit dostac

Domis 18-08-2006 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horzym (Post 942576)
ja wiem...obsidian knife

taki niby "bro" z ciebie haja.... a nie chcesz kumplom powiedziec... co zrobic zeby outfit dostac

No Haja, jeśli Horzym mówi prawdę co jest możliwe bo może i masz knifa. Ale takie gadki typu:
Pół Carlin mi pomogło zbierać, szeryfowi Carlin wszytko itp. To mnie w*****a :/ Jeśli serio masz tego knifa to wielkię dzięki. Bardzo jesteś pomocny...I ciekawe czy Gasval wiedział.

Ogórkowy 18-08-2006 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Af Patryk (Post 942394)
Co tu dużo gadac.
Jakos leci. Haja ma większe skile i dobry lvl
JA mam mniejsze skille.

NO I NARA ;p

Czy ty jesteś taki nieudolny czy nieudolnego udajesz? Jak udajesz to wychodzi Ci to całkiem nieźle. Lizodup też z Ciebie niezły.

Gz Haja bakpaka! :D:D No ale jednak mógłbyś im pomóc. Zresztą, to są wasze sprawy. Nie mieszam sie. Na mnie przyjdzie czas później :P

(Może dziś będą 2 ss`ki :D)

Demek 18-08-2006 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horzym (Post 942576)
ja wiem...obsidian knife

Jeb***ci KOFNIDENCI!!!

Pewnie ci Szyber powiedział....? BTW. takie ze mnie bro? Ale kogo bro? Co zrobić żeby outfit dostać, to on wie. Jak chcesz mogę ci powiedzieć jak zrobić all addony :> Jak byś miał nie swojego knife to byś pożyczał? Simor a Gasval nie wiem czy o czymś wiedział -.-!

Af Patryk 18-08-2006 20:13

Ogórkowy

Ogórkowy ty sie odpier**
Co ty sobie wyobrażasz?

Masz sie odjeba*** ode mnie.

:cup: :cup: :cup:

Palladyn von hellgate 18-08-2006 20:23

o kurwqa ale lolki jestecie ten qest jets prosty na ten nozyk :D sam go mam pisze na privie jak go zdobuc a raczje daje linka

Mathias'Wielki 18-08-2006 20:44

Co do questa jest on "prostacko" prosty wystarczy zdobyc kilka itemow i juz ma się go. (Simor noza juz nie mam pisz do Paleya)
Zapomnialem dodac :
http://www.republika.pl/trecko/addon.jpg

Ogórkowy 18-08-2006 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Af Patryk (Post 942963)
Ogórkowy ty sie odpier**
Co ty sobie wyobrażasz?

To nie spamuj i nie podlizuj sie Haji to będzie wszystko dobrze -,-

Gz Mathias! Coraz więcej ludu ma czapeczki. Zaniedługo czas na mnie :evul:

A jednak dziś nima ss`ków :P Będą jutro, będą.

Metal Master 18-08-2006 21:07

... Stfu .

Gz Mathias :)

~Metal.

Paley 18-08-2006 21:50

A tu ss z moim najlepszym kumplem w Tibi jak i w rlu Mathiasem...

Btw Pozdro Dla Pana Piotra...:)
http://i79.photobucket.com/albums/j1...a190/Piter.jpg

Prosze a tu dowod ze ten Knife jest bardzo latwy do zdobycia..i przestancie sie o to klucic kto go ma a kto nie jak chcecie piszcie powiem wam jak go zdobyc to jest zajbiescie proste!!...
http://i79.photobucket.com/albums/j1...a190/Knife.jpg
Pozdro

Metal Master 18-08-2006 21:59

Wow , ale jesteś cool ,że wiesz jak go zdobyć , co 5 osoba wie :P

~Metal.

Palladyn von hellgate 18-08-2006 22:08

paley tak proste jak ci ktos powie jak go zrobic :P btw. mathias gz addona palye i gasval terz :d

dsi 18-08-2006 23:02

i'm back :'(

y0 właśnie wróciłem z wakacji :p (ale mi to wakacje;) )
zbiorowe gZ : gZ aLL lvl up,questow, itp ,itd :)

mam przykra wiadomosc:
oto gdy wrocilem elegancko sciagam tibie 7.8,instaluje,i ... wlasnie wpiesuje passy i ch... !!!! Account number or password is not correct !! 8o -.-
wbijam na tibia.com ,szukam, patrze, nesson:Last login: Aug 15 2006, 22:48:56 CEST mysle co jest qrwa przeciez ostatnio sie lagalem przed wyjazdem 28 lipca !!!! z domku mi nic niezginelo (poszedlem tam innym charem),lvl ten sam,ogulem wszystko niby ok.heh wkur...em sie lekko no nic przywoluje passy i cierpliwie czekam jak sie nieuda (a musi sie udać!!!) to przestane grac heh szkoda ale jest jeszcze szansa :confused: wiec ... trzeba wiezyc to tyle cYa odezwe sie jootro jezeli ktos cos wie pisac na gg albo na forum :p jeSZczE 1 gZ aLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Domis 19-08-2006 01:04

A czy ktoś się kłóci kto ma nożyk lub nie?? Nie! Tu tylko mówimy kto ma nożyk i ukrywa przed swoimi jak to sam nazywa "bro" i kłamie, że mu pomagało pół Carlin! Nożyk łatwo zdobyć wystarczy dać pewnemu cyklopowi 3 bast skirty, które nie tak łatwo zdobyć. I jeszcze pare rzeczy...Ale co tam jak "niektórzy" ukrywają, że mają to ja też będę ukrywać przed nimi różne rzeczy i zobaczymy kto na tym straci...

Af Patryk, a ty wez wypier*** bo mnie w*****asz. S*******aj z tego forum, albo zdobęde twój adres i ci spieprze koniec wakacji!!

@EDIT:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $arex (Post 943289)
Dzis ekipa z valorii poszła na quary !!!
Film:
xxx

Keyloger i radze nie ściągać.

Demek 19-08-2006 11:51

@
Nesson:

Starym rec-keyem to ty nie odhakujesz chyba ze e-mail nie jest zmieniony to twoja jedyna sznsa ... troche nie fajnie ;/.

@
Simor:

Nie płacz kupie Ci kretki 1kk odcieni bieli okej?

@
Down

Kiedyś będzie lepiej :) Nie płacz!

Domis 19-08-2006 12:11

Demek ty też wy*******aj i mnie nie w*****aj. Kup sobie te kredki i wsadz w dupę.

Ufocznik 19-08-2006 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Af Patryk
Ogórkowy ty sie odpier**
Co ty sobie wyobrażasz?

Ty jestes z PZPNu, czy co?

Ludzie poprostu ignorujcie tego idiote, to mu sie znudzi i tyle, widac ze to jakies niewyzyte dziecko ktore matka dusila w domu przez miesiac, a teraz musi sie wyladowac -.-

Btw. spokoj z tym nozem, zdobyc jest go cholernie latwo, wiec nie wiem o co te klotnie

12:54 You see an obsidian knife.
It weighs 1.00 oz.
Sharp and light, this is a useful tool for tanners, doctors and assassins.

Demek 19-08-2006 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 943743)
Ty jestes z PZPNu, czy co?

Ludzie poprostu ignorujcie tego idiote, to mu sie znudzi i tyle, widac ze to jakies niewyzyte dziecko ktore matka dusila w domu przez miesiac, a teraz musi sie wyladowac -.-

Btw. spokoj z tym nozem, zdobyc jest go cholernie latwo, wiec nie wiem o co te klotnie

12:54 You see an obsidian knife.
It weighs 1.00 oz.
Sharp and light, this is a useful tool for tanners, doctors and assassins.

Łatwo zdobydź ale bast skirty łatwo? nie sądze :P Ok ... juz luuz :)

@Af Patryk

Żal mi ze jesteś odemie z miasta :>

dsi 19-08-2006 13:35

e-mail jest niezmieniony wyslalem sobie nowe passy na maila ale jakos do tej pory nieprzyszly ;/ niby 24h wiec jak do 18 niebede to ch..nia :( ale jestem lekko w*****ony heh ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03.