![]() |
|
|
Gratz all...
Bebi~ wez wyjdz bo juz mnie wkurzasz z tymi loot'ami >.< <3 Cheat na loot'a ma |
|
Cytuj:
SCAMMER WCZORAJ MIAL BYC !!!111 |
Gratz Acar ale i tak jestes piczka :*
Skoncz ju grac w to gowno... |
Cytuj:
@ Acar Gyzy.. za niedługo dogonisz mnie w ml ;PP a na ssie z lvlem prawie mnie złapałe¶.. :P ~Bogar |
No no no ładna kolekcja Grali:)
Gz lvl |
Grali zamiast wydawac kase na addony mogles mi dac :-p j/k ofc Congratulations addonóów:D
|
Witam,
Chcialem panstwu przekazac bardzo smutna wiadomosc, otorz nasz wspanialy gracz Bebilon zmarl wczoraj smiercia tragiczna, uduszony przez kabel od wscieklego VibraMachine3003 kolezanki z klasy. Przeciwko kolezance Katarzynie J. toczy sie sprawa w sadzie dla nieletnich. Zdjecie z pogrzebu: http://i44.photobucket.com/albums/f1...n/DSCF1655.jpg Kondolencje dla rodziny sklada, Murderer. |
Oj Grali :-) No ladnie ;-) To teraz mnie dogoniles w addonach ;-) to teraz moja kolej? :D Jak narazie przerwa... Bebi~ <- Yyyy, znaczy jego blizniaczy brat blizniak :D |
Grali co to bylo? Pokaz mody? Gz :P
|
Gratuluję wszystkim ss'ków :)
Gremlin :P Ładna kolekcja :) |
Ładna kolekcja Grali, gratuluje :-)
|
|
Co¶ tutaj niemrawo ostatnio, dawajcie więcej ;)
|
Dziękuje za grę osobom takim jak: [char] Vetius[/char] Hege [char]Surufon[/char] [char]Orzel[/char] [char]Grali[/char] [char]Hecate gorgo[/char] [char]Ayowyn Gorgo[/char] [char]Visuboti[/char] [char]Aversin[/char] [char]Bosir[/char] [char]Nezogogi[/char] [char]Acarmis Sorcerer[/char] [char]Kelrothvesbanelm[/char] [char]Shallaw[/char] [char]Poranna[/char] [char]Alex De'Caro[/char] [char]Carmage Eternal[/char] [char]Dromader[/char] Bosal [char]Mighty Zaglada[/char] [char]Va'esse[/char] Bebilon. |
[*]
Powodzenia w Rl'u ;d |
a co Bebi rzucasz Tibie? :>[*]
|
Bebik Nub i tak wiem , że wrucisz :P
Gl in rl :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:16. |
|