![]() |
|
No w sumie takie eq w rs no to dziwne.
Respect dla Ell~ |
8o Ciekawie się robi 8o
* Avis vs Successful * Uriza squad vs Dizt Cold * Nev pk squad;) vs ...no na razie padł Ell |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Screeny
69 MS http://img89.imageshack.us/img89/9033/tefr2.png 56 ED http://img84.imageshack.us/img84/5669/tufnk9.png 41 EK http://img227.imageshack.us/img227/9333/41ff3.png 37 MS http://img89.imageshack.us/img89/2818/37zz0.png Ten 37 MS i 41 EK ubiliśmy na szybkosci w thais jak pekowali ;) nie byly zamierzone fragi więcej w krótce |
Hahahha widze ze ziomki ze Stalowej ostro szaleja ale to dopiero poczatek :evul:
|
Cytuj:
|
.
Aphydion odezwij się na Tibii. Raków&Stalówka I All Jasne Chyba xD
|
Cytuj:
@Xanroar Cytuję : Cytuj:
@MarcinStw No gratuluję! W końcu wielki Pan Szeryf padł. Btw. Co poleciało z Ell'a oprócz ekwipunku? Runy jakieś? ;p |
heh.. widze ze tu o mnie mowi sie rozne rzeczy wiec postanowilem cos wyjasnic zeby nie bylo plotek >.<
1# Jak dostalem combo to zobaczylem ze bijecie mnie z wandow i rodow, wiec postanowilem napisac help na guild chacie ;) ale nie zadzialal tabulator i napisalem to na default, lecz dostalem combo i nie zdarzylem sie uhnac.. 2# Bylem w good eq poniewaz wracalem z hunta i kolega do mnie napisal zebym przyszedl do venore bo mial rzeczy dla mnie do addonow na sell ;) Potem pokrecilem sie pod dp i stanolem na chwile zeby pogadac na gg.. i zobaczylem ze mi zjerzdza hp i wiecie co sie stalo dalej.. 3# Gratuluje loota ale to nie jest koniec ;) moze i moich rzeczy nie odzyskam ale nawet jak bym mial bana wbic powybijam was suczki ;) 4# Przyznaje ze wczoraj sie poplakalem bo to normalne jak straci cos wartosciowego.. w moim przypadku z 400zl ;p 5# Zadne jebane noobki nie doprowadza do tego zebym przestal grac w tibie.. wczoraj mialem taki zamiar ale jednak bede gral dalej.. Signed. Ell~ |
Cytuj:
#1 WIELKI PAN SZERYF MUSIAŁ PISAĆ HELP!? Nie radziłeś sobie z 30lvl'ami? ;D Jak chcesz ich ubić, to włącz wybij ich lepiej pojedynczo (Jeśli zdołasz). |
Cytuj:
Jak cos to ja jestem Vice Sheryfem Thais.. Sheryfem jest Senoth ;) A ubije ich jak bede chcial.. to juz nie twoja sprawa ;) Signed. Ell~ |
Cytuj:
Tak, poradził bym sobie. A wiesz czemu? Bo nie jestem na tyle głupi by afkować poza Depo, Temple etc. ;] No i oczywiście nie stoję przed depo, i nie szukam SD COMBO -.- I bym na Twoim miejscu w takim ekwipunku nie biegał |
Cytuj:
a nie kozaczysz.. pewnie jestes noobem tak jak tamci ludzie i masz max 30 sorc krotym cfaniakujesz i sie wozisz.. eq w ktorym sie bujam to tez nie jest twoja sprawa.. i dla twojej wiadomosci nie bylem afk.. jak bys sie nauczyl czytac to bys wiedzial bo wszesniej to napisalem.. |
Ekhm.. Ell~ i znowu kozaka zgrywasz ;) jakbyśmy byli takimi noobkami z 30 lvl'ami to byśmy poszli pekować na kopy albo cos w tym stylu.. po 1
Po 2 nie moge sobie Ciebei wyobrazić jak nas ganiasz "solo" ? albo z twoja gildia pajacyków :D (wpadli wczoraj 70 ek i 90 ms walneli w noob chary z Gfb, naibli poczym 90 ms~~ nabił rs'a dostał magic walla przed siebie i zaczoł uciekać ;) PO 3 PRIMO NIE BYłES AFK ;) bo cały czas biegałeś <szybka akcja z naszej strony i sam nie wiedziałeś co sie dzieje i nie opowiadaj caly czas bajek, bo jak dostaleś 2-3 hity z rodów/wandów odrazu sie uhałes, po czym dostałeś Comob pierwsze napisałeś <help> Drugie (dobitka) Gleba :) TO TYLKO GRA Pamietaj Edit Cytuj:
|
Cytuj:
Nie nazywaj innych noobami, bo sądzę, że przez właśnie takie KOZACZENIE padłeś. (To wynika z postów 1 człowieka z tamtego PK Teamu) @UP Ale nie którzy nie rozumieją, że to gra. I weź już nie jeździj po Panu Szeryfie, bo on może się zemścić. P.S CZESIO ROXANDO To była Ironia (dla wolniej myślących ;p) Btw. Dla mnie nie liczy się poziom, i postać, tylko osobą, która tą postacią gra. Ale dla Ciebie liczy się chyba tylko poziom i postać w grze ;/ P.S 2 Ell, rozmawiamy o Tobie! Czujesz się doceniony? ;D (To do Twojego postu kilka stron wcześniej) |
Cytuj:
Przyznaje ladna akcja ale z uhaniem to przesadziles.. nie uhnolem sie ani raz. |
~koniec tematu~
Padlem, trudno, nie popelnie tego wiecej bledu.. papa |
Cytuj:
|
To fajnie graj dalej otrząśniesz się z tego powoli ;]
Myślę że ten died dał Ci dużo do myślenia:) Nie wiem czy się zmienisz ale bym chciał. I jeszcze jedno lepiej nie zadzieraj z nami ;) Do zobaczenia :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |
|