![]() |
|
@up
Ten labirynt to chyba wyjście z miasta dla 1 lvl'i tam przez poison spidery. |
Labirynt to ten przed mino hell , nie ma tam respa minosa ale nie wiem ... probujcie hehe ;)
|
ja też mogę się dołączyć, tylko na Jamera bo tam mam na roku 10 lvl... ale przecież 1 lvl nie mogą wychodzić... jest jakiś tunel?
|
Problem :O
Cytuj:
Tylko że oni 0 EXP'a muszą mieć no to problem ale ... odprowadzić do Minosakowatego Hela (xD) ... odprowadzic do schodow i niech dedaja ale ... LF dac im i po sprawie |
@Vermilion
Ciekawa propozycja, ale potrzeba 14 osób i to na tym samym serwerze. Jeśli ktoś będzie chciał wykonać ten test to ja się zgłaszam jako prawiczek ;p |
Titania ???
Cytuj:
PS. Na Titani cały rook w Rooksteyerach więc ... uda sie ... może ... już to widze "Titania ... Pierwszy Server który zdobyl Sworda of Fury na Rookgaardzie" xD:p:p:p:p |
E mozemy sie zebrac na danubi pojde swoim rookerem potrapuje wszystko i gitest, moze byc jutro o 9 rano?
@edit moze z jakiegos npca da sie wycisnac jakies info majac na sobie silver lub bronze amuleta pojde poproboje z hiacynthem... |
Hmm
Hmm ... Nie wiem .
Ehh... na Titani jest wiele rooksteyerow |
@Vermilion
@Vermilion
1.Czy Czasem na Danubi nie było bardzo często AS'a ? 2.Czy na Danubi byl Munster ? 1.Tak był ale pokonywany przez same 20+Levele 2.Tak był ale pokonywany przez 5+ Levele xD:D:p |
a ma kto na titanii zafundowac kilka lifeow?
|
LF ? ok
Mam połowe BP of Life Fluid . Wiem że mało ale i tak wydałem dużo kasy na nie (chyba jakies 800 gp xD) a mam 4-5k nie wiem bo nie sprawdzalem xD ale chyba 4k a ten Mine Friend nazywa sie [CHAR]Zimmer Astral[/CHAR] i on ma 3-4 BP of LF więc on ci da 5-6 LF i idziemy xD
Ale sie opisałem xD |
:(
On padł na Mainie i Chyba ich juz nie ma ale zapytam jak bedzię ONLINE :( dlaczego on padł ! musiał na Maina isc (Zdrajca Aff...)Ale i tak go lubie xD
|
ok to moze byc o 9 rano w ta sobote ;D?
|
Nie wiem
Nie wiem ... Jak będzie ONLINE to idziemy a jak będzie OFFLINE to Nici (Jeszcze tylko kupie Igłe i bedzie Igła i Nici)
|
jak cos mozemy pojsc na danubii mam 12k
|
:(
A jaki lvl bo ja nie wiem jak dojść tym tunelem :( do lasu i gdzie sie wychodzi :(
|
Przepraszam bardzo, ale takie rzeczy, to na PW załatwiać. A potem się ludzie dziwią, że spam jest.
@Ghazbaran Używaj opcji "Edytuj". @down Cytuj:
|
Cytuj:
Jak chcesz pomóc do napisz gdzie sie wychodzi tą dziora do lasu ?? @edit @down TY za Info ;] |
Ostatni raz lecą te linki z tunelem dla 1 leveli:
Tutaj się wchodzi: http://tibia.pl/earth.php?x=32076&y=32173&z=0&q=177.49 Tutaj, po dość długiej wędrówce, się wychodzi: http://tibia.pl/earth.php?x=32094&y=32137&z=7&q=177.49 |
Thx
THX za Info (chyba sproboje wejsc i wyjsc xD)
:D:p:D:p:D:p:D:p:D:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59. |
|