![]() |
|
Cytuj:
ET to milicja, czy jak? 'Wybawcy dla Polski.' |
Cytuj:
signed: zóodziej i ewól pekej |
jak myslisz ze et bedzie ubijalo kazdego pkera to chyba sie mylisz ;S
|
80 rp z reasonem ? z przyjemnoscia.
|
widzisz,teraz to suv jest straznikiem texasu ^^ (chyab ze zle odebralem jego posta ^^)
|
suv jescze niedawno marudziles ze masz lagi, a teraz chcesz ratowac swiat :p
|
huhu kolego ^^
suv za chwile pojedzie cie jego stalym numerem -wklejeniem linka do jakiegos przezabawnego obrazka ^^ (wypadalo ci sie bedzie smiac :)) co sadzicie o wyborze mannowa na gracza miesiaca NG?:S |
suva obraski sa tak samo przezabawne jak jego satyra i ironia hue hue hue 8o
|
oj tak ^^
strazak,kojarzysz ulice wspolna w tomaszowie ?:d |
Voletin
nie badz taki do przodu z pekowaniem zapomnieles jak pekowales z van del sal i sabagaustem ? zabraklo van del sala to help PK ? |
apropo Slayer of the moon
http://www.allegro.pl/item161326280_...l_paladyn.html to chyba wlasnie jest licytowana postac :D tylko ze dane na allegro stare bo to juz jest 81 rp :D |
Cytuj:
Dużo ;d Ceni się ;d |
Czy ja wiem czy sie ceni ja za Yoxota dostalem razem 450 pln :P a sellnolem go na 72 lvl :O
|
Poloneza czas zacząć. - Podkomorzy rusza I z lekka zarzuciwszy wyloty kontusza, I wąsa pokręcając, podał rękę Zosi I skłoniwszy się grzecznie, w pierwszą parę prosi. Za Podkomorzym szereg w pary się gromadzi, Dano hasło, zaczęto taniec - on prowadzi. Jutro studniówka :D. Więc ja się będe bawił a wy się tu dalej nawzajem przekrzykujcie :P |
Miłej zabawy Fin'er. ;dd
Przydała by się jakaś impra u nas, co nie Boixos abstynencie;d? A na Obsidi nic się nie dzieje. Zastój. |
strazak wiesz ze mam cie glebiej niz boixosa i reszte ;) bo oni sa gowniarzami to ich debilizm rozumiem - ale u studenta ?
|
jasne suv jasne
wszyscy sa glupi, debilni, malo smieszni tylko ty jestes superowy ty i ludzi dobrze piszacy o tobie :D skoncz podstawowke to pogadamy B) |
@moreg
po ostatnim wydarzeniu wiesz ze juz nei pije ;( ;P @suv Wiek: 14 u o.0 rzeczywiscie ;D nawet jesli dane sa zaklamane,z tego co wiem nie nie wyszedles z liceum ;> a gowniarzem nie jestem :) napewno nie dla ciebie olek xd @strazak oczywiscie ze suv jest superowy !! i ma ciety dowcip i fajne obrazki !! |
Cytuj:
|
Widze, że tu sami przestrzegający tibia rules B) W sumie też mogłem sorca podlvlować bo za tanio poszedł...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |
|