Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Bez~ 05-04-2007 13:43

Jinikao Na Prezydenta !!!!1

Jinikao 05-04-2007 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1352321)
Nolin walczył w wielu wojnach, jeszcze za czasów gdy dla nas słowo Tibia zupełnie nic nie znaczyło. Odwagi i strategii na polu bitwy więszkość Iridii mogła by od niego się uczyć. Z tym że nikogo poza Zenami nigdzie już nie poprowadzi.

hmm, mozliwe ze walczyl na innych swiatach, jednak tego nie wiem:) Mozesz podac na jakich swiatach gral i jakimi charami??

Elevarm 05-04-2007 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1352342)
hmm, mozliwe ze walczyl na innych swiatach, jednak tego nie wiem:) Mozesz podac na jakich swiatach gral i jakimi charami??

Poprostu przeczytaj jego comment na tibia.com :)
Sorry, ale nicków nie moge podać..

Jinikao 05-04-2007 14:06

Huh 9 lat w Tibie pykac:o Musze z nim pogadac:) Wlasnie czemu on nie gra juz??

Alora 05-04-2007 14:21

Lolz

Miałam się już w tym temacie nie wypowiadać ale wchodząc od czasu do czasu porpostu nie da się tego nie skomentować. Teraz zachciało się wam szukania przywódców? Po tylu przegranych wojnach gdzie kozaki z tego forum krzyczały na cały głos że rozjebią arcanium. Okazali się być to tylko niewiele warci krzykacze którzy gówno dla serwera zrobili.
Co do Nolina. Popytałam kilku ludzi z Nova i faktycznie pamiętają go. Mówili o nim w samych superlatywach ale nie wierze że on by chciał poprowadzić horde polaczków do wojny z dobrze zoorganizowanymi szwedami. Prawda jest taka że szwedzi będą jeszcze długo rządzić. Dopóki im się ta gra nie znudzi. I nie wierzcie w te brednie o zjednoczeniu przeciw szwedą. W każdej wojnie poruszany jest ten wątek. Puste słowa rzucane na wiatr wiele razy. Tyle ...

Elevarm 05-04-2007 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 1352405)
Miałam się już w tym temacie nie wypowiadać ale wchodząc od czasu do czasu porpostu nie da się tego nie skomentować. Teraz zachciało się wam szukania przywódców? Po tylu przegranych wojnach gdzie kozaki z tego forum krzyczały na cały głos że rozjebią arcanium. Okazali się być to tylko niewiele warci krzykacze którzy gówno dla serwera zrobili.
Co do Nolina. Popytałam kilku ludzi z Nova i faktycznie pamiętają go. Mówili o nim w samych superlatywach ale nie wierze że on by chciał poprowadzić horde polaczków do wojny z dobrze zoorganizowanymi szwedami. Prawda jest taka że szwedzi będą jeszcze długo rządzić. Dopóki im się ta gra nie znudzi. I nie wierzcie w te brednie o zjednoczeniu przeciw szwedą. W każdej wojnie poruszany jest ten wątek. Puste słowa rzucane na wiatr wiele razy. Tyle ...

Wątpię żeby komukolwiek zachciało się szukanie przywódców, to ja poprostu nudzę się w pracy i tak od rana morałami spamuje... Poza tym, nie sądzisz chyba że jest tu choćby jedna osoba która wierzy w to że Nolin poprowadzi Polaków... Przeczytaj uważnie wszystkie posty.

@Jini - Nolin nie gra w Tibie bez przerwy od 1998 r, miał sporo przerw. Teraz powoli już kończy swoją przygodę z tą grą.

Massior 05-04-2007 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1352423)
Wątpię żeby komukolwiek zachciało się szukanie przywódców, to ja poprostu nudzę się w pracy i tak od rana morałami spamuje... Poza tym, nie sądzisz chyba że jest tu choćby jedna osoba która wierzy w to że Nolin poprowadzi Polaków... Przeczytaj uważnie wszystkie posty.

@Jini - Nolin nie gra w Tibie bez przerwy od 1998 r, miał sporo przerw. Teraz powoli już kończy swoją przygodę z tą grą.

Nudzisz się w pracy? :D moge się z Tobą zamienić... gwarantowane 0 nudy :D ten week 2 zmianka i zapierdylanie z dechami :) Anyway podsumowując na wszystko jest już za późnooooo...

C18 05-04-2007 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 1352405)

Nareszcie kurwa kompetentnie wypowiadająca sie osoba!1

@Jajinkał
I co że w bili fragi w rebelii, jaka nigdy wczesniej nie miala miejsca skoro i tak dostali w dupe?

Rastafarians 05-04-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1352423)

Nie tylko on....

Alora 05-04-2007 17:10

Elevarm

Elevarm chodziło mi o szukanie "Polskiego Nolina". Nikt nie poprowadzi przy zdrowych zmysłach polaków na rzeźnie przeciw szwedą. Popatrz na poziom polskich graczy w tibie. Każdy pilnuje swojej dupy. Jak przegrają jedną bitwę to zaraz wszyscy sie wypłacają. Albo szpiegują licząc na jakiś profit. Taka jest nasza mentalność. Mit polaka patrioty dawno już umarł. Zostało tylko kilkunastu oddanych sprawie którzy nie dadzą rady zmienić obrazu ogółu.
Wiem że za chwile mnie ktoś pojedzie że wale ściemy ale taka jest marna prawda. Jak szukasz dowodów rozejrzyj sie naokoło. W społeczeństwie które swoją niepodległość okupiło taką ilościa przelanej krwi nie powinno być głodnych dzieci,afer itp. Może za dużo tej krwi przelaliśmy że wszyscy sprawiedliwi polegli. A na placu boju zostały tylko świnie mendy , oraz kilku sprawiedliwych którzy chcą coś bezskutecznie zmienić. Nie wiem może. To tylko moja teoria. Wracając do iridi. Proponuje każdemu żeby się zachowywał pożadnie to nie powinienn mieć kłopotów. Wystarczy pozbyć sie wrodzonych skłonności do "kozaczenia" i może być dobrze. Tyle..

Elevarm 05-04-2007 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 1352717)
Elevarm chodziło mi o szukanie "Polskiego Nolina". Nikt nie poprowadzi przy zdrowych zmysłach polaków na rzeźnie przeciw szwedą. Popatrz na poziom polskich graczy w tibie. Każdy pilnuje swojej dupy. Jak przegrają jedną bitwę to zaraz wszyscy sie wypłacają. Albo szpiegują licząc na jakiś profit. Taka jest nasza mentalność. Mit polaka patrioty dawno już umarł. Zostało tylko kilkunastu oddanych sprawie którzy nie dadzą rady zmienić obrazu ogółu.
Wiem że za chwile mnie ktoś pojedzie że wale ściemy ale taka jest marna prawda. Jak szukasz dowodów rozejrzyj sie naokoło. W społeczeństwie które swoją niepodległość okupiło taką ilościa przelanej krwi nie powinno być głodnych dzieci,afer itp. Może za dużo tej krwi przelaliśmy że wszyscy sprawiedliwi polegli. A na placu boju zostały tylko świnie mendy , oraz kilku sprawiedliwych którzy chcą coś bezskutecznie zmienić. Nie wiem może. To tylko moja teoria. Wracając do iridi. Proponuje każdemu żeby się zachowywał pożadnie to nie powinienn mieć kłopotów. Wystarczy pozbyć sie wrodzonych skłonności do "kozaczenia" i może być dobrze. Tyle..

Zgadzam się w zupełności, ale podejrzewam że marnujemy tylko czas na pisanie tego. Nikt z "naszego" obozu i tak nie wpadnie na pomysł żeby kogoś takiego stworzyć...

Palermo 05-04-2007 17:48

@Cwe|_ 18

taki z ciebie skinhead jak z twojej matki kobieta:((((
prawdziwy skinhead jakos nie trzyma z cudzoziemcami,i szanuje Rodakow(poczytaj sobie co to jest Skinhead masz linka http://pl.wikipedia.org/wiki/Skinhead),a ci kiedys pewnie 'mama' kupila buty typu glany wsadziles biale sznurowadla i myslisz ze jestes Skinhead <hahaha><zal>

J3bac pseudo frajerow !

the_Serpent_Rider 05-04-2007 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palermo (Post 1352801)
@Cwe|_ 18

prawdziwy skinhead jakos nie trzyma z cudzoziemcami,i szanuje Rodakow(poczytaj sobie co to jest Skinhead masz linka http://pl.wikipedia.org/wiki/Skinhead),a ci kiedys pewnie 'mama' kupila buty typu glany wsadziles biale sznurowadla i myslisz ze jestes Skinhead <hahaha><zal>

J3bac pseudo frajerow !

dni otwarte w zakladach zamknietych dzisiaj?

pietrzyk92 05-04-2007 18:00

Moje Zdanie...

Moim skoromnym zdaniem.....to wyglada to tak wprawdzie jak wojna ze swe miala swoj poczatek mialem 11 lvl i bylem noobek ale swoje widzialem stojac przed tym dp...poczatkowe dni wojny wygladaly obiecujaco...a pare dni pozniej tylko low lvle <10-20> staly i chcialy cos zmienic.... zadne h lvle juz nie angarzowaly sie w wojne tylko mysleli jak sie tu wyplacic... -.-...i teraz bylo by tak samo... zreszta taki jest nasz narod...dopoki idzie latwo wszyscy sa razem jedna przegrana bitwa i wszyscy juz wola nie pasc poraz kolejny bo jeszcze beda musieli lvl odrobic lepiej udawac ze nic sie nie wie....<mam na mysli caly narod a nie pojedynczych ludzi>:]

Rastafarians 05-04-2007 18:25

@Alora. W pełni popieram dwa ostatnie zdania z Twojego ostatniego postu.

Póki co nie miałem większych problemów, bo grałem/gram "fair".
Jak każdy, miałem jakieś chwile słabości czy coś w tym rodzaju, ale siła dyplomacji potrafi naprawić wszystko (jeśli się ma do czynienia z dość rozgarniętymi ludźmi)
Make peace & love.

P.S. spróbujcie może poszukać jakiegoś innego rozwiązania zamiast wojny?
To byłby wyczyn! rotfl

C18 05-04-2007 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palermo (Post 1352801)
@Cwe|_ 18

J3bac pseudo frajerow !

A rodzinka, zdrowa?

pietrzyk92 05-04-2007 19:31

Nom tez mowie ze wojna to zle rozwiazanie.....powiem tak Polacy nie unosmy sie honorem..... to zazwyczaj zle sie konczy...:confused:

Bez~ 05-04-2007 19:38

jestem własnie w trakcie ogladania 'Pierwszej Milosci' na Polsacie,ale jak patrze co tu sie wypisuje to miazga xD z tego by byla lepsza telenowela :D

Rastafarians 05-04-2007 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1353023)
jestem własnie w trakcie ogladania 'Pierwszej Milosci' na Polsacie,ale jak patrze co tu sie wypisuje to miazga xD z tego by byla lepsza telenowela :D

A chciałbyś być głównym aktorem? :>

Bez~ 05-04-2007 19:58

a Ty chcialbys byc Andrzejem xD?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40.