![]() |
|
Polecam wlaczyc tvn :evul:
|
Fidos mial hacka idioto
edit: bardzo pouczajacy program :D szkoda ze nasze czarnuszki tvn nie maja :< |
Cytuj:
|
bravo korki
|
Haha i oczywiście stara już mi po 3 minutach wjechała ze jestem uzależniony, nie ma co. :D Ogólnie zawsze dają do takich programów samych patałachów którzy sie nie uczą, pełno zagrożeń, nieuki, cepy i z wyglądu same lamusy że po twarzy można poznać ze dziecko komputera. A z normalnych ludzi którzy mają przeciętną średnią, uprawiają sporty itp. robią właśnie takich cepów z TVNu. ;| Smutne.
|
Aspirant też hackeD? Gleba.
|
az wam wyjasnie...
wczoraj mialem chacka i odzyskiwali u aspiranta(sąsiad) bo mnei na chacie nie bylo wtedy tylko ze wczoraj stracilem tylko cash i items a dzis sie okazalo ze aspirant tez ma jakis syf noi widac... i znow musielismy bana wbic, mieisac przerwy...ja na tej wojnie z rekami nie wyrobie chyba :p |
@Rozmowy w tłoku
Drzyzga :A który masz tam level? 1 Koleś :64 Drzyzga :To wysoki? 2 Koleś : No, w tibii to byłby dość wysoki. MAHWHAHAHAHA I oni mają po 20 lat D: |
Przecież już napisałem wyżej że tam dają jakiś pajaców...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
HAHHAHAHAHAH ZIOMEK ZACZOL DUSIC STARA. LOOOL Xd!
|
musze czekać, aż wrzucą na YT :/
|
Cytuj:
Dokładnie,nienawidze kiedy ludzie uogólniają,że każdy kto gra w Tibie to maniak. No ale jak ktos zabija matke krzesłem to nie ma sie co dziwić ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@aravras Ten koles pobil swa matke krzeslem, a nie zabil :P |
Cytuj:
Dziecko ale masz problemy/kompleksy. Idz lepiej teletubisie poogladaj dobrze ci to zrobi... @TVN Dalej dali tego pro-evul gracza :) |
Patrzac na poziom twoich postow, to raczej ty powinienes poogladac bajeczki :)
|
Jezu .... Czemu ludzie zawsze biora takich tlokow do tvn -.- ?
X(:evul:X(:evul:X(:evul:X(:evul:X(:evul:X(:evul:X( :evul: |
http://photos125.nasza-klasa.pl/dev2...0213699654.jpg
od lewej: arv, eter, hans, sol exoz, rosi, letko, shavo, pooh, whisper enjoy Edit: nie mam na celu obrazenia kogos tylko chcialbym przyblizyc graczom morgany jak wyglądają nasi kochani rywale. |
haha widac ze letko na ss je sniadanio-obiado-kolacje a whisper wlaczy bota i zre
|
hyhy widze stajemy sie coraz bardziej slawni ;P
|
Cytuj:
|
no wlasnie staram sie tego oduczyc :/ spokojnie z czasem zaniknie..
|
Cytuj:
|
juz mam sie smiac czy to nie koniec "zartu"?
|
arvena niezle wyszlasz, w innej fotce widzialem tylko twoj głowe i wydawałąs mi sie łądniejsza, to dlatego niepokazujesz swojej tali (brak ruchu na kompie jednak robią swoje... znajdz chlopaka przez czaterie!)
schudnij to pogadamy XD widze ze do Letco pasuje ten nick Lekki chlopak XD |
Cytuj:
Enjoy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
xDDD ale ja nie mam wcale ochoty z Toba kolego gadac ;p a fakt komputerek robi swoje xDDD btw. pisze sie Letko a nie "Letco" |
aaaaaaaaaaa to juz wiem czemu nosiłas pirate outfit.... bo taki szczuply,
teraz to sobie uswiadomilas ze męza nie znajdziesz to brotherhood bo prawie jak siostra zakonna pytanie takie : jak to jest być szerszym niż wyzszym? |
nom zawsze marzyłam o tym zeby isc do zakonu xDD
|
Cytuj:
|
chlopaki bez pojazdów... wpierw spojrzcie w lustro na samych siebie, jestem pewien ze jak to wy byscie byli na tej fotce reakcja HM by byla zupelnie taka sama.
|
moge wystawic swoja fotke, i wali mnie to jaka bedzie reakcja xD
|
to dajesz my tez mozemy sobie pokomentowac XDDDDD bo wiesz mnie to tam tez rybka Twoje komentarze ;p
|
Cytuj:
Dalsze czesci chyba znajdziesz B) |
hahha usuneli fotke xddd
|
Szkoda ; /
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |