Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Arfyd 21-12-2007 22:38

@Thomisson

Ale też nie można kogoś odrazu skazywać na to, że jest słaby. ;-p

Thomisson 21-12-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arfyd (Post 1799598)
@Thomisson

Ale też nie można kogoś odrazu skazywać na to, że jest słaby. ;-p

Nie mówię, że jest zły, ale Yoh twierdzi, że Eduardo jest lepszy od Carlosa Teveza i Filippo Inzaghiego, co jest wielką przesadą ;P.

P.S Do jutra ;*

Yoh Asakura 21-12-2007 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1799611)
Nie mówię, że jest zły, ale Yoh twierdzi, że Eduardo jest lepszy od Carlosa Teveza i Filippo Inzaghiego, co jest wielką przesadą ;P.

P.S Do jutra ;*

To może teraz pośmiejemy się z TEGO nabytku Fergusona ? Angoli ściągać ? Wstyyyyd !
@Down:
Jest w takim samym wieku co Eduardo, a wszyscy się z niego śmieją. No ale ten Angol gra w Manchesterze, więc jest lepszy niż van Persie + Adebayor !

Arfyd 21-12-2007 22:46

Co to to nie, ale może jeszcze się rozwinie. I będzie dobrym zawodnikiem. :]

Dark Sven 21-12-2007 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1799616)
Jest w takim samym wieku co Eduardo, a wszyscy się z niego śmieją. !

Nie Yohu, tutaj nikt się nie śmieje z Eduardo. Tutaj się śmiejemy z Ciebie =*.

Thomisson 22-12-2007 08:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1799616)
No ale ten Angol gra w Manchesterze, więc jest lepszy niż van Persie + Adebayor !

Nie zagrał w MU ani jednego meczu, więc skąd wiesz jak on gra?. Nie uważam tego za dobry transfer, ale Fergie ściągnął go z myślą o rezerwie, a Eduardo to według Ciebie Rivaldo, Ronaldo i Redondo w jednym, choć na razie w większości meczów potyka się o własne nogi, będąc deprymowany przez stadion.

Yoh Asakura 22-12-2007 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1800033)
Nie zagrał w MU ani jednego meczu, więc skąd wiesz jak on gra?. Nie uważam tego za dobry transfer, ale Fergie ściągnął go z myślą o rezerwie, a Eduardo to według Ciebie Rivaldo, Ronaldo i Redondo w jednym, choć na razie w większości meczów potyka się o własne nogi, będąc deprymowany przez stadion.

Nigdy nie mówiłem, że Eduardo jest aż tak dobry. Zresztą, to jest napastnik, a ostatnio grywał na skrzydle, więc się nie dziw, że jego gra jakoś szczególnie nie zachwycała. On ma strzelać bramki, a nie tworzyć sytuacje, które do tych bramek prowadzą. Jeśli gra na swojej pozycji - to nawet po wejściu w 81'~ min. strzeli gola (vide mecz z Sevillą na Emirates).

Thomisson 22-12-2007 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1800119)
Nigdy nie mówiłem, że Eduardo jest aż tak dobry.

10 znakorów

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1800119)
Załatwmy to polubownie:
Eduardo > Droga & Ruud

Yoh

Ale fakt, faktem, Inzaghi jest od niego gorszy.

Yoh

Yoh Asakura 22-12-2007 11:55

Wtedy było to powiedziane żartobliwie, bo o coś się wykłócaliście.

Dark Sven 22-12-2007 13:21

:D

raz, dwa, trzy

Doom Terror 22-12-2007 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1800223)
Wtedy było to powiedziane żartobliwie, bo o coś się wykłócaliście.

kurde,nie wiem kiedy mowisz powaznie,a kiedy nie bo wiekszosc twych teori dot. jaki klub gdzie dojdzie mozna traktowac jako zart...

Yoh Asakura 22-12-2007 17:00

Dzisiaj nie zepsujecie mi nastroju ! Arsenal króluje w Londynie ! Żadna Chelsea, żaden Tottenham, tylko Arsenal ! Derby rewelacyjne, ileż emocji w nich było ! Pierwsza połowa w porównaniu do drugiej to pikuś. W drugiej połowie to się działo ! Zaraz po rozpoczęciu, w około 47' min. świetne zagranie Cesca do Adebayora i ten w tym sezonie nie marnuje takich okazji. Mamy 1:0, Tottenham podłamany. Kanonierzy nadal atakują, ale chwilę później Berbatov przy piłce w polu karnym i strzela pięknego gola (IMO gol miesiąca). Niedługo potem - jedenastka dla Spursów, którą wywalczył Dymitar ! Straciłem wiarę, przez chwilę pomyślałem, że to pierwszy mecz z Tottenhamem od tak długiego czasu, który zakończy się porażką. Ale nie ! Almunia fantastycznie interweniował i wyjął jedenastkę. Okrzyk radości rozległ się w moim domu, gdybym potrafił opisać to, co wtedy czułem, byłbym noblistą. Potem wchodzi Nicklas Bendtner - zdążył pojawić się na boisku za Eboue i rewelacyjną główką dał prowadzenie swojej drużynie ! Kibice szaleją, Tottenham zdołowany, jednak się nie poddawał. Pod koniec spotkania zamieszanie w polu karnym, faulowany gracz Spursów, powinna być jedenastka, ale sędzie jej nie dyktuje. Uff, potem spalony, którego nie było - chociaż tego nie pochwalam, to przyznam, że Clichy sprytnie oszukał sędziego. No i w 93 min. Rob Styles gwiżdże po raz ostatni i mecz kończy się wynikiem 2:1 ! Niesamowity mecz, zażarta walka, ogromna determinacja obu drużyn, ale lepszy po raz kolejny okazał się Król Londynu, Arsenal FC !
Cytuj:

kurde,nie wiem kiedy mowisz powaznie,a kiedy nie bo wiekszosc twych teori dot. jaki klub gdzie dojdzie mozna traktowac jako zart...
Tak trudno pogodzić się z tym, że gracze Arsenalu są świetni i grają rewelacyjnie ?
@Edit:
No i byłbym zapomniał - te śpiewy kibiców po golu Adebayora, nie do opisania. Cały stadion, 60 tyś. osób krzyczy "We'll win cos we're Arsenal!" - fantastyczne !

Slay 22-12-2007 18:18

Cytuj:

Stowarzyszenie Tenisistów Zawodowych (ATP) zawiesiło dwóch włoskich zawodników Potito Starace i Daniele Braccialiego za grę w zakładach sportowych.

31-letni Starace, sklasyfikowany na 31. miejscu rankingu ATP został zawieszony na sześć tygodni i ukarany grzywną w wysokości 20 800 euro. Bracciali (258.) nie będzie mógł grać przez trzy miesiące i musi zapłacić grzywnę 14 000 euro. Kary obu zawodników rozpoczną się 1 stycznia 2008 roku.

Włoska Federacja Tenisowa poinformowała, że Starace udowodniono zawarcie w latach 2004/2005 pięciu zakładów o całkowitej wartości 90 euro. Bracciali złożył 50 zakładów, każdy o wartości 5 euro.

Jak stwierdzono, obaj tenisiści nigdy nie obstawiali swoich meczów.
Za WP. Fajne kary, prawde mowiac. =)

By$iu 22-12-2007 18:45

Yoh zacznij patrzec na Arsenal nieco bardziej obiektywnie, bo tak to cale ta gadki nie maja sensu, albo nie.. przestancie mu powtarzac, kazdy wie jak jest.

gyagen 22-12-2007 19:35

mecz nawet nawet jak na ligę angielską.Chociaż szkoda mi Tottenhamu bo miał mieć o jeden karny więcej i mieli strzelić z pierwszego-ale jak to mówią-niewykorzystane sytuacje się mszczą :o.Arsenal mnie niczym nie zadziwił-no chyba tylko jednym-jakim cudem oni są liderem8o.
Gran Derby już jutroB)

Yoh Asakura 22-12-2007 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyagen (Post 1801181)
mecz nawet nawet jak na ligę angielską.Chociaż szkoda mi Tottenhamu bo miał mieć o jeden karny więcej i mieli strzelić z pierwszego-ale jak to mówią-niewykorzystane sytuacje się mszczą :o.Arsenal mnie niczym nie zadziwił-no chyba tylko jednym-jakim cudem oni są liderem8o.
Gran Derby już jutroB)

A takim, że przegrali raptem raz przez masę kontuzji, a przez resztę sezonu grali (i ciągle grają) rewelacyjnie. A co do tego karnego - wcześniej Rosicky dostał kopa w polu karnym i nie było 11, IMO było sprawiedliwie.
@Down:
Jak już plagiatujemy, to umiejętnie. Derby ze Spursami pokazały, że w Londynie król pozostaje nadal tylko jeden. A to, czy ten król będzie najlepszy na świecie, przekonamy się po lutym.

Doom Terror 22-12-2007 20:34

juz jutro takze Derby Mediolanu,okaze sie ktora druzyna jest najlepsza na swiecie!! /pisane stylem zapozyczonym od pewnego usera :P

Rukahs 22-12-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1801235)
A to, czy ten król będzie najlepszy na świecie, przekonamy się po lutym.

Nie w lutym tylko w maju :) a dokładnie 21 ;)

Yoh Asakura 22-12-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rukahs (Post 1801422)
Nie w lutym tylko w maju :) a dokładnie 21 ;)

A nie bo w grudniu, na KMŚ :P

Articuno 22-12-2007 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1801346)
juz jutro takze Derby Mediolanu,okaze sie ktora druzyna jest najlepsza na swiecie!! /pisane stylem zapozyczonym od pewnego usera :P

śmieszne :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40.