![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Gorti Ooo juz widze nawet na starych wjezdzasz:) Gratuluje kolejnego stopnia ponizenia.. juz nie wiem w ktorej grupie w przedszkolu siedzisz.. |
Cytuj:
@Down Ale nadal jest to tibijskie forum xD |
Cytuj:
@Edit A ci co padli na silv to teraz ciesza ;] Ciekawe czy ktos cos zloocil ciekawego;D |
@kacperka
Tylko nie powieś się :( |
Cytuj:
Może i lvl mały, ale wspomóc finansowo/po czyścić słabe instancje już mogę, więc jak coś, walić śmiało! @down Następny "pro eful" hordziak! Może i wygrywacie bg, ale to nie znaczy ze jesteście lepsi :] |
u fail!!!!!!!
for da horde!!!!!!!!! |
@Dawergo
Ja kiedys gralem elfem hunterem i powiem ze elfy sa do dupy xD jak mi kupisz pre-paida to moge pograc :P |
@up
Hehe ja mam night elfa, bo żadną inną rasą w ally nie moge być druidem -.-" Pozatym wole ally, nie wiem dlaczego, mam tak od zawsze, wole być tymi teoretycznie "dobrymi" :p |
Też wole ally ale wolalbym grac ludzmi albo krasnoludami i zaluje ze tak nie gralem bo przez to ze gralem elfem znudzil mi sie wow :P ale moze sobie kupie kiedys pre paida i pogram a na jakim serverze grasz?
|
blood elf paladin!
for da hord, ali nobs, for da hord! |
@Daw
3mu nie mówiłeś że grasz w WoW'a? Ja od prawie roku z bratem gram ; p 70 Dwarf Warrior , 70 Shadow Priest - Obydwa chary - Nagrand DW = PvA SP = Szczegółowo na arene , narazie od miecha robimy honor i czekamy na nowy dodatek :D |
a ja gram w kauehus' ala da euwu i mam tam 577638658 jhsusuhuhppeo ktory walczy kkejdo przy pomocy aaasjs99 a czasem nawte 88shsyyyaaaqqq. Ogolnie lubie ta gre gdyz jest tam duzo pqehydfba i pepapss.
|
Cytuj:
Jak myslicie, kto wygra euro? Moje typy: 1. Holandia 2. Hiszpania 3. Portugalia |
@Neo
Miałeś nie mówic nikomu o tej grze -.-' Produced by Bako @Rzot Holandia :D |
Cytuj:
edit: Jest u ciebie problem ze znalezieniem ludzi na h lvlowe insty? Bo jak tak to nie przyjde Xd U mnie jest strasznie ciężko, mam 400 masek w gildii, a oni nie mogą skompletować teamu na kara... |
po dwoch meczach jakie obejrzalem (Holandii) doszedlem do wniosku, ze nie ma chuja, Holandia wygra. Zobaczcie jak rozpykali Francje 4:1........
|
Cytuj:
|
Widze, ze na silverze zaczynaja sie nowe - lepsze rzady FTP
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2174523 http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2173982 I to tylko ci co sie nie boja dupy odezwac na forum, ze ktos ich lal ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |
|