![]() |
|
Ja tam na 17 lvl palkiem skile 55/44 zailem orc berserka pod thais
walka bykla pasionuj±ca ponieważ walczylem z nim w zwarciu:) poszły 2 exury gran |
14 knight solo 2 poty zeszly na zerka
|
łał ludzie wy normalnie hardcore macie..ópilem serka na piontym lefeló seshlo pionc mana potuf 11ononeno nie no ja nie moge....
#top solo: demon na 73 lvlu z 1 sio (on nie bil) (jeszcze na pacc) farcik byl bo demonka spadla ;s team: jugge na 76 lvlu 2 siocherow loot 1 essence |
kogo najsilniejszego pokonalem? hmm zfragowałem dader-a na 160lvlu~ (ze 3 lata bedzie xd)
|
ja na 50 lvlu ze slabymi skilami wzialem na klate 2 leadery,1 zerka i kilka smieci typu orc,orc sperman xD a na 58 lvlu z juz nieco lepszymi skilami,z kolega dragon lorda ubilismy przy niewielkim waste xD okolo 250 gp xD
edit@ i jeszcze na 10 lvlu pallkiem zerka rozlupalem xD |
Ja bralem na klate caly ekran berserkerow,leaderow i innego syfu,najazd na thais! :D
|
43 Pal , DL
|
21 palek best solo dragon a drugi wyczyn to 2 zerki i lider
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic best solo : Ungreez (czy jak to sie tam pisze) i Anni na 108 wszyscy padli sam blaknalem room caly i zabilem 1 dema solo |
Zabilem rata pod thais 50 lvl ze skillem 70/70[html] dobrze ze dalem rade do resd hp mnie zjechal
|
35 Elder Druid
Best Solo:Dragon Best Team:Hydra Ahh Te Czasy Na Obsidi ;)) Pozdro Gumcio Wojownik,Sevente,Isei Ryu,Ribala ;)) |
23 lvl dragon z sd m lvl 24.
|
ja to cyclopa wiecie narazie 17 8o
|
a ja DS ale mam dopiero 20 lvl to się nie dziwić że tak słabo
|
Hunter na 12 albo 13. I tak zostaje do chwili obecnej.
|
Best Solo : 4 Varkilie + 3 Amazon + 1 Witch ( jakis noob nalurował )
Best Team : Dragon z blokerem 21 Druid |
Cytuj:
@topic Gs na 23 lvlu pallek (73/62) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |
|