![]() |
|
Ladne oro :)
|
Cytuj:
Czemu mi nie pomachales? :(( @ Up Dzięki misiu =* |
Ehh no to piecowanie było, niektórym to chyba szkoda siana na blessy. Arianna niedługo 1OO! ;)
Nie będę się tutaj spinał jak większość w dzisiejszych czasach na tym właśnie forum.. wracam do mojej kochanki.. Mechaniki. <3 P.S Karolek aka Thumedan (teraz już Zirkov) potwierdził regułę, że wbijanie pz'ta jest mu obce. :D |
Cytuj:
|
tera pewnie 2 dni all retired haha macie zajebiste checi jak zawsze i jak zawsze ta wojna sie skonczy nara zdychac dalej nara
|
Cytuj:
@Rodzyna. spoko lajcik przeciez sie nie gniewam prawie, gorzej bedzie jak bede chciala wrocic do gry:) no i merus dobrze mowi z tym rl:P |
Cytuj:
|
Zbanowali mi konto na tibia.de wiec musze tu odpisac : /
Lavio : read Zirkov aka never take pz in obs Tyle że Zirkov ma pewnie ze 2x wiecej fragów niż Ty, lawio :( |
i huj fragi to tylko fart ze na combie siadl ci za najwiecje sdek albo zajebales jako ostatnio nie no ale jest sie czym szczycic prawda?
|
up, nie do końca, jak ktoś nie chodzi na akcje, OB to trudno żeby łapał fragi, Zirkov u nas jest na niemal każdej, natomiast Lavio - śmiem wątpić.
|
raz się wam pofarciło i wielka podnieta? xD nie no gz
|
Cytuj:
OGÓLNIE TO GZ, TYLKO CZEMU WASZA CZARNA SKARBONKA NIE DAJE WAM NA BLESSY? |
@up
ryby i idioci głosu <czyt. TY> nie maja ;( |
@Nykolaaa Nykollaaaaa
Hmm, nie ma to jak naśladowanie Artura Gejtsa. xD @Jacek placek. Ehh to zapraszam na tibia ring.. jak zwykle najpierw napiszą, zanim pomyślą w Avis/Take over, niestety przysłowie z wronami sprawdza się i tym razem. @Serowel W dupie byłeś, gówno widziałeś. I bez komentarza dalej. |
Cytuj:
chyba gdzieś to sobie zapisze.. xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a mnie lubisz Jacuuuuuuus?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Trixterus mi trochę napisał, więc nie wydaje mi się, żeby miał kłamać, że on gra na Thumedanie, skoro napisał do mnie z Trixterusa "Zaraz, napiszę do Ciebie z innego chara, relog", po chwili lognął koło mnie Thumedan i na priv "To ja Trixterus". Reszty rozmowy nie zdradzam. ;) Edit. Jacek, jak ściska dupka, to ją rozluźnij. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |
|