![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:D :D :D :D
lepiej byc kurwa emo co hahahah ;d BTW, KOZACZE BO MOGE |
Cytuj:
kozaczysz bo tylko to Ci zostało :P |
Cytuj:
skoro myslisz ze nawet bedac emo twoj wyglad by zyskal,to gleboko sie mylisz ;d BTW,KOZACZYSZ NA TIBII BO NA RL NIE MOZESZ ;] |
idac twoim tokiem myslenia. walczysz na forum to na tibi nie mozesz, walczysz na forum na bo rl nie mozesz haha
pierdol sie emo /BTW, JESTES PIERDOLONA CIOTA, PEDAL CZY CO ZE GAPISZ SIE NA MOJE FOTY, BRANDZLUJESZ SIE NA WIDOK LADNEGO GOSCIA ? |
Cytuj:
Teraz pozostaje sobie zadac pytanie po co tak upublicznial ale juz wiadomo po co... bejra na calego czule slowka, pokrecil kilka miesiecy i ma pare kk w kieszeni. No ale jak to sie mowi kazdy uczy sie na wlasnych bledach i pozostaje tylko wyciagnac wnioski [; moge sie mylic oczywiscie bo nie wiem jak to tam bylo dokladnie ale moze i bedzie wielki powrot wkoncu STARA MIŁOŚĆ NIE RDZEWIEJE HEHE |
Polaczone sily Wanted i Calortwogo znow nie podolaly wyzwaniu i dostaly wpierdol 15:0.
|
Uznajmy to za remis, Lalis wbił rs :S
|
Cama byście nakręcili. :p
|
Jest jakis cam?
|
zenujace jest to ze Wanted mimo licznej przewagi w tym momencie dalej boi sie podpisac War Mode, woli dostawac po dupie robiac yellowy.
|
Cytuj:
|
licznej przewagi ludzi oczywiscie i nie przecz ;>
|
Cytuj:
|
Jak sobie policzysz wszystkich Dusków, całe Calortwogo, Deduwę, Don Montanas, Impact, Gotenhafen i Ekipę Romontową to może będziesz miał więcej. Narazie nie mieliśmy jeszcze żadnej akcji w nowym składzie. Skończymy sprawy organizacyjne i logistyczne to powalczymy w wyrównanych składach. Z war modem.
Tymczasem apeluję do psów typu Kamyxx, żeby przestały ujadać. |
Cytuj:
a ta pomoc z innych serwerow to nadchodzi, nadchodzi i nadejsc nie moze ; / wtf? : ( |
A wg. ciebie na tą chwile mało pomocy doszło? ;)
|
@Kamyxx
Jakies problemy ze wzrokiem? Kilku doszlo, dojdzie wiecej takze zobaczysz na dniach. W ogole to jak Pussy powiedzial, dzis byla akcja w starym skladzie, no moze z 5 osob nowych, ale ogarniemy sprawy organizacyjne i sie przekonamy, jak to bedzie wygladac na war-modzie. Sporo sie zmieni niedlugo.. takze ciesz sie poki jeszcze mozesz, BEY |
No to tymbardziej zastanawia mnie jedno, dlaczego kurde jeszcze nie zaakceptowaliscie war mode.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:59. |
|