![]() |
|
Nowy upg. i co za tym idzie lekki bost moim zdaniem dla Irenki
|
Przynajmniej znerfili Vlada z hextechami, AP Alistara, i Vayne.
|
Bardzo ciekawa zmiana w havocu, nareszcie kilka pre setów masteries.
|
Widzę że cisza może rozruszam temat...
Nowy bohater... Nastepny OP char czy może jednak nie wypał...? Waszym zdaniem... |
Moim zdaniem to coś z serverami powinni zrobić :<
I mam dylemat, który champion według was prosów jest lepszy: Kennen czy Fiddlesticks? |
Cytuj:
|
Ch*jowa mechanika jak dla mnie.
|
Turbo żal.
Jedynie +45% do speeda jest imba. Cała reszta guwno. |
Oczywiście, że kennen.
|
AD Kennen. Miałem przyjemność grać z Yellowpetem i jego mega AD Kennenem, który pwnił mój team.
Ah ta duma, kiedy jedyną porażką w match history gościa, który walczył albo chyba nawet jedzie na Dreamhack była w meczu właśnie z tobą! |
Tez bym tak chcial...
|
Cytuj:
|
Panowie gracie w to długo jak tak widzę po postach to może doradzicie jaka Evelynn lepsza? AP czy AD? nie mam pojęcia szczerze o niej, kupiłem ją kiedyś 4fun i teraz mnie naszło nią grać bo znudziło mi się carrowanie gry Karthasem D:
|
Eehh, wiem,ze niby na rankedach wszyscy graja AD ale mi to jakos nie lezy. Gram ap i jest gitez. Zreszta sam sprobuj , na 1 lvlu daj w W a potem wedlug REQW (warto jednak na 8 lvlu dac w w bo krotki stealth troche). Zaczynasz sapphire crystal i 2 potki, budujesz sheena, mobility, jak czujesz sie na silach to tez mejai, rabadon, lichbane, voidstaff, deathfire grasp. Schodzisz i sciagasz papierki :d
|
Imo ap łatwiej skontrować. Na ad masz co chwile bonus do dmg z sheena itp, ogólnie mocniejsza chyba jest.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Oriany, jest naprawdę fajna. Na pewno nie tier1 must pick/ban, ale użyteczna. |
Cytuj:
Bierzesz Trinity, Ghostblade i BT i dominujesz grę. Co do Kennena, to jako AD jest niezły, widziałem kilka przypadków to był team carry. |
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19. |
|