Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Valoria (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27429)

Demek 19-08-2006 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dsi (Post 943799)
e-mail jest niezmieniony wyslalem sobie nowe passy na maila ale jakos do tej pory nieprzyszly ;/ niby 24h wiec jak do 18 niebede to ch..nia :( ale jestem lekko w*****ony heh ...

To nie jest tak :> Przynajmniej z tego co wiem :P Jak jest zły e-mail to odrazu bedzie napisane. A 24h to masz na przywołanie postaci bo już bedzie nieważny e-mail :> BTW. sprawdzałeś w spam? bo mi zawsze te e-maile z odzyskaniem konta to przychodzi do folderu "SPAM".

@DOWN:

Ja bym jeszcze raz passy przywołał jak by nie doszły :>

dsi 19-08-2006 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demek (Post 943853)
To nie jest tak :> Przynajmniej z tego co wiem :P Jak jest zły e-mail to odrazu bedzie napisane. A 24h to masz na przywołanie postaci bo już bedzie nieważny e-mail :> BTW. sprawdzałeś w spam? bo mi zawsze te e-maile z odzyskaniem konta to przychodzi do folderu "SPAM".

e-mail jest ten sam,pisalo ze nowe passy zostaly wyslane i powinny dotrzec w czasie 24h(czyli gdzies do 18),ale troche to dziwne zawsze dochodzilo w kilka minut a teraz juz okolo 20h niema (mam poczte w o2.pl) niewiem co moge jeszce zrobic :( a tak nawiasem :co ty bys zrobil na moim miejscu ...?

Ufocznik 19-08-2006 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dsi (Post 943955)
e-mail jest ten sam,pisalo ze nowe passy zostaly wyslane i powinny dotrzec w czasie 24h(czyli gdzies do 18),ale troche to dziwne zawsze dochodzilo w kilka minut a teraz juz okolo 20h niema (mam poczte w o2.pl) niewiem co moge jeszce zrobic :( a tak nawiasem :co ty bys zrobil na moim miejscu ...?

jak napisali ze w ciagu 24h dojdzie, to poczekaj te 24h, jak nie dojdzie to wtedy bedziesz sie martwic

dsi 19-08-2006 19:12

no i chuj ;( 24h minelo a na maila nic nie przyszlo qrwa ! ! ! i co teraz mam zrobic ?? moze mi powiedziec ktos co to:
This account has recently been used. Your account number and a new password will only be sent to your email address if the account is not used for 7 weeks. Please try again after this waiting period.

tak nawiasem ma ktos chara na sell na valorii...??jakby co pisac na gg 9841295 chetnie qpie jak nieodzyskam nessona :(

Domis 19-08-2006 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dsi (Post 944199)
no i chuj ;( 24h minelo a na maila nic nie przyszlo qrwa ! ! ! i co teraz mam zrobic ?? moze mi powiedziec ktos co to:
This account has recently been used. Your account number and a new password will only be sent to your email address if the account is not used for 7 weeks. Please try again after this waiting period.

tak nawiasem ma ktos chara na sell na valorii...??jakby co pisac na gg 9841295 chetnie qpie jak nieodzyskam nessona :(

He :D Jak będziesz na GG to ci napisze co i jak :P Bo widzę ze za bardzo się nie znasz :)

A tak wogóle :D Forum pełne frajerów i konfidentów (a zresztą to to samo)
Pierdolić Jebanych Chujów Frajerów!!

@EDIT: Własnie dowiedziałem się, że jestem haker!!! Aaaa! Jak ja tam mogę??

dsi 19-08-2006 20:01

ale TY jestes dziwny simor ! ! ! skumajcie typa pisze do mnie na gg zebym mu podal acc.number i maila : podalem ale nie cytuje : "podaj hasło na e-maila" jeszce czego czy ktos z was by podal ??!!?!! sczerze w to watpie -.- i simorek sie obrazil : "Simor 19:54:14 mam nadzieję ze nie odzyskasz" / "Simor19:54:22 bo szkoda konta dla takiego nooba"
co wy na to ... bo ja wysiadam :baby:

Gandalf of Gray 19-08-2006 20:04

Ee.. no niedobrze dsi a gadales z poprzednim ovnerem??
mam nadzieje ze odzyskasz chara ;/

dsi 19-08-2006 20:09

A i jeszce 1 chcialbym sie pozegnac z valoria i z Wami bo szcerze watpie ze odzyskam nessona ;(

BiG tHankS: Thor Thory,Bartek Ambitny(my bro;D),Simor(mimo wszystko),Gasval(jak ta zarwales jakos lale :D ),Czekotupka(wieze Ci mimo wszystko),Nagrix(jak tam z hmmkami :p ),Noloco,Allelee(jedziesz wNuku ! ! !),Viso Dana(za demon hunt :D ) ,i ogulem wszystkim znajomym BIG THX ! ! ! za wspolna gre ,zycze powodzenia ,hehe cYa aLL moze sie jeszce odezwe jak cos wymysle :confused: hehe jeszce rAz nArA ! ! ! ! !

tak gasdalem on mieszka 3 bramy obo mnie ale i tak wyjechal 13 a ostatni log byl 15 wiec to nieon jestem pewny na 100% !!!

Gandalf of Gray 19-08-2006 20:10

Ehh.. mam nadzieje ze to nie takie ostatnie pozegnanie ;/
Czekam az wrocisz:P

edit : musze cie zmartwic istnieje takie cos jak kawiarenka ;/

dsi 19-08-2006 20:22

Obawiam sie ze ostatnie juz niewiem co am zrobic wszystkiego probowalem ale qpa !!! w tibie bede gral ale jak cos to tylko na harmonii :p no chyba ze jakims cudem odzyskam nessona ale ....:confused: sam niewiem trzymaj kciuki xDD

edit : kawiarenka co masz na mysli...?

Gandalf of Gray 19-08-2006 20:34

Harmonie odradzam -.- troche duzo noobów ehh.. i niema gdzie expic

edit: nie dołuj mnie ze sie nie domyslasz dsi ;;/

2 edit mam nadzieje ze konto odzyskasz nie mam z kim skillowac:P

Ogórkowy 19-08-2006 22:54

Szkoda Nesson :/ Stracenie 48 Ed i to w taki troche głupi sposób nie jest przyjemne. Wierze, że Ci sie uda odzyskać ;)

Mały adv:
http://img56.imageshack.us/img56/1478/33lvlos9.jpg

I first 500.000 expa:
http://img246.imageshack.us/img246/3990/500000vu4.jpg

Metal Master 19-08-2006 23:15

Retired

Siema all i zarazem Nara all .

Tak to prawda kończe z valorią , padłem - straciłem jakimś dziwnym niefartem cały eq więc cóż moge począć dalej mam dosyć tego . Chciałbym podziękować wszystkim którzy spędzili ze mną miłe naprawde miłe chwile na valori . Moja "pikselowa noga" już nigdy nie stanie na Warlori .Tak jak to mówił ufo , na valori nie ma przyszłości a ja sie łudzilem . Special Thx dla moich best bro takich jak Haja , Simor , Arek no i Masa :) Mam nadzieje że to właśnie wy zapanujecie na Valori . Take care all , Have Fun and Gl in rl life . I will miss you . Bye :*

~Metal.

Masa 20-08-2006 10:03

Bro.... Robie to samo co ty....
Cya All!!!! Dzieki za wszystko i dla wszystkich.. szczególnie dla Gasvala Haji i Simora... 3majcie sie !!

~Shaq~ 20-08-2006 10:07

Gtz all adv :)

Bjoern Shu 20-08-2006 12:00

www.gasval.justgotowned.com

.

xD

Ufocznik 20-08-2006 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Metal Master
Siema all i zarazem Nara all .

Tak to prawda kończe z valorią , padłem - straciłem jakimś dziwnym niefartem cały eq więc cóż moge począć dalej mam dosyć tego . Chciałbym podziękować wszystkim którzy spędzili ze mną miłe naprawde miłe chwile na valori . Moja "pikselowa noga" już nigdy nie stanie na Warlori .Tak jak to mówił ufo , na valori nie ma przyszłości a ja sie łudzilem . Special Thx dla moich best bro takich jak Haja , Simor , Arek no i Masa :) Mam nadzieje że to właśnie wy zapanujecie na Valori . Take care all , Have Fun and Gl in rl life . I will miss you . Bye :*

~Metal.

No i coz... bylo mnie posluchac ;p szkoda, ale valoria nie ma naprawde przyszlosci, i watpie by kiedykolwiek jeszcze miala

dobrze ze sie juz dawno wynioslem na guardie, troche noobowy server, ale dobrze mi sie gra, z dala od boundow, z dala od swatow, z dala od pa

Mathias'Wielki 20-08-2006 14:18

Gasval przykro mi z tego powodu bedzie nam Ciebie brakowalo. Mam prosbe i pytanie. Odeslij mi te rzeczy ktore mial sprzedac Lihitos. A pytanie to na jaki server bedziesz teraz szedl, czy wogole juz dajesz sobie spokoj?

Demek 20-08-2006 14:45

Się zastanawiam właśnie czy odejść z Masą i Michałem czy zostać na Valori ... lub grać tu i tu co nie ma chyba sensu ;)

Af Patryk 20-08-2006 15:37

Żal mi was :)
Oprucz paru osubek 8o

Nie gram tu juz wiec wale to xD
99% > NóóBy
1% > Spox ziomy.

" Zostawiam was, ale wruce niebawem"
ŻAL MI WAS :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:46.