![]() |
|
Dziekuję.
Koniec. |
Też mnie właśnie to irytuje X(
Co oni sobie myślą??;( |
Cytuj:
|
ale nudy bez lumi:( glupio bedzie jak cofna serva;/
|
oby nie zrobili cofki ze stanem gry tylko jakies male bledy zeby naprawiali :/
|
Gratki Zbuchany 80-tki ;)
Pozdro od Terrora xDxDxD |
Chyba All swiaty z USA mialy mass kicki ;/
Pacera tez byla wylonczona ;/ Kumpel straszyl ze padl xD X( |
hahahahaha xd z tymi samobójstwami to naprawde xD
Pan'Jaca pisał mi ze na candii tez miał kicka ale naszczescie w tym momencie nie expił xd mają mi oddać pacca złodziejeX( !! |
Dziekuję.
Koniec. |
Naprawde zal
szkoda ze ciagle mass kicki:/ Eveeeeeen glombie :) podro i bij lvl pieknie. btw bylem w ten czas u pana'jacy w domu :p
|
http://img526.imageshack.us/img526/4494/beztytuuzj3.jpg
Pozdro dla Was a szczególnie dla Despa 3 maj sie @edit Jezeli ktos jest zainteresowany to czekam na oferty zwiazane z Demon Helmetem ktorego moge sprzedac ; p |
nawet nie ma mowy o cofce :) nie moze byc! 1,3mln expa by poszlo wpizdu...
|
Niech cofną :)
Zdacie sobie sprawę, że zmarnowaliście cały piękny dzień na bezsensowne zajęcie B) |
Mogą cofać ;) Ja cały dzisiejszy dzień na osiedlu z tubylcami spędziłem wieć będę miał 1 PACC Day za Free :] ... zna ktoś może przyczynę tych ciągłych kicków?? :confused:
|
Nie mogą cofnąć X( X(
za dobry loot z mintwai i z dragów miałem rano ;) no i z 150k expa:] NIECH NIE COFAJĄ ;( Edit właśnie zdałem sobie sprawe że jak cofną to chyba do tego momentu kiedy serwer byl wyłączony prawda? |
Cofną za duzo bylo deadów...:confused:
|
hehe troszeczke smiac mnie sie chce widzac wasze wypowiedzi.. ,a zarazem smutno : ( wy zyc nie potraficie bez Tibia, a zadajcie sobie pytanie... "jak by to bylo gdyby Tibie usuneli sami jej tworcy? " hehehe chyba byscie zaczeli bic rodzicow krzeslami XD hehe niby taki glupi temat ale jak sie patrzy na wasze posty to odrazu sie popravia chumorek hehehehe
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam tobie pogratulowac bycia dzieckiem neo czy tego levela ? masz wybor hehe
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |
|