![]() |
|
28 golden ringów i 2 death ring :P
pewien 250+ bawił się w dobroczyńce :D |
ja jedynie z free items se wziołem b robe
|
gościu wyrzucał dość dobre itemki wiec ja złapałem blue robe ,knight legi, crown helmet i croco boots
:P |
Kekeke, BOH z free itemów ^^ Pewnie to był hack ;P Mogłem złapać wiecej, ale byłem podjarany bohami xD
|
Ja znalazłem p-legsy i kolega dał mi p armor. aaaa i jeszcze z free items 4 kusze i jak bylem na shamanach to sobie ciała przeszukiwałem i 2x Wand of Decay lootłem. Ale tak to z tych dobrych rzeczy to 48 scarab coinsy i guardian shield :)
|
7 bp crosbow'ów na dachu jednego z domków na fibuli :] zabrałem i było grubo ponad 13k
|
noble arm pod dp B) do tej pory jestem pod wrażeniem mojego refleksu:]
|
Około 10k oz fooda : )
|
Ja tam niedługo gram wiec nie jest tego wiele.
Ogromna ilość dwarven shield. Mining Helmet kiedy przechodziłem obok jednego z domków w thais(Niestety został stracony po włamaniu na moje konto) backpack a w nim 10k Party Trumpet(również stracona po włamaniu na moje konto) Small Diamond |
Wracając z hunta na wieży minosów na Darashii, zahaczyłem o depo spotykając w nim (byliśmy we dwóch) hackniętego 74 RP. Loot: 3 Giant Swords, 4 Bast Skirt, 2 Santa Doll, 13 X-Mas Tokens, Golden Armor, Boots of Haste, Steel Boots, 131k w kasie i 31 holy orchids :) Byłem zajarany jak nie wiem co 1 raz od początku gry w to coś :D Nie licząc free item, i innych powodów że ktoś coś daje z powodu " nie gram " " hacked " " masz bo nie gram " najcenniejszy item który leżał na ziemi i zdołałem go podnieść to Vampire Shield rzucony przez jakiegoś 60~sorca .. Kolo potem strasznie pluł mordę że przez przypadek myszkę klikną i wyrzucił shielda :D Nie wiedział że to ja.. :p
|
Jedynie DSM,Crown Legs,Golen Legs Demon Helmet
|
Ja raz w depo w venore nałapałem z 20 bp
|
@up:
key? Ja pewnego razu szedłem nie daleko of'a i znalazłem w bagu pod drzewem fire sword'a i plate armor to jedyne co cennego znalazłem, no oprócz oczywiście jakiś lootbagów, które ważyły po ponad 10k oz. |
ja z 'zaufania' miałem BoH, crown armor i k legi
w deadzie golden armor tak o na ziemi to woce :S |
Ja znalazlem w Venore Kolo Npc Z czarami dla pala i knight crystal sworda plate armor i bp manasek!!:) Sadze ze ktos chcial sobie zeczy przezucic:)
|
Ja na rooku znalazłem trzy chain armor bag wypełniony żarciem i kasą z 500gp 20 mies i tona serów
A na mainie znalazłem plate legi |
Knight armor, K legs,devil helmet i bp kasy w dednietym 35 pallu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja soft booty znalazlem!!!
Nie ja ale kolega h*j pier**lony xDDDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28. |
|