Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Bru666 13-11-2006 18:31

Keep going guys:cup:

pawlon 13-11-2006 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeE (Post 1077562)
To po h*j bierzecie takich ludzi co sie boja o swoje lvl'e predzej czy pozniej i tak straca te lvl'e pod rzadza HwL!!, wiec lepiej dzialac za wczasu zanim bedzie zapozno...

spytaj sie ich czy sie boja, powiedza ci ze nie, ze maja w dupie, ze nei maja nic do starcenia, itp, no to spytaj ich czemu nie sluchali polecen, czemu uciekli itp, to doswiadczysz jedynie ciszy...

co do grupek leaderow itp, nie da rady w czasi bitwy komunikowac sie piszac w grze, 1 lidder i 1 vent w zyupelnosci starcza, 50 leaderow ci nie pomoze jak nikt nie slucha co sie mowi bo albo sam wie "lepiej" alb jest zajety spieprzaniem.

a w ogole tylu z was mialo zabijac soft~~ tak sieo dgrazalo itp, no i co? i nic, od 3 dni soft sie panoszy jak chce i jakos nikt ich nie atakuje, a oni sobie kpuja i zbeiraja paymenty za nic ;) w sumie to z was zbieraja, wasz wybor, ale nam to szkodzi bo im dajecie kase.

FajerWarjor 13-11-2006 18:44

Mia~ u roxior.. pewno asslickujesz lithium nie?
przynajmiej chcemy cos zrobic a nie jak ty nic nie robisz -.-
pewnie ze sie nieuda ale nieboje sie wyjsc z pz i nieplace paymentow:baby:
przynajmniej mozna go troche poklepac i w*****c waste rune \ manasow

VeE 13-11-2006 19:03

Wlasnie dzis przed sec padlem od Przemas Tor..

Arkuss 13-11-2006 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1077578)
a w ogole tylu z was mialo zabijac soft~~ tak sieo dgrazalo itp, no i co? i nic, od 3 dni soft sie panoszy jak chce i jakos nikt ich nie atakuje, a oni sobie kpuja i zbeiraja paymenty za nic ;) w sumie to z was zbieraja, wasz wybor, ale nam to szkodzi bo im dajecie kase.

Dobrze powiedziane, ale opcja z noobcharami odpada raczej bo nas zamiatą w pare sekund... A mainem kazdy sie boi.... Ja moge walczyc tylko znajdz mi chetnych bo mieli sie oni zglaszac do Komandosa i nic, zero odzewu...

btw. Szukam huntowanej guildi! xD

VeE 13-11-2006 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkuss (Post 1077664)
Dobrze powiedziane, ale opcja z noobcharami odpada raczej bo nas zamiatą w pare sekund... A mainem kazdy sie boi.... Ja moge walczyc tylko znajdz mi chetnych bo mieli sie oni zglaszac do Komandosa i nic, zero odzewu...

btw. Szukam huntowanej guildi! xD

Dobrze powiedzialene niech czekaja dalej, az niebeda pytani o zdanie po prostu "fora ze dwora" i skonczy sie im granie na galanie...
Lepiej podjac jakies kroki i walczyc za wszelka cene niz poddac sie...
Moge tez walczyc, ale co to da sami nic niezdzialamy ludzie musza sie przelamac i podjac ryzyko takie jest moje zdanie... Albo Wygramy Albo Przegramy i bedzie KoniEc!!

Mia~ 13-11-2006 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FajerWarjor (Post 1077606)
Mia~ u roxior.. pewno asslickujesz lithium nie?
przynajmiej chcemy cos zrobic a nie jak ty nic nie robisz -.-
pewnie ze sie nieuda ale nieboje sie wyjsc z pz i nieplace paymentow:baby:
przynajmniej mozna go troche poklepac i w*****c waste rune \ manasow

Ty f(r)ajer jestes... Nawet nie wieksz kim jestem... a mi piszesz rzeczy ze asslickierem jestem smieszny gosciul w chu* jestes.... az mi zal twojej mamy co za plebsa urodziła ;\ NO nic siedz w pz bo i tak F(r)ajer warjor jestes :baby: :baby:

Nimuro 13-11-2006 19:31

Ajron 88-wiesz że Project Nemezis to grupa dobrych kolegów z dolery którzy znają się przeszło 2 lata i nie zostawimy Sinida samego ani go z gildi nie wyrzucimy.Sinid mógł wogule zignorować Castrishie i tyle a jak chcą niech prubują jeszcze nas atakować :>

Carl Fry 13-11-2006 19:38

@ Pawlon

kto tu pisal o 50 liderach. Starczy okolo 4-5 ktorzy maja jakies pojecie co do walki w grupie i garstce osob ktorym ufaja i ktorzy spelnia ich polecenia. Komunikacja w grze nie musi byc trudna wystarczy poslugiwac sie prostymi komunikatami typu "xxxx have pz", "yyyy going to .....", "now we must attaack ppppp" , "combo in sssssss on 3~". Dobra by byla dla kazdego lidera grupka 2ek, 2-3rp,3~ms/ed. Jezeli sie odpowiednio zajdzie osobe do ubicia to moze sie ona oderwac od grupy (nawet w trakcie open battle) i inny "alied team" moze dojsc.

Wiem, ze latwiej napisac, a trudniej zrobic. Hwl sa swiadomi przewagi psychicznej i tu jest ich atut. Troche zle ze "kondy" dzialaja na wlasna reke zawsze by mogli jakos uprzedzic czy cos albo kontaktowac sie z innymi alied ludzmi z "roznych srodowisk" (chodzi mi o roznice na jezyki, np. aby konda dal msg dla kogos z hlvl polakow lub brazylijczykow wtedy juz oni powiadomia reszte).

Troche mi ciezko opisac dokladnie o co mi chodzi ale mam nadzieje, ze w miare latwo sie wyjasnilem.

ps.

chcialbym sie dowiedziec od new ownera Catrishi dlaczego Project Nemezis jest huntowany?:> Czyzby to bylo tylko szukanie wrogow (ewentulanie free paymenta lub paymenta gdy wojne wygra hwl), i wykorzystywanie do tego celu ludzi bedacych niegdys w konflikcie z old patriots? prosze podaj jakies konkretne argumenty ( o ile takowe sa) :)

Vienek 13-11-2006 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FajerWarjor (Post 1076982)
Najgorsze cioty na galanie to gildia united souls :D hwl plz kill them :D

cioty?? niby czemu rozwiń swoją myśl, chętnie wysłucham twojej opini

Lukus 13-11-2006 20:03

ARkus jestem chetny pisz na priv jak cos

Arkuss 13-11-2006 20:17

Czy mi sie wydaje czy mam juz 2 osoby chetne??
Mam zbierac armie??? Jestescie tego pewni???

No to kto jest wstanie walczyc PM albo msg do mnie...

Galana zaczyna sie ozywiac :)

Morbom 13-11-2006 20:23

Zna ktoś Robbin Hud/Rubbin Hud ?
Jak takproszę przekazać...
You are hunted :-)

Ceapoznan 13-11-2006 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkuss (Post 1077876)
Czy mi sie wydaje czy mam juz 2 osoby chetne??
Mam zbierac armie??? Jestescie tego pewni???

No to kto jest wstanie walczyc PM albo msg do mnie...

Galana zaczyna sie ozywiac :)

Ty się Arkuss na mature ucz!!! hyhy
A tak na poważnie no to mam nadzieje, ze ci się powiedzie mobilizacja innych. Najsmieszniejsze jest to, ze te typki z Lithium siedza i czytaja to forum.
A tak sobie wlasnie pomyslam jakby to było gdyby na Galanie było pokój :D
Tak jakos smutno, nudno i nieciekawie :P

Arkuss 13-11-2006 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ceapoznan (Post 1077908)
Ty się Arkuss na mature ucz!!! hyhy
A tak na poważnie no to mam nadzieje, ze ci się powiedzie mobilizacja innych. Najsmieszniejsze jest to, ze te typki z Lithium siedza i czytaja to forum.
A tak sobie wlasnie pomyslam jakby to było gdyby na Galanie było pokój :D
Tak jakos smutno, nudno i nieciekawie :P

próbną to mam gdzies :P jak napisze tak napisze xD

Wazniejsze dobro Galany xD

Dymas16 13-11-2006 21:02

Nie chce mi sie czytać wcześniejszych postów ale słyszałem od kumpla ,że wczoraj "HwL"zdobylo 4 fragi...Proszeo napisanie na kim je nabili :))Thx

VeE 13-11-2006 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkuss (Post 1077936)
próbną to mam gdzies :P jak napisze tak napisze xD

Wazniejsze dobro Galany xD

Watpie zeby ci sie udalo zmobilizowac ekipe do walki, trzeba przyznac racje ze wiekszosc polakow to cieniasy niewiedza o co w ogule chodzi w tibii, chodzi im tylko o szybkie zdobywanie lvl'i nic pozatym...
Mysla ze zaszpanuja przed kumplami ze maja 150 lvl'e a i tak im sie to nieuda.
Powod??:D Prosty powod to taki ze Kiedys HWL a teraz Lithium niepozwola wam na dalesze rozwijanie swoijej postaci wiec niema innego wyjsc
Trzeba WALCZYC!
Wiem ze tak latwo sie mowi ale mosimy sie zmobilizowac niebac sie tych ***** jest wiele okreslen dla tych Playerow xD i Stanac do walki... Zgrac sie i z wyciezyc niemam pomyslu na teorie ani praktyke ale jezeli ma ktos jakis pomysl to niech pisze ale nie na forum oczywicie, bo taki Rómcio wszytko im powie :baby:
Wiec zacznijmy cos planowac kazdy pomysl bedzie brany pod uwage.

Ascario 13-11-2006 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morbom (Post 1077893)
Zna ktoś Robbin Hud/Rubbin Hud ?
Jak takproszę przekazać...
You are hunted :-)

Powinien sie bac? bo ja raczey bym Cie wysmial ;)

Tron 13-11-2006 21:20

Po przeczytaniu większości postów dochodzę do wniosku, że lepiej być z HwL niż z "wami"... Wasi przeczwnicy są lepiej zorganizowani, nie są tchórzami, skubią z was ostatnie piórka... A wy co!? Siedzicie na forum kombinujecie co by tu zrobić zapewne Rumcio i Cati~ przekazali HwL co piszecie tutaj... Ja bym zaczął na waszym miejscu działać niż gadać tutaj... Jak miałbym teraz wybrać gildie to wybrał bym HwL... Chyba co po niektórzy zapomnieli o dawnych huntach ;]

VeE 13-11-2006 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tron (Post 1078049)
Po przeczytaniu większości postów dochodzę do wniosku, że lepiej być z HwL niż z "wami"... Wasi przeczwnicy są lepiej zorganizowani, nie są tchórzami, skubią z was ostatnie piórka... A wy co!? Siedzicie na forum kombinujecie co by tu zrobić zapewne Rumcio i Cati~ przekazali HwL co piszecie tutaj... Ja bym zaczął na waszym miejscu działać niż gadać tutaj... Jak miałbym teraz wybrać gildie to wybrał bym HwL... Chyba co po niektórzy zapomnieli o dawnych huntach ;]

Bueheueh skoro tak mowisz to droge masz wolna wiec wy*******aj.
Widze ze kolejny dupoliz z ciebie bedzie i tak cie niewezma bo dupolizow z malymi lvl'ami niebiora :p ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01.