![]() |
|
Cytuj:
rozjebales mnie tym tekstem zi±±± |
Cytuj:
|
Byszu widze ze z ciebie sie bardzo wielki kozaczek zrobil....
|
Sratatatata ale Tibio jeszcze mnie nie zaatakowales, a miales tyyyyyyyle okazji.
|
Cytuj:
chyba pisales mi na priv zebym cie nie bil bo mi zaplacisz -.- nie placisz to padasz czekam do 20:00 GL |
Pogadajcie se na gg bo tylko spamujecie forum ^^8o
|
Cytuj:
A jak tam ? Widziałem dzisiaj Ci Lecther prawdę napisał że jeste¶ nikim na Aurea. A kto¶ Cię nie lał dzisiaj może w Carlin? ;> Byłe¶ Jeste¶ i Będziesz Leszczem Cya |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja chcem i¶ć z tob± po kidlera !!!!!!!!!! 8o |
Cytuj:
|
ale pierdolicie, tibio~ bys go sam ubil jak on ma takie pvp, ze pada solo od Robertohipa albo Falatana, nie no kurwa jak mozna pasc +60msem od +90ek tylko Kidler tak umie
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do kidlera ;) na ciebie przyjdzie jeszcze czas :P Pamietaj nie znasz dnia ani godziny :D |
ahahaha a do Inmates pvp mastera wzieliscie co nigdy nikogo nie ubil jeszcze, Bulldog foola gosc kolo statku wyjebal z ue tego dla drutow pelno noobow pospadalo i ban ahahauhuahu
|
Cytuj:
|
sral nie byl traped po drabince schodzil i wychodzil jak kazdy
|
@chomski
na ciebie tez przyjdzie szybciej niz sie spodziewasz |
OJ ADDE : ((((( ah ten deleted :)
|
Cytuj:
hahaha:D a gdzie ty to wyczytales ze mi tak napisal? mi sie wydawalo ze pisal cos innego :] ludzie z fagu tak sadzili kiedys ze jestem nikim :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
_/Loyal |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widze, że forum dzieli się na 2 czę¶ci... tych co jeżdż± Kidlerowi i tych co cisn± Byszowi... ;D
Elom, co tak cicho siedzisz? Translator znowu Ci wyjebał? :evul: |
w moim przypadku jest tak ze daje na kazdego, ale powiem wam ze najbardziej podoba mi sie Elom noob od zawsze na zawsze ^^
|
Cytuj:
BTW: Slide, wczoraj nowy owner twojego chara wyskoczyl z caleq eq i 40k w dp. (: @down Hehe, ja tam nie wiem, mowil ze nowy jest. xD |
Cytuj:
|
Kidler dobrze wiesz ze 130 ek moze wiecej niz 60 sork :> Przestancie sie juz jechac bo zrobilo sie to juz zalosne .... Trzeba bedzie pozglaszac te posty do moda ..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A Kidlex ma taki lvlel bo nie jest nolifer'em jak np. beznickosy |
Cytuj:
|
Skonczcie kurwa juz to!!
Ja pierdole to juz jest smieszne. Dzis chyba z 5 stron tego samego ( zabije cie, nie ty kurwa padniessz, a ty kurwa ciota jestes) ogarnijcie sie troche... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:13. |
|