![]() |
|
Cytuj:
@up XD? |
Macie wara w grze, to nie wrzucajcie na siebie biorac pod uwage wyglad rl :)
zachowujecie sie czasem jak dzieci.... ten jest gruby, ten jest niski ch*j wie co jeszcze.... ogarnijcie troche |
malutki czy czujesz sie mocno powiazany z ta wojna?
|
Cytuj:
2. Nie mówiłem o hackowaniu nikogo 3. Nie wyszło ci :( |
Choleraaa usunieta .. nie zdazylem zobaczyc, wstawcieee jeszcze raz :p chetnie zobacze jak wyglada 'letko' no i eter :p
@1xdown Po nikim nie jechalem @3x down No fakt |
hmmm wygladaja mmm :P usunelam zdjecie wlasnie po to zebyscie nam nie wrzucali, ale jak tak bardzo jestescie ciekawi moge wam pokazac 1000000000 zdjec bo mnie to nie rusza. dla paru pikseli w grze nie trzeba byc pieknym zgrabnym i powabnym:)
i w ogole nie rozumiem co ma gra do wygladu w rl, sprawia wam przyjemnosc pisanie pojazdow na nas? to pokazcie siebie i powymieniamy sie opiniami :] |
/\
No Knoobik tak sie Ciebie czepial na forum, a jak zobaczyl Twoje zdjecie to chlopak zaniemowil. Wydaje mi sie, ze dla niego mogl byc to szok, a co teraz robi z reka to juz nie moja sprawa. |
@2up pokazali swoje zdjęcia na końcu jednego z wmv ;p
|
Cytuj:
Co Ty pierdolisz ;| ? |
Bez kitu, czytam ten temat w miarę regularnie i chwilami naprawdę nie wiem, czy mam śmiać się z waszej głupoty, czy płakać nad nią.
Nie mam tu swojego konta, bo nie chcę mieć, piszę z konta Hansonika, bo mogę. Jeśli ktoś chce wiedzieć jakiego mam chara na Morganie, jest to bezcelowe, bo już nie mam żadnego (ostatnio grałem Rosi Thern (do hacka) jeśli kogoś to interesuje), bo wszystkie sprzedałem/oddałem, ale nie ważne. Gdzieś tu na forum był zamieszczony filmik z wojny, z rl zdjęciami członków Rise. I z tego co pamiętam, to nikt z HM (ówczesnego RC) was nie zjechał, mimo, że widać tam taką patologię, że o ja pierd**ę. C**j wam do tego jak kto wygląda? Czy waży 100kg, czy 50? A może zazdrośni jesteście, że my potrafiliśmy zorganizować spotkanie ludzi z całej Polski i zajebiście spędzić wspólny czas - nie patrząc na to, kto jak wygląda? Generalnie przykro mi z powodu tego, jaką patologię macie w domach/szkołach, czy Bóg wie gdzie jeszcze, ale po kiego wyżywacie się na innych? Odnośnie do wczorajszych "Rozmów w Toku" - śmiejecie się z ludzi, którzy tam się wypowiadali, z tych, co szkołę zawalili itp., a teksty Victerona (nic do niego nie mam, bo wiem, że jest w porządku), albo Protossa, które można/możnabyło tu znaleźć o czym świadczą? A może któryś z was był w tym programie? A no i na zakończenie chciałem powiedzieć, że nie ma mnie na tej fotce (Rosi~) i również nie ja ją robiłem. Tyle ode mnie, pozdro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jezeli dobrze patrze to tylko protoss nie szczedzil slow krytyki, switek skomentowal to odpowiednio i takie podejscie popieram i wiekszosc rise pewnie tez
|
Cytuj:
Kurwa jaki ty jesteś żałosny debilu na baterie idz padnij w ab od noob charów i udawaj ze byles pijany. |
Cytuj:
|
@Up
Popieram. ^^ (Tylko spokojnie... ) |
Cytuj:
|
Nie, nikt nie prosił, ale ktos mnie jednak poparł...poza tym ten yntelydżent sam zaczął jadke...to tak samo moglbym napisac czy Ciebie ktos prosil. :P A pisząc do Magroo~ miałem na myśli treść posta...bo gdyby się wysilił, napisałby to kulturalnie.
|
Cytuj:
|
Niestety zapomniałem hasła do poprzedniego konta :(.
Już od dawna nie jestem w temacie co do Morgany i pewnie tak pozostanie jeszcze przez długi czas ... Chciałem skorzystać z możliwości jakie daje to forum i poprosić o kontakt wszystkich byłych członków "White Wolfs" (przede wszystkim tych, którzy już nie grają) - prywatną wiadomość. Mam nadzieję że nikomu ten post nie przeszkadza, a jeżeli tak jest to przepraszam ;). Co do wojny to przyznam szczerze, że nie spodziewałem się, że będzie trwała tak długo i podziwiam determinację obu stron ale do tej pory tak na prawdę nie wiem dlaczego się zaczęła :p. Pozdrawiam wszystkich graczy z Morgany ;). |
Cytuj:
Nikola zołzo :) dawaj jakieś fotki :) przynajmniej mi :) |
Marus buraku, jakbys zadnej nie widzial :> juz niedlugo sie odezwe w tej sprawie co mowilam na neranie hihi ;)
Web jakbys chcial moj nr w co watpie to od Marelwa;p pozdrawiam |
Cytuj:
Ale pogratuluj i sobie i tej osobie ;) |
Cytuj:
|
Gz Massloga Auauahauhauahauahauhsaushauahuahauahauha!!!!!
Napinkaaaaaaaaaaaa________________/ |
haha jebane budasy zawsze musza cos zjebac
|
@up
tak, na pewno nie, wy zjebaliście nie oni, oni zajebiście to zrobili, a to wy zjebaliście |
Widac ze dazycie glebokim szacunkiem swoich przydupasow ....
|
Cytuj:
@Up Większości budasów nikt nigdy szacunkiem nie darzył i darzyć nie będzie ;) |
Mysle, ze z waszej strony nalezy im sie troche szacunku, chociazby dlatego, ze wam pomagaja. No ale coz, wasze sprawy jak traktujecie swoich ludzi
|
Cytuj:
NAPINKAAAAAAAAAA _/ |
BUASHSAUHASHUSAUHAUHSHAUS
szacun dla Brudaskow xDDD w 5 nie mogli mnie trapnac na mostach w port hope 2 sqm giezet panowie kocham was :*:*:*:*:*: |
hahahahahahahahahahahah
|
Vic Run Run Biaaaaaaaaatch
|
Mógłby ktoś powiedzieć co się stało xdxd??
|
Rzal I Bullllllll
|
Gratzzzzzzzzzz dal VICAAAA
Gonili go chyba wszyscy i spierdolil :ooooooo ogolnie fajna wyzynka |
minelo 10 sec i jeszcze hm sie nie pochwalilo fragami LOL co sie dzieje tuuuuuuuuu
|
Cytuj:
gratz za 12839127892389 noob charow. |
Cytuj:
pomysl troszeczke abyyy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |
|