Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Gustaw_konrad 31-05-2008 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GnomekProti (Post 2086414)
pytanie takie : jak to jest być szerszym niż wyzszym?

zapytaj vicka on wie jak to jest

@up

XD?

MalutkiDrut 31-05-2008 11:03

Macie wara w grze, to nie wrzucajcie na siebie biorac pod uwage wyglad rl :)
zachowujecie sie czasem jak dzieci.... ten jest gruby, ten jest niski ch*j wie co jeszcze.... ogarnijcie troche

Elesar Inferno 31-05-2008 11:56

malutki czy czujesz sie mocno powiazany z ta wojna?

Senoth 31-05-2008 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victorin111 (Post 2086688)
NIEEEE TO NAPEWNO NIE HM SHAKOWALO CRIE NIEE TO NIE ONI NIE MYSLCIE O TYM NAWET ;]

1. Nie jestem z HM
2. Nie mówiłem o hackowaniu nikogo
3. Nie wyszło ci :(

Yoorek 31-05-2008 12:36

Choleraaa usunieta .. nie zdazylem zobaczyc, wstawcieee jeszcze raz :p chetnie zobacze jak wyglada 'letko' no i eter :p

@1xdown
Po nikim nie jechalem

@3x down
No fakt

Hansonik 31-05-2008 14:28

hmmm wygladaja mmm :P usunelam zdjecie wlasnie po to zebyscie nam nie wrzucali, ale jak tak bardzo jestescie ciekawi moge wam pokazac 1000000000 zdjec bo mnie to nie rusza. dla paru pikseli w grze nie trzeba byc pieknym zgrabnym i powabnym:)

i w ogole nie rozumiem co ma gra do wygladu w rl, sprawia wam przyjemnosc pisanie pojazdow na nas? to pokazcie siebie i powymieniamy sie opiniami :]

Wiecznyodpoczynek 31-05-2008 14:47

/\
No Knoobik tak sie Ciebie czepial na forum, a jak zobaczyl Twoje zdjecie to chlopak zaniemowil. Wydaje mi sie, ze dla niego mogl byc to szok, a co teraz robi z reka to juz nie moja sprawa.

Fureyka 31-05-2008 14:47

@2up pokazali swoje zdjęcia na końcu jednego z wmv ;p

Knobik 31-05-2008 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2087216)
/\
No Knoobik tak sie Ciebie czepial na forum, a jak zobaczyl Twoje zdjecie to chlopak zaniemowil. Wydaje mi sie, ze dla niego mogl byc to szok, a co teraz robi z reka to juz nie moja sprawa.

Co Ty pierdolisz ;| ?

Hansonik 31-05-2008 14:49

Bez kitu, czytam ten temat w miarę regularnie i chwilami naprawdę nie wiem, czy mam śmiać się z waszej głupoty, czy płakać nad nią.

Nie mam tu swojego konta, bo nie chcę mieć, piszę z konta Hansonika, bo mogę.
Jeśli ktoś chce wiedzieć jakiego mam chara na Morganie, jest to bezcelowe, bo już nie mam żadnego (ostatnio grałem Rosi Thern (do hacka) jeśli kogoś to interesuje), bo wszystkie sprzedałem/oddałem, ale nie ważne.

Gdzieś tu na forum był zamieszczony filmik z wojny, z rl zdjęciami członków Rise. I z tego co pamiętam, to nikt z HM (ówczesnego RC) was nie zjechał, mimo, że widać tam taką patologię, że o ja pierd**ę.
C**j wam do tego jak kto wygląda? Czy waży 100kg, czy 50?
A może zazdrośni jesteście, że my potrafiliśmy zorganizować spotkanie ludzi z całej Polski i zajebiście spędzić wspólny czas - nie patrząc na to, kto jak wygląda?
Generalnie przykro mi z powodu tego, jaką patologię macie w domach/szkołach, czy Bóg wie gdzie jeszcze, ale po kiego wyżywacie się na innych?

Odnośnie do wczorajszych "Rozmów w Toku" - śmiejecie się z ludzi, którzy tam się wypowiadali, z tych, co szkołę zawalili itp., a teksty Victerona (nic do niego nie mam, bo wiem, że jest w porządku), albo Protossa, które można/możnabyło tu znaleźć o czym świadczą? A może któryś z was był w tym programie?

A no i na zakończenie chciałem powiedzieć, że nie ma mnie na tej fotce (Rosi~) i również nie ja ją robiłem.

Tyle ode mnie, pozdro.

Delarev 31-05-2008 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2087221)
Bez kitu, czytam ten temat w miarę regularnie i chwilami naprawdę nie wiem, czy mam śmiać się z waszej głupoty, czy płakać nad nią.

Jeśli ktoś chce wiedzieć jakiego mam chara na Morganie, jest to bezcelowe, bo już nie mam żadnego (ostatnio grałem Rosi Thern (do hacka) jeśli kogoś to interesuje), bo wszystkie sprzedałem/oddałem, ale nie ważne.

Gdzieś tu na forum był zamieszczony filmik z wojny, z rl zdjęciami członków Rise. I z tego co pamiętam, to nikt z HM (ówczesnego RC) was nie zjechał, mimo, że widać tam taką patologię, że o ja pierd**ę.
A może zazdrośni jesteście, że my potrafiliśmy zorganizować spotkanie ludzi z całej Polski i zajebiście spędzić wspólny czas - nie patrząc na to, kto jak wygląda?
Generalnie przykro mi z powodu tego, jaką patologię macie w domach/szkołach, czy Bóg wie gdzie jeszcze, ale po kiego wyżywacie się na innych?

Odnośnie do wczorajszych "Rozmów w Toku" - śmiejecie się z ludzi, którzy tam się wypowiadali, z tych, co szkołę zawalili itp., a teksty Victerona (nic do niego nie mam, bo wiem, że jest w porządku), albo Protossa, które można/możnabyło tu znaleźć o czym świadczą? A może któryś z was był w tym programie?

A no i na zakończenie chciałem powiedzieć, że nie ma mnie na tej fotce (Rosi~) i również nie ja ją robiłem.

Tyle ode mnie, pozdro.

Dobrzeeeeeeeeeeee!! :D Wszystko ok, tylko....Wiszu wróć do nas. ;<

Xome 31-05-2008 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2087221)

Tyle ode mnie, pozdro.

<ir>A ja Twoją fotkę mam i wrzucę na froum i każdy będzie się smiał _/ </ir>

Chrzonszcz 31-05-2008 16:19

Jezeli dobrze patrze to tylko protoss nie szczedzil slow krytyki, switek skomentowal to odpowiednio i takie podejscie popieram i wiekszosc rise pewnie tez

Magroo 31-05-2008 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xome (Post 2087355)
<ir>A ja Twoją fotkę mam i wrzucę na froum i każdy będzie się smiał _/ </ir>

Kurwa jaki ty jesteś żałosny debilu na baterie idz padnij w ab od noob charów i udawaj ze byles pijany.

Delarev 31-05-2008 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magroo (Post 2087755)
Kurwa jaki ty jesteś żałosny debilu na baterie idz padnij w ab od noob charów i udawaj ze byles pijany.

Zamknij ryj prostaku, nikt Ciebie nie prosił, abyś swoje 3 grosze dorzucał. Co więcej sam post też nawet nie zachaczał o Twoją osobę. Jesteś smutny (by Miodu :D).

Lavi0 31-05-2008 20:31

@Up

Popieram. ^^ (Tylko spokojnie... )

Druid-Carlos 31-05-2008 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delarev (Post 2087863)
Zamknij ryj prostaku, nikt Ciebie nie prosił, abyś swoje 3 grosze dorzucał. Co więcej sam post też nawet nie zachaczał o Twoją osobę. Jesteś smutny (by Miodu :D).

a Ciebie ktos prosil ? ;>

Delarev 31-05-2008 21:45

Nie, nikt nie prosił, ale ktos mnie jednak poparł...poza tym ten yntelydżent sam zaczął jadke...to tak samo moglbym napisac czy Ciebie ktos prosil. :P A pisząc do Magroo~ miałem na myśli treść posta...bo gdyby się wysilił, napisałby to kulturalnie.

Seith 31-05-2008 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Druid-Carlos (Post 2088022)
a Ciebie ktos prosil ? ;>

idz pacce sprzedawaj <3

Web 31-05-2008 22:15

Niestety zapomniałem hasła do poprzedniego konta :(.

Już od dawna nie jestem w temacie co do Morgany i pewnie tak pozostanie jeszcze przez długi czas ...

Chciałem skorzystać z możliwości jakie daje to forum i poprosić o kontakt wszystkich byłych członków "White Wolfs" (przede wszystkim tych, którzy już nie grają) - prywatną wiadomość.

Mam nadzieję że nikomu ten post nie przeszkadza, a jeżeli tak jest to przepraszam ;).

Co do wojny to przyznam szczerze, że nie spodziewałem się, że będzie trwała tak długo i podziwiam determinację obu stron ale do tej pory tak na prawdę nie wiem dlaczego się zaczęła :p.

Pozdrawiam wszystkich graczy z Morgany ;).

marelw 01-06-2008 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Web (Post 2088209)
Niestety zapomniałem hasła do poprzedniego konta :(.

Już od dawna nie jestem w temacie co do Morgany i pewnie tak pozostanie jeszcze przez długi czas ...

Chciałem skorzystać z możliwości jakie daje to forum i poprosić o kontakt wszystkich byłych członków "White Wolfs" (przede wszystkim tych, którzy już nie grają) - prywatną wiadomość.

Mam nadzieję że nikomu ten post nie przeszkadza, a jeżeli tak jest to przepraszam ;).

Co do wojny to przyznam szczerze, że nie spodziewałem się, że będzie trwała tak długo i podziwiam determinację obu stron ale do tej pory tak na prawdę nie wiem dlaczego się zaczęła :p.

Pozdrawiam wszystkich graczy z Morgany ;).

Mateuszq do mnie masz chyba all :)

Nikola zołzo :) dawaj jakieś fotki :)

przynajmniej mi :)

Hansonik 01-06-2008 01:35

Marus buraku, jakbys zadnej nie widzial :> juz niedlugo sie odezwe w tej sprawie co mowilam na neranie hihi ;)

Web jakbys chcial moj nr w co watpie to od Marelwa;p
pozdrawiam

Xome 01-06-2008 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magroo (Post 2087755)

Nie wiem kto Ci pomaga w myśleniu i wymyślaniu tych wszytskich pierdół...

Ale pogratuluj i sobie i tej osobie ;)

Web 01-06-2008 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2088530)
Web jakbys chcial moj nr w co watpie to od Marelwa;p
pozdrawiam

Skąd taka wątpliwość?

xBardolekx 01-06-2008 11:25

Gz Massloga Auauahauhauahauahauhsaushauahuahauahauha!!!!!

Napinkaaaaaaaaaaaa________________/

Seith 01-06-2008 11:27

haha jebane budasy zawsze musza cos zjebac

xBardolekx 01-06-2008 11:31

@up
tak, na pewno nie, wy zjebaliście nie oni, oni zajebiście to zrobili, a to wy zjebaliście

MalutkiDrut 01-06-2008 11:31

Widac ze dazycie glebokim szacunkiem swoich przydupasow ....

Seith 01-06-2008 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2088892)
@up
tak, na pewno nie, wy zjebaliście nie oni, oni zajebiście to zrobili, a to wy zjebaliście

Nie wiesz co się stało więc po co się odzywasz? :)

@Up
Większości budasów nikt nigdy szacunkiem nie darzył i darzyć nie będzie ;)

MalutkiDrut 01-06-2008 11:38

Mysle, ze z waszej strony nalezy im sie troche szacunku, chociazby dlatego, ze wam pomagaja. No ale coz, wasze sprawy jak traktujecie swoich ludzi

xBardolekx 01-06-2008 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seith (Post 2088905)
Nie wiesz co się stało więc po co się odzywasz? :)

@Up
Większości budasów nikt nigdy szacunkiem nie darzył i darzyć nie będzie ;)

wystarczy, że tam byłem i widziałem

NAPINKAAAAAAAAAA _/

MalutkiDrut 01-06-2008 12:41

BUASHSAUHASHUSAUHAUHSHAUS
szacun dla Brudaskow xDDD w 5 nie mogli mnie trapnac na mostach w port hope 2 sqm giezet panowie kocham was :*:*:*:*:*:

Victorin111 01-06-2008 14:04

hahahahahahahahahahahah

NalesnikiZserem 01-06-2008 16:13

Vic Run Run Biaaaaaaaaatch

Hawan 01-06-2008 16:19

Mógłby ktoś powiedzieć co się stało xdxd??

Jaz' 01-06-2008 16:58

Rzal I Bullllllll

NalesnikiZserem 01-06-2008 17:01

Gratzzzzzzzzzz dal VICAAAA

Gonili go chyba wszyscy i spierdolil :ooooooo

ogolnie fajna wyzynka

Blax 01-06-2008 17:04

minelo 10 sec i jeszcze hm sie nie pochwalilo fragami LOL co sie dzieje tuuuuuuuuu

Seith 01-06-2008 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NalesnikiZserem (Post 2089595)
Gratzzzzzzzzzz dal VICAAAA

Gonili go chyba wszyscy i spierdolil :ooooooo

ogolnie fajna wyzynka

7:4 dla nas nie liczac budasow i karaoke, azreal ban na miesiac, nobi tez ban nie wiem na ile, xavrass ban na tydzien.

gratz za 12839127892389 noob charow.

NalesnikiZserem 01-06-2008 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seith (Post 2089622)
7:4 dla nas nie liczac budasow i karaoke, azreal ban na miesiac, nobi tez ban nie wiem na ile, xavrass ban na tydzien.

gratz za 12839127892389 noob charow.

czego ty sie cycu spodziewales po wojonie kolo veno??????

pomysl troszeczke abyyy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47.