![]() |
|
Yeyeyeyeyyeyeyeyeye
ZWIDKE MYSLI ZE JEST MONDRY BO SKOCZY Z IMARGAMEM NA HYDRY I BEDA CZEKAC AZ POETRO WPADNIAHAHAHAHHAHAHAAHAHAH DEBILE TERA TO MOZECIE DUSSKOM SSAC MY MAMY SPAAWA A WY CO MACIE ???? GOWNO MACIE :)))))
EXPUJECIE PUKI CZAS DUSKI SA MONDRE I WIEDZA KIEDY WAS ZABIC :)))))) I MYSLICIE ZE NA BOTACH BEDZIECIE Grac i duskom BANY ROBIC TO JESTESCIE ELO ELO 520 ???? LUDZIE WYJEBCIE TIBIE Z KOMPA I RUSZAJCIE W SWIAT >.... PETRO TO JUZ WIE I TEARA MIESZKA U JAMES CAROSA I JADA NA 3 BATY Z MALLENKIE MALLENSTWO L:D:D:D:D |
Ahaa... Sugeruje z twojej "mondrej" wypowiedzi, że jesteś kimś z Duskiness? O,o
Pewnie do tego jesteś Taifun albo Ymy albo ktoś jeszcze ? O,o btw. Do sql :d J. Polski - Ortografia |
Cytuj:
Dokładnie ;] Pewnie z Dusk jest widząc styl wypowiedzi ;] |
Ey, a moze wkoncu skonzcycie pierdolic o rzeczach o ktorych nie macie pojecia?;
Kurwa pisze 1 noob przez 2 a zaden kurwa 12 lvl+ niemial, boze co ja mowie ; z rooka polowa z was kurwa nie wyszla... Zamknijcie sie albo piszcie oczyms, oczym wiecie... "Na qel gral pastuch" - a kto gral na twojej starej? Chuja wiesz a piszesz....Znasz pastucha/qel ze ci to powiedzieli? czy moze kurwa noob pod depo tak mowi to tera probojesz sie kurwa popisac bo wrl to jedyne co umiesz to w morde dostawac... Czytajac was, juz nawet sie ztego nie smieje... Pzdr Rybster ; Diabel |
@NarroweQ
Jak Ci sie niepodoba furora i masz jakies problemy zawsze mozesz zmienic swiat proponuje no pvp |
Cytuj:
;;;;DDDDDDDDD a melanż ttrrrrrrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
@up
Legia Cudzoziemska ; p |
Cytuj:
"Hepi Hjardkorowe" Pozdrowienia dla Magika i Teufela |
Jak mówi piosenka (Vision-Powrót) "... z bielsko-białych, czyli przegranych!.."
@Bielskoyeye 1. Powyższe stwierdzenie jest o tobie 2. Nie zaszkodzi ojczystego języka się pouczyć ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tez prawda nic to nie zmieni kto gral na qel czy ona czy nie sam fakt ze stracilismy 6 fragow bylo zle
btw ktos napisal wyzej ze spaaw dolaczyl do wojny i juz 2 dedy dementuje spaaw padl dolaczyl do wojny i znow padl i sobie nie wkrecajcie tam |
Ciekawa sytlacja na furora ziomy mi pisza ze taifun prawdopodbnie przez tydzien nie zamierza sie logowac (czeka na Ymy) LOL :D
|
Zwidek wbił wczoraj całkiem niezłą ilość expa, bo ponad 900 tys a co za tym idzie 139 lvl.
|
Cytuj:
|
To jak Taifun nie będzie się logował to Vision znowu zacznie expic, znaczy się już zaczęła
|
moze lepiej by bylo jak by taif poczekal na lady moki? ;( niedlugo delete ; p
|
Tak sie zastanawiam, ostatnio wszyscy mowili ze Duskiness wygrywa wojne bo expia sobie spokojnie itd... Przedtem byla mowa o jakims open battle na ktorym Vision nie ma szans, a teraz? Vision wygrywa 40:12 (jesli liczyc fragi wojny z Aberratio 90:37), od wygranego opena expia sobie spokojnie a Duskiness nic nie robi (moze dlatego ze Vision expi z glowa). Czemu teraz nie powiecie, ze Vision wygralo wojne? :)
|
Bo Vision nie wygrało tej wojny. Jak już ktoś wcześniej powiedział: Vision wygrało bitwe, a nie wojne.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Racja
Cytuj:
tylko jeszcze zapomniales dodac ze pare osob zostalo shakowanych. XD:cup: |
Cytuj:
"Vision stosuje wojne podjazdową dlatego mają tak wielką przewage we fragach." - ta , ale zapamietaj ze osoba ktora zabije tego kogos ma 15 min PZ - wiec czemu duski nie pójdą ich zfragowac majac taka przewage w lvl magicznych profesji (Ymy , Czipsu , Taifun Devilry , Yakapushi Ma~~ itp) Odpowiem Ci - bo każda taka próba kończy sie 5 kolejnymi fragami dla Vision , ponieważ w zgraniu i taktyce Duskiness nie dorównuje Vision . "A ostatnia bitwa nie była dokońca open battle, bo najpierw walka toczyła sie w mieście na murze i w tombie." - to był OB taka jest wersja oficjalna i nie do przebicia , duski przejebaly z kretesem ,mówi sie trudno :PP "Jednak zagraliście bardzo dobrze w tej bitwie, mam nadzieje, że Duski wyciągnom z tego wnioski." - to jest fakt :P Pzdr. :)))))))) |
No rejczel
Cytuj:
przeciez o to chodzi ziomek, zeby zmiesc ten server, nam tylko i wylacznie o to chodzi, ja juz kiedys w rozmowie na gg z taifunem(lukasz) pisalem ze rozkur*imy ten server i tak jest. pozdro |
nice one
Cytuj:
|
H@h@h@h@h@h
Cytuj:
Zostaw go on jest wporzo i zarabia na allegro nie wychodzac z domu( w sumie sie dziwie czemu) ostatnio jak jechalem do rynku tramwajem to wsiadl do wagonu rumun z haromijka a obok mial przyczepiony kubek, pare osob mu wrzucilo kase. James pomysl o tym moglbys wyciagac nice one dniowke. Skarany THX.BYE:p |
teco zalosny triposterze - wyjdz
|
Cytuj:
Wytłumacz mi co Twoim zdaniem znaczy open battle ?? Bo wydaje mi się raczej że to nie jest bieganie po schodach w dol i w gore i jeszcze przy tym być obstawionym bandą noobow utrudniających dojście do nich... Macie rację mówiąc że później było to open battle jak Duski po pierwszych dedach zaczęli chodzić sami i temu padli. Prawdziwy open to by był gdyby obie gildie od samego początku były na równym terenie bo początek znacznie ułatwił Vision zabicie paru osób. PozdrO i czekam na twoje wytłumaczenie co rozumiesz przez open battle |
Wam nigdy dobrze nie bedzie... kiedy w koncu uznacie fakt, ze vision wygrywa i zasluguje na wygrana?...
|
Cytuj:
i marudzicie ze nie to nie byl ob... nie umiecie przegrywac? btw 500 ^^ @down 2 fragi macie przez noobow ;] wiec sie przymknij... OB byl jak najbardziej... pamietam z valori tez tak wygladalo ze np cala gildia napierdziela 1 osobe ;] a ze duski se biegaja sami to chyba nie vision wina? btw OB chyba sie zaczal jak vision wyszlo ;] z tomby... |
Ja prosiłem o wytłumaczenie co rozumiecie przez open battle czy tak jak ja pisałem czy zwykłem chodzenie po schodach tak jak to robiło Vision na początku, dokładnie poszukajcie filmików z prawdziwego open battle chyba że sami już braliście w takim udział w co wątpię ale mogę się mylić. Mówiłem już uznam że Vision jest naprawdę dobre jeżeli pokona Duskiness w prawdziwym 100% open battle bez schodów i bez nobow przeszkadzających dojścia do nich
|
@up
Pier....sz głupoty. Bez noobów to chyba musieli by się ustawić o 3 nad ranem -.-. Nie OB bez n00bów. |
Cytuj:
|
Mar 17 2007, 16:12:16 CET Died at Level 110 by a water elemental
teoria sie potwierdza wystarczy dac im expic... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
teoria sie potwierdza ;] |
furora to raczej stracony serwer :S
post 5000 :D |