Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

bielskoyeye 16-03-2007 23:44

Yeyeyeyeyyeyeyeyeye

ZWIDKE MYSLI ZE JEST MONDRY BO SKOCZY Z IMARGAMEM NA HYDRY I BEDA CZEKAC AZ POETRO WPADNIAHAHAHAHHAHAHAAHAHAH DEBILE TERA TO MOZECIE DUSSKOM SSAC MY MAMY SPAAWA A WY CO MACIE ???? GOWNO MACIE :)))))

EXPUJECIE PUKI CZAS DUSKI SA MONDRE I WIEDZA KIEDY WAS ZABIC :))))))

I MYSLICIE ZE NA BOTACH BEDZIECIE Grac i duskom BANY ROBIC TO JESTESCIE ELO ELO 520 ???? LUDZIE WYJEBCIE TIBIE Z KOMPA I RUSZAJCIE W SWIAT >....

PETRO TO JUZ WIE I TEARA MIESZKA U JAMES CAROSA I JADA NA 3 BATY Z MALLENKIE MALLENSTWO L:D:D:D:D

Qrakk 16-03-2007 23:52

Ahaa... Sugeruje z twojej "mondrej" wypowiedzi, że jesteś kimś z Duskiness? O,o
Pewnie do tego jesteś Taifun albo Ymy albo ktoś jeszcze ? O,o

btw. Do sql :d J. Polski - Ortografia

Yiubhurden 17-03-2007 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qrakk (Post 1319476)

hahaaha!!
Dokładnie ;] Pewnie z Dusk jest widząc styl wypowiedzi ;]

Diabelek 17-03-2007 00:17

Ey, a moze wkoncu skonzcycie pierdolic o rzeczach o ktorych nie macie pojecia?;

Kurwa pisze 1 noob przez 2 a zaden kurwa 12 lvl+ niemial, boze co ja mowie ; z rooka polowa z was kurwa nie wyszla...

Zamknijcie sie albo piszcie oczyms, oczym wiecie...

"Na qel gral pastuch" - a kto gral na twojej starej?
Chuja wiesz a piszesz....Znasz pastucha/qel ze ci to powiedzieli? czy moze kurwa noob pod depo tak mowi to tera probojesz sie kurwa popisac bo wrl to jedyne co umiesz to w morde dostawac...

Czytajac was, juz nawet sie ztego nie smieje...

Pzdr Rybster ;
Diabel

Pall_Mall 17-03-2007 00:17

@NarroweQ
Jak Ci sie niepodoba furora i masz jakies problemy zawsze mozesz zmienic swiat proponuje no pvp

Khazul 17-03-2007 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabelek (Post 1319510)

Kurwa pisze 1 noob przez 2 a zaden kurwa 12 lvl+ niemial, boze co ja mowie ; z rooka polowa z was kurwa nie wyszla...

Chuja wiesz a piszesz....Znasz pastucha/qel ze ci to powiedzieli? czy moze kurwa noob pod depo tak mowi to tera probojesz sie kurwa popisac bo wrl to jedyne co umiesz to w morde dostawac...

Pzdr Rybster ;
Diabel

chuju glupi gdzie pzdr dla mnie?;[ masz hunta jak sie pojawisz w Wawie :[[[[[[

;;;;DDDDDDDDD

a melanż ttrrrrrrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cyrillus 17-03-2007 00:43

@up
Legia Cudzoziemska ; p

Hellraiser 17-03-2007 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabelek (Post 1319510)

Pzdr Rybster ;
Diabel

Tja, takie życie, taki los

"Hepi Hjardkorowe" Pozdrowienia dla Magika i Teufela

Slovik 17-03-2007 01:15

Jak mówi piosenka (Vision-Powrót) "... z bielsko-białych, czyli przegranych!.."

@Bielskoyeye

1. Powyższe stwierdzenie jest o tobie
2. Nie zaszkodzi ojczystego języka się pouczyć ;)

Khazul 17-03-2007 01:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1319533)
@up
Legia Cudzoziemska ; p

Mistrzowskaaa ;)

eloelo520 17-03-2007 01:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bielskoyeye (Post 1319464)
JESTESCIE ELO ELO 520

tak , jestesmy

neutral.forum.fighter 17-03-2007 07:58

tez prawda nic to nie zmieni kto gral na qel czy ona czy nie sam fakt ze stracilismy 6 fragow bylo zle

btw ktos napisal wyzej ze spaaw dolaczyl do wojny i juz 2 dedy
dementuje
spaaw padl dolaczyl do wojny i znow padl
i sobie nie wkrecajcie tam

Veltaxio 17-03-2007 08:52

Ciekawa sytlacja na furora ziomy mi pisza ze taifun prawdopodbnie przez tydzien nie zamierza sie logowac (czeka na Ymy) LOL :D

Marianos 17-03-2007 09:12

Zwidek wbił wczoraj całkiem niezłą ilość expa, bo ponad 900 tys a co za tym idzie 139 lvl.

styl_nad_style 17-03-2007 09:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qrakk (Post 1319476)

popatrzylbys na to co zwidek albo inny yiubh do'urden wypisuje i wtedy bys napisal co i jak...

Milten 17-03-2007 10:19

To jak Taifun nie będzie się logował to Vision znowu zacznie expic, znaczy się już zaczęła

Cyrillus 17-03-2007 11:48

moze lepiej by bylo jak by taif poczekal na lady moki? ;( niedlugo delete ; p

Rodri 17-03-2007 14:20

Tak sie zastanawiam, ostatnio wszyscy mowili ze Duskiness wygrywa wojne bo expia sobie spokojnie itd... Przedtem byla mowa o jakims open battle na ktorym Vision nie ma szans, a teraz? Vision wygrywa 40:12 (jesli liczyc fragi wojny z Aberratio 90:37), od wygranego opena expia sobie spokojnie a Duskiness nic nie robi (moze dlatego ze Vision expi z glowa). Czemu teraz nie powiecie, ze Vision wygralo wojne? :)

Diablord 17-03-2007 14:27

Bo Vision nie wygrało tej wojny. Jak już ktoś wcześniej powiedział: Vision wygrało bitwe, a nie wojne.

Rodri 17-03-2007 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 1320144)
Bo Vision nie wygrało tej wojny. Jak już ktoś wcześniej powiedział: Vision wygrało bitwe, a nie wojne.

Ale przeciez wczesniej mowiliscie ze Duskiness wygrali wojne dlatego ze sobie expia. Teraz nie dosc, ze Vision expi to wygralo open (co tez zawsze bylo argumentem Duskow) i maja ogromna przewage we fragach ;p Zreszta nie ma sie co klocic, jest jak jest i mi tam jest dobrze :P

Diablord 17-03-2007 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1320149)
Ale przeciez wczesniej mowiliscie ze Duskiness wygrali wojne dlatego ze sobie expia. Teraz nie dosc, ze Vision expi to wygralo open (co tez zawsze bylo argumentem Duskow) i maja ogromna przewage we fragach ;p Zreszta nie ma sie co klocic, jest jak jest i mi tam jest dobrze :P

zacytuj MOJĄ wypowiedz, w której pisze, że Duski wygrało bo expią. Może któś z dusków tak pisał, ale nie ja. Tej wojny jeszcze nikt nie wygrał i długo nie wygra. Ani Duski ani Vision nie sa bliżej lub dalej wygranej, mimo to uważam, że Duski wygrająB) Moim zdaniem wojna Aberratio z Vision nie skończyła sie przegrana Aberratio bo ta wojna nadal trwa (nazwy się pozmieniały i doszło sporo nowych graczy do wojny). Wojna to nie tylko fragi. Pisałem już wcześniej, że Vision stosuje wojne podjazdową dlatego mają tak wielką przewage we fragach. A ostatnia bitwa nie była dokońca open battle, bo najpierw walka toczyła sie w mieście na murze i w tombie. Vision stalo na 1 sqm, a w tombie byli otoczeni n00bami. Jednak zagraliście bardzo dobrze w tej bitwie, mam nadzieje, że Duski wyciągnom z tego wnioski.

Rodri 17-03-2007 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 1320200)
zacytuj MOJĄ wypowiedz, w której pisze, że Duski wygrało bo expią. Może któś z dusków tak pisał, ale nie ja. Tej wojny jeszcze nikt nie wygrał i długo nie wygra. Ani Duski ani Vision nie sa bliżej lub dalej wygranej, mimo to uważam, że Duski wygrająB) Moim zdaniem wojna Aberratio z Vision nie skończyła sie przegrana Aberratio bo ta wojna nadal trwa (nazwy się pozmieniały i doszło sporo nowych graczy do wojny). Wojna to nie tylko fragi. Pisałem już wcześniej, że Vision stosuje wojne podjazdową dlatego mają tak wielką przewage we fragach. A ostatnia bitwa nie była dokońca open battle, bo najpierw walka toczyła sie w mieście na murze i w tombie. Vision stalo na 1 sqm, a w tombie byli otoczeni n00bami. Jednak zagraliście bardzo dobrze w tej bitwie, mam nadzieje, że Duski wyciągnom z tego wnioski.

Hehe no moze nie mowiles faktycznie :) Wiesz o co mi chodzilo przeciez. Ja tam nic do Ciebie nie mam, masz swoje zdanie, szanuje to... Poza tym jestes jednym z nielicznych przykladow na tym forum ze mozna rozmawiac nie bluzgajac sie etc.

Teco 17-03-2007 16:16

Racja

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 1320200)

tylko jeszcze zapomniales dodac ze pare osob zostalo shakowanych. XD:cup:

Mazurxx 17-03-2007 16:20

Cytuj:

Jak już ktoś powiedział wcześniej Vision wygrało prawie wszystkie bitwy xd

"Vision stosuje wojne podjazdową dlatego mają tak wielką przewage we fragach." - ta , ale zapamietaj ze osoba ktora zabije tego kogos ma 15 min PZ
- wiec czemu duski nie pójdą ich zfragowac majac taka przewage w lvl magicznych profesji (Ymy , Czipsu , Taifun Devilry , Yakapushi Ma~~ itp)
Odpowiem Ci - bo każda taka próba kończy sie 5 kolejnymi fragami dla Vision ,
ponieważ w zgraniu i taktyce Duskiness nie dorównuje Vision .

"A ostatnia bitwa nie była dokońca open battle, bo najpierw walka toczyła sie w mieście na murze i w tombie." - to był OB taka jest wersja oficjalna i nie do przebicia , duski przejebaly z kretesem ,mówi sie trudno :PP

"Jednak zagraliście bardzo dobrze w tej bitwie, mam nadzieje, że Duski wyciągnom z tego wnioski." - to jest fakt :P

Pzdr. :))))))))

Teco 17-03-2007 16:22

No rejczel

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gwi@zd@ (Post 1318189)
Furora sie sypie kazdego chakuja ile czasu juz gral caltus ? pamietam jak jeszcze z raffciem sie zadawalem pasterz the swordmaster 102 lvl mial a teraz jaki przesada az strach grac ...tyrku tez ...

przeciez o to chodzi ziomek, zeby zmiesc ten server, nam tylko i wylacznie o to chodzi, ja juz kiedys w rozmowie na gg z taifunem(lukasz) pisalem ze rozkur*imy ten server i tak jest. pozdro

Teco 17-03-2007 16:31

nice one

Cytuj:

Dobrze ze ty sie nie bijesz w zadnych bitwach, bo twoj POTEZNY pally moglby pokarac nas wszystkich z poteznych hmmmm.:D

Teco 17-03-2007 16:35

H@h@h@h@h@h

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1312564)
http://img485.imageshack.us/img485/6...z304ou3.th.jpg

wazaap James - rumunie.

hahahahahaha

Zostaw go on jest wporzo i zarabia na allegro nie wychodzac z domu( w sumie sie dziwie czemu) ostatnio jak jechalem do rynku tramwajem to wsiadl do wagonu rumun z haromijka a obok mial przyczepiony kubek, pare osob mu wrzucilo kase. James pomysl o tym moglbys wyciagac nice one dniowke. Skarany THX.BYE:p

eloelo520 17-03-2007 17:07

teco zalosny triposterze - wyjdz

Milten 17-03-2007 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazurxx (Post 1320327)

"A ostatnia bitwa nie była dokońca open battle, bo najpierw walka toczyła sie w mieście na murze i w tombie." - to był OB taka jest wersja oficjalna i nie do przebicia , duski przejebaly z kretesem ,mówi sie trudno :PP

Wytłumacz mi co Twoim zdaniem znaczy open battle ?? Bo wydaje mi się raczej że to nie jest bieganie po schodach w dol i w gore i jeszcze przy tym być obstawionym bandą noobow utrudniających dojście do nich... Macie rację mówiąc że później było to open battle jak Duski po pierwszych dedach zaczęli chodzić sami i temu padli. Prawdziwy open to by był gdyby obie gildie od samego początku były na równym terenie bo początek znacznie ułatwił Vision zabicie paru osób.

PozdrO i czekam na twoje wytłumaczenie co rozumiesz przez open battle

Masywny_Titania 17-03-2007 17:28

Wam nigdy dobrze nie bedzie... kiedy w koncu uznacie fakt, ze vision wygrywa i zasluguje na wygrana?...

Cyrillus 17-03-2007 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1320407)
Wytłumacz mi co Twoim zdaniem znaczy open battle ?? Bo wydaje mi się raczej że to nie jest bieganie po schodach w dol i w gore i jeszcze przy tym być obstawionym bandą noobow utrudniających dojście do nich... Macie rację mówiąc że później było to open battle jak Duski po pierwszych dedach zaczęli chodzić sami i temu padli. Prawdziwy open to by był gdyby obie gildie od samego początku były na równym terenie bo początek znacznie ułatwił Vision zabicie paru osób.

PozdrO i czekam na twoje wytłumaczenie co rozumiesz przez open battle

nic wam sie nigdy nie podoba... byly dwa OB i dla was dwa przegrane...
i marudzicie ze nie to nie byl ob... nie umiecie przegrywac?

btw 500 ^^

@down

2 fragi macie przez noobow ;] wiec sie przymknij... OB byl jak najbardziej... pamietam z valori tez tak wygladalo ze np cala gildia napierdziela 1 osobe ;] a ze duski se biegaja sami to chyba nie vision wina?
btw OB chyba sie zaczal jak vision wyszlo ;] z tomby...

Milten 17-03-2007 18:16

Ja prosiłem o wytłumaczenie co rozumiecie przez open battle czy tak jak ja pisałem czy zwykłem chodzenie po schodach tak jak to robiło Vision na początku, dokładnie poszukajcie filmików z prawdziwego open battle chyba że sami już braliście w takim udział w co wątpię ale mogę się mylić. Mówiłem już uznam że Vision jest naprawdę dobre jeżeli pokona Duskiness w prawdziwym 100% open battle bez schodów i bez nobow przeszkadzających dojścia do nich

Viexorinio 17-03-2007 18:25

@up
Pier....sz głupoty. Bez noobów to chyba musieli by się ustawić o 3 nad ranem -.-. Nie OB bez n00bów.

Rodri 17-03-2007 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1320511)
Ja prosiłem o wytłumaczenie co rozumiecie przez open battle czy tak jak ja pisałem czy zwykłem chodzenie po schodach tak jak to robiło Vision na początku, dokładnie poszukajcie filmików z prawdziwego open battle chyba że sami już braliście w takim udział w co wątpię ale mogę się mylić. Mówiłem już uznam że Vision jest naprawdę dobre jeżeli pokona Duskiness w prawdziwym 100% open battle bez schodów i bez nobow przeszkadzających dojścia do nich

Myslisz ze nam te nooby ulatwialy sprawe -.- ? Jakby nie nooby nikt od nas by nie padl bo raz trapnely senzla a potem nie moglismy przez nich zabic spaawa i padl thellion ;s

neutral.forum.fighter 17-03-2007 18:29

Mar 17 2007, 16:12:16 CET Died at Level 110 by a water elemental

teoria sie potwierdza
wystarczy dac im expic...

Masywny_Titania 17-03-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1320532)

teoria sie potwierdza

nie filozofuj, bo zwidek 140 wbil :baby:

NarroweQ 17-03-2007 18:46

Cytuj:

teoria sie potwierdza

Podpisałbyś jeszcze kto -,-

Cyrillus 17-03-2007 18:46

Cytuj:

teoria sie potwierdza

Mar 12 2007, 02:05:35 CET Died at Level 114 by an orc spearman

teoria sie potwierdza ;]

Khazul 17-03-2007 18:47

furora to raczej stracony serwer :S

post 5000 :D

Khazul 17-03-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1320580)
furora to raczej stracony serwer :S

post 5000 :D

@Narr

to Anaboll padl

problem z przeglądarka ;o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08.