![]() |
|
uncle jak zabiles kogos z ue pamietasz? ;d
|
hmmm
wtedy to slabsze UE wahnęło sie i max wylecial ;DD a jak potem s*******alem z thais do ab przed Darkiem heheh; mode dac skriny z rodzaju "seconds from disaster" ale jednak wole za bardzo o tym nie przypominac ; wtedy uncle pokazal swoja prawdziwie noobowska strone mocy :D |
Botterzy
Dopiero zaczynam grę na saphirze ale widziadłem tylko dwóch ludzi i dwóch botterów ;/
http://img243.imageshack.us/img243/8...ytuuzs5.th.jpghttp://img243.imageshack.us/images/thpix.gif |
@ up ja widzialem wielu boterów ale nigdy jeszcze nie widzialem bardziej chujowego hakera od Ciebie;;;;;
|
HAHAHAH ah ten joszi ;;
|
Cytuj:
|
ziaa, jak wystawiasz eseski na forum to nie uzywaj miniaturki bo evul hakjeży tak robia. i gosciu ma dylemat czy wejsc czy nie;
|
nvm ; ;
|
@up
Qwa Joszi .. Wrzut na Grzesia byl dobry pewno cie postraszyl i skasowales x] |
WYGRALEM Z NIM W DOTE: ))))))))))))))))))))
CHCE KTOS RIPLEJ JAK JOSZI DOSTAJE KUTASA W JAPE????? ;))))))))) @maciek ZEROWCU !! |
gracie na battle necie?
daj repleja |
Joszi pacz, jag uszywasz młozilli frajerfoksa to jag najeciesz na miniatórke to w dolnym rokó masz adres do czeko ona prowaci fiesz?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hahaha xD te angielskie poczucie humoru xD
|
Cytuj:
9 : 0 KURWO! ; ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) moj ty misiaczku :** rewanzyk? =) |
Niewiem w co wy tam gracie ale jak joszi tak sromotnie przegral to wydaje mi sie ze byl pijany albo pod wplywem srodkow odurzajacych.
GrzesiaczQ nie ciesz sie bo zapewne wygrales raz na tysiacpincetstodziewiecset X] teraz pewno GrzesiÓ mnie pocisnie : D |
Cytuj:
prawda moj piesku ? ;***** |
Joszi jakie Ty madre sentencje znasz xD!
Grzesio roxior, jak chcesz byq to mozemy pograc w cska i zobaczysz ze cie rozjebie teraz ;d |
"teraz" HAhAHAH fRAJER !
@yoshi chodz kurwo :* CHODZ ZATANCZYMY ;) @dook nieprawda ;//// wiecej wygrywalem a a a aa mialem ci pocisnonc wienc ok. nauczylem sie od macieja wiec zaszpanuje. TWOJA STARA TO PILOT I ZMIENIAM NIOM KANALY!:cup::cup::cup::cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |
|