![]() |
|
toczycie beczke z Sylwka ze kupuje to i tamto ok , ale ze probuje zrobic swiat bez pa to nie swiadczy zle o nim tylko o was !! ja mialem zawsze podobny plan !! i jakos nie bylo zle a z niego sie nabijacie ... pfff
|
@up
idz se wypij piwo, bo grzeszysz ;D ;** |
Do Pephy i Ysona:
A co nie stać mnie ? xD |
nie no luz , ja wole wypic wodke a Ty wolisz 60 k , i tyle :p
|
Ktos by powiedzial: Bogaty i glupi.
Wg. mnie tacy ludzie zasluguja na troche szacunku. On naprawde chce dokonac rzeczy, ktora wydaje sie byc niemozliwa. Ale czy to naprawde az tak glupi pomysl? Jakby sie tak zaprzec (nie mylic z zaparciem) to moze i cos by z tego bylo. Ida swieta, wiec mozna by zrobic jakis maly prezent szwedkom na gwiazkde :D Sylwek Masz moj paraliz :D Pephy Zalatwiam vodke za 5 zl :cup: Wanna?:D |
po mecie mnie oczka bolaly ostatnio :D
btw:D 1 Pephy 77 2 Alith Takilbya 73 3 Mannow 73 |
Ja już wiem nawet o kim mówi Einstein z mojego podpisu :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pep5i Metowa to u mnie jest po 2 gole. I po tej myslalem ze osleplem:D |
Cytuj:
|
chyba i visa i morta :)
|
pierdolicie !!! swiat bez pa to fajna perspektywa !! i chwala sylwkowi ze w ogole o tym mow,i a nie chowa glowe w piasek i sciemnia jak to fajnie na obsidii bo mnie jeszcze nie spaowali !! i pierdoli jakie ng fajne bo jestem cool i slaby i nie msuza mnie pekowac ale za pare dni to zrobia i wtdy ng bedzie feee :/
|
skorka mi schodzi ;(
z frigo bije :p |
Imhreey
Dec 20 2007, 19:09:28 CET Killed at Level 152 by Nivre and by Rotanimod Eht Nivre Dec 20 2007, 19:12:35 CET Killed at Level 163 by Asmit and by Vuzox biedny nivre, co on takiego zrobil :D |
i vany hodowi i slajpanowi się to należało.
|
nieźle:) nowy war się szykuje?:>
|
Wesolych swiat wszystkim, rankom nie rankom, aslickerom nie aslickerom, sharerom i innym majkelom i finerom:) (bez urazy i bez wskazywania palcem na nikogo, naprawde wesolych swiat)
/Taer |
Fajnie jakby nowy WAR był :)
Również wszystkim życzę "zdrowych wesołych" Świąt B) |
Pijanego sylwestra
|
Do Sylwestra jeszcze kupa czasu i nie raz będziesz pijany :P Pasterka <33
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41. |
|