![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Eufonius - Megumeru |
Cytuj:
|
''Czegochcesz'' Arigato :*
Racja 2 odcinki to naprawde mało : P jak mam wene to czasami i cała nocke zajdzie ale to głównie z piątku na sobote :P |
Cytuj:
|
@Wszyscy up
A to niby ja jestem maniak :S |
Jigoku Shoujo - warto zobaczyć czy zostawić na pozniej?! Prosze o rade : )
|
ah...szkoła...czasem nawet nic nie oglądam dziennie D: a tak to w wakacje/etc norma to 6 odc. D: dziennie mam 2.5 h wolnego....i gdzie czas na rysowanie,czytanie mang/etc oglądanie :<?
|
ehh we Wakacje to
-Shakugan no Shana -Shakugan no Shana II -Shakugan no Shana Movie poszły w Weekend :) B) ;) |
dobra jak by ktoś szukał jakiś henatiów dot. jakiejś serii to PW do mnie :D juz paru zadowolonych klientów było xD
teraz oglądam z spice and wolf [kolejna seria której nie muszę oglądać by się hentaiami cieszyć] |
To ja codziennie obejrzę jeden odcinek, albo wcale , dopiero w sobotę i w niedzielę 5 odc to max ; P life in London rox -.-
|
Cytuj:
Cytuj:
|
no no po obejrzeniu 10odcinka ''Piekielnej dziewicy'' jestem pod wielkim wrażeniem : )
|
Ze 2 miechy temu sciagnalem na kompa "seirei no moribito". Wczoraj sobie wlaczylem i obejrzalem 3 odcinki - super ;) Ladna sciezka dzwiekowa, dobrze dopracowane detale - fabula tez dobra. Ogolnie, polecam wszystkim fanom przygodowek ;)
|
Cytuj:
Co do ilości anime za dnia - jeżeli mam co oglądać i mnie to wciągnie to 10+ na dzień, sam nie wiem jak na to czas znajduje :D |
Cytuj:
A Seirei lezal u mnie 2 miechy, bo po 1 odpaleniu okazalo sie, ze jakis cichy dubbing byl. Wczoraj wlaczylem i bylo normalnie - chyba cos z kodekami mialem nie tak ;> |
Właśnie skończyłem "Piekielną Dziewicę'' Świetne Anime,ale słabe zakończenie : ) ym
Zaraz jade z ''Jigoku Shoujo Futakomori'' : ) uuuu! |
@up
Ukryj spoile. 04.10.2008 - startuje 3cia seria Jigoku Shoujo... http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl...anime&aid=5850 |
04.10 Premiera napewno dopiero w Japoni, a kiedy u nas? w 2012r? : P
|
@Up
No przeciez, ze w Japonii. Gdzie Ty ogladasz anime, ze premiera "u nas" bedzie pozniej, w kinie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |
|